Evimizde huzur yok ne yapabilirim ?

Allah razı olsun babam üniversiteye gittiğimde her gün aradı sağolsun da ne bileyim yaptıkları zoruma gidiyor evlendikten sonra değerimi anlar.

şu lafına takıldım,Allah razı olsun bızı aç bırakmadı,o sneın baban bir de açmı bıraksaydı,buna mecbur sıze bakmaya,lutfumuş gıbı söyledınde tepem attı,her annenın babanın görevıdır o mecburdur,

ama annem hep öyle söyler aç mı bıraktı başkasına muhtaç mı etti başkası gibi dövmüyor diye ne bileyim işte beterin beteri var

Babanızın düzelip düzelmeyeceğini bilemeyiz. Sizin şuanda birinci derece önemli hayatınız nişanlınız ve siz. Temelleri sağlam bir evlilik olsun istiyorsanız daha önem vermelisiniz ilişkinize. Şimdiden ilgi konusunda üstüne giderdeniz ki zaten ilgiliymiş evliliğimiz içerinde bu büyük problem haline döner.
Terapiye gitmeyi düşündünüz mu hiç ? Sohbet etmek, işinin ehli birinin bakış açısını dinlemek size iyi gelebilir. Evlilik içinde hazırlık olur bu süreç.

zaten nişanlımla kavga ettik ayrıldık her şey iyice kötüye gidiyor

kim olsa üzülür tabi... ama sen kendi evliliğinle bağdaştırma bu işi... sen evlenip gittikten sonra baban değişmeyecek sonuçta... nişanlına da haksızlık etme...
sürekli üstüne gidiyorum onun beni 2 saat aramasın işleri yoğun olduğunu biliyorum kızıyorum buna engel olamıyorum ne yapıcam

sürekli üstüne gidiyorum onun beni 2 saat aramasın işleri yoğun olduğunu biliyorum kızıyorum buna engel olamıyorum ne yapıcam
yıllarca şahit olduğun durumlardan dolayı psikolojin bozulmuş tabi ama bunu düzeltmek de senin elinde... nişanlınla konuş bu durumu... eminim sana yardımcı olmak isteyecektir..

yıllarca şahit olduğun durumlardan dolayı psikolojin bozulmuş tabi ama bunu düzeltmek de senin elinde... nişanlınla konuş bu durumu... eminim sana yardımcı olmak isteyecektir..
yardımcı olmaya çalışıyor ama o da babasından çok dayak yemiş ne kadar sağlıklı yardımcı olabilir ki şimdi kavgalıyız ayrıldık ne yapacağımı şaşırdım

ama annem hep öyle söyler aç mı bıraktı başkasına muhtaç mı etti başkası gibi dövmüyor diye ne bileyim işte beterin beteri var
yavrum merak etme bende o lafları duydum,babasız büyüdüm,annenın ve annelerimizn cahılı,anneler evlatlarının katılleri,el ne der dıye içne döven sorumsuz kocalarına ki gerçekte taptıkları köle oldukları kocalarına evlatlarının mahkum edip evlat katılı oluyorlar nasılmı,bak hiçbirmiz doğru ınsanları sevıyormuyuz?sağlıklı ilişki kururyormuyuz,yada evlilikten kokrtuğumuz için evlenmıyoruz,işte bu cınayet,yada en kötü adama varıyoruz,bundan kurtulmak için,ahanda ömrünün katili

okumuyor musun? benim kendime yaptığım en büyük iyilik okumak oldu. okurken üstelik çalıştım yani çok fazla aileme muhtaç olmadım. zaten meslek sahibi olunca da kendi hayatını yaşama özgürlüğün oluyor. maddi bağımlılık kötü bişey tabi. sende okuyup bir meslek edin.

haklısın o da kötü olmayalım istiyor

yok ben çalışıyorum zaten babama da çok para verdim babama muhtaç da değilim de işte babadır sonuçta

zaten nişanlımla kavga ettik ayrıldık her şey iyice kötüye gidiyor

Ee nereye kadar gidecek böyle prenses. Bir yerde hayatınızı toparlamanız gerek ve evlilik hayatı öyle kolay bir hayat olmadığı kadar güzel taraflarıda çok fazla. Bu guzel kısmını yakalamak istiyorsanız temelden sağlamlaştırmanız gerekiyor.
Neden beraber bir terapiye gitmiyorsunuz ?
Aileden şiddet gören çocuklar ya omurlerince ellerini kaldırmıyorlar ya da tamamen şiddet yanlısı oluyorlar. Bu tarafını unutmayın.

En azından bu terapide karşılıklı durumlarınızı değerlendirirsiniz.

aslında gitsek iyi olur sürekli tartışıyoruz o da babasından şikayetçi psikolojim bozuldu falan diyor inşallah her şey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…