Evimizde bahar temizliği var

ohh herkes bahar temizliğine başlamış yarısı da bitirmiş ohh(4)missssssss
benim okulum sınavlar ve kursum olduğu için haziranın 2 haftası gibi başlıyorum buradan takip ediyorum yine de

tsekkurler ya evlenelı daha bır bucuk yıl oldu yorganlarım evlendıgımde hurcladık zaten yenı oldugu ıcın hepsı yıkamama gerek varmı kullandıgımı zaten 2 ayda bır en gec kesın yıkıorum

tsekkurler ya evlenelı daha bır bucuk yıl oldu yorganlarım evlendıgımde hurcladık zaten yenı oldugu ıcın hepsı yıkamama gerek varmı kullandıgımı zaten 2 ayda bır en gec kesın yıkıorum

Kullanılmamışsa hiç gerek yok zatten yeniymiş ama havaladırman lazım yün yorganların yoksa güve olur canım hurçlarını yıkayıp kaldır canım ara larına misgibi kokan sabunlardanda koyarsan önlem alırsınzaten kullandığınıda ben 2 3 senede bir yıkıyorum nevresimleri sık değişirsen tatlım daha iyi olur yorganın astarını korursun

Son düzenleme:

Evet canım bende alaçağım alırsam burda paylaşırın lavantaya naftaline kokularına bayılırım ben
Bende ütülerim bütün nevresimleri ve camaşırları
Nedemek canım herzaman beklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…