Evimizin sınırları içerisindeki elektrik direği

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
39
nereye konu açacagımı bilemedim arkadaşlar benimkisi dert değil sadece birşey sormak istiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.biz yeni ev aldık aldığımız evin sınırı içerisinde elektrik direği var tedası arıyoruz kaldırın diregi diye onlarda kepçe ve vinçi siz tutun kaldıralım diyorlar.bizimde tutma şansımızın olmadığını söyledik onlarda biz üst taraflara yazı yazacagız bize ödenek gelirse kaldırırız gelmezse böyle kalır diyorlar.sorum su tedaj bu diregi kaldırmazsa neler yapmalıyız birde bu direk kaldırılıncaya kadar diregin kirasını alabilirmiyiz.bizim evin sınırları içerisinde çünkü.şimdiden çok tesekkür ediyorum .

nereye konu açacagımı bilemedim arkadaşlar benimkisi dert değil sadece birşey sormak istiyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.biz yeni ev aldık aldığımız evin sınırı içerisinde elektrik direği var tedası arıyoruz kaldırın diregi diye onlarda kepçe ve vinçi siz tutun kaldıralım diyorlar.bizimde tutma şansımızın olmadığını söyledik onlarda biz üst taraflara yazı yazacagız bize ödenek gelirse kaldırırız gelmezse böyle kalır diyorlar.sorum su tedaj bu diregi kaldırmazsa neler yapmalıyız birde bu direk kaldırılıncaya kadar diregin kirasını alabilirmiyiz.bizim evin sınırları içerisinde çünkü.şimdiden çok tesekkür ediyorum .

tapuda kamulaştırma şerhi var mıydı? kamulaştırmasız el atmaya girer sizin durumunuz. kira alabilirsiniz, şu an kullanılmıyor anlaşılan...kendileri sizden bir şey talep etmeden kaldırmak zorundalar. dava açarak kaldırılmasını isteyebilirsiniz ama süreç uzundur
:KK50:

tapuda kamulaştırma şerhi var mıydı? kamulaştırmasız el atmaya girer sizin durumunuz. kira alabilirsiniz, şu an kullanılmıyor anlaşılan...kendileri sizden bir şey talep etmeden kaldırmak zorundalar. dava açarak kaldırılmasını isteyebilirsiniz ama süreç uzundur
:KK50:
canım tedas geldi inceledi bu belediyenin hatası dedi bize.biraz daha kumulastırmayı açabilirmisin canım....suanda dilekçemizin cevabını bekliyoruz.direk kullanulıyor canım üzerinde elektrik var ve 4 tane hoporlör çalışıyor.

Arkadaşım öncelikle tapuna bakmanı öneririm. Kamulaştırma yapılmışmı onu öğren

canım aynı dert bende de var ev aldık yeni aldığımız evin hemen yanında direk var 4 tanede hoparlör yanii bir ilan veriyorlar sanki bizim evin içinde konser var o derece offf birde sabahın köründe başlıyor belediye ilan vermeye şikayet ettik yokk kaldırmıyorlar:KK43::KK47:

Bizimde var aynen sabahın 8inde belediye anons yapıyor belediyede mesai başlamıştır diye bizde başlıyoruz tabi mesaiye:KK52:

canım aynı dert bende de var ev aldık yeni aldığımız evin hemen yanında direk var 4 tanede hoparlör yanii bir ilan veriyorlar sanki bizim evin içinde konser var o derece offf birde sabahın köründe başlıyor belediye ilan vermeye şikayet ettik yokk kaldırmıyorlar:KK43::KK47:

seni çokkkkkkk iyi anlıyorum.benim tam yatakodamın dibinde.şimdilik hopörlorü kapattırdım.ama bir türlü kaldırmaya gelmiyorlar.yok bugun yoğunuz ............bahaneler işte

aman allahımmmmm!!!!
çok sakıncalııı!
çocuk cerrahisinde yatan 16 yaşında bir kız hastam vardı kız balkonda çamaşır asarken 2 metre yukarıdan geçen tellerden elektirik çarpmış ve çok kötü bir haldeydi.
anlatmıyım bile yani.
mutlaka şikayet edin, belediye fln ilgilenmez mi böyle şeylerle?
mahkemeye verseniz sağlığınızı tehdit ediyor diye??
ne demek vinci siz getirin biraz çıkışsanız aslında çekerler bence kira fln düşünmeyin önce sağlık!

aman allahımmmmm!!!!
çok sakıncalııı!
çocuk cerrahisinde yatan 16 yaşında bir kız hastam vardı kız balkonda çamaşır asarken 2 metre yukarıdan geçen tellerden elektirik çarpmış ve çok kötü bir haldeydi.
anlatmıyım bile yani.
mutlaka şikayet edin, belediye fln ilgilenmez mi böyle şeylerle?
mahkemeye verseniz sağlığınızı tehdit ediyor diye??
ne demek vinci siz getirin biraz çıkışsanız aslında çekerler bence kira fln düşünmeyin önce sağlık!

allah korusun canım ya dogru söylüyorsun.bizim direğin telleri baya bir yukarda kalıyor ama ya koptuğunu düşünürsek aman allahım düşünmek bile ürkütücü...kira birazda kaldırmazsanız ozaman kirasını ödeyin diye kızdığımızdan söylüyoruz.siz bize zorluk çıkarırsanız bizde çıkarırız.yanı en azından bazı kanunları bildiğimizi anlasınlar diye söylüyoruz kirayı.belediye direği kaldırmayı bırakın üzerindeki hoporlorü bile 1 aydır kaldıracam diyor kaldırmıyor.başkana çıktım hemen ilgilendi sağolsun elamanla yanımda görüştü.elaman hemen kaldırıyoruz abla dedi.ve o konusmayla kaldı ne gelen var ne giden.soruyorum hala kaldırmadınız diye çok yoğunuz diyolar ama daireden çıktıkları yok klımanın başından ayrılası gelmiyor herhalde vallahi bıktık artık :KK47::KK47:

Sorun devam ediyorsa (kamulaştırma şerhi olmasa dahi) sanıyorum bu konuda yardımcı olabiliriz. Ödenek gelmesini beklemenize gerek yok. Bu konuda benzer durumda olan binlerce vatandaş var. Üst üste açılan davalar nedeniyle yakında bu konuda yeni bir düzenleme yapılması bekleniyor. Böylelikle kurumların tazminat yükünün önüne geçilmesi hedefleniyor denilebilir. Sorununuz devam ediyorsa özel mesaj göndererek detaylı bilgi alabilirsiniz.

X