Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin tatlım
Herkesin temizlik anlayışı faklıtır canım ama senin için küçük bir liste vereyim
Madem calışıyosun önce akşamları her gün bir odanın cekmece dolap varsa onlarısil ve düzenle avizeleri sil
Kışlıkların kalkmadıysa onlarıkaldır içinde cekmece örtülerin varsa onları yıka gardurubunda kuru temizlimeye gidecekler varsa ayır gardurubunu içini çışını sil bi güzel içine küçük torbalarda lavanta as
yadak dolabın varsa içindekileri Çıkarıp nevresimlerini çıkar güzel temiz balkonda yadaklarını yastıkların çekasın. Üzerinde havalantır nevresimleri yıkayıp Geri yorganlarına yerleştirken aralarına kokulu sabun ve lavanta koy
Mutfakta önce ördüleri çekmece örtüler vb yıka sonrada dolabın içindekileri makinaya koy yıkansın sen bu sırada dolabın içli dışlı bi güzel sil sırasıyla buzdolabı fırın aspratör bulaşık makinasını sil salonda süs eşyaların eger makınada yıkanıyosa makinaya at yok eldeyse elde yıka bonyonda dolaabını içini temizle bütün evin dolapları biterse önçe duvarlar sonra camlar kapılar ve en son halılar sil eger yıkamaya gitmesi gerekiyosa yıkamaya gönder. banyoyu güzel camasır suyula duvarlarını bi güzel ov ve sil yerleri silip halıları ser
Biraz küçük olmadıgaliba aklıma gelen bunlar canım
Canım burayı günlük takip etdersen unutuklarım çıkar ordaya
Ben günlük yaptığım işleri yazıyorum![]()
tsekkurler ya evlenelı daha bır bucuk yıl oldu yorganlarım evlendıgımde hurcladık zaten yenı oldugu ıcın hepsı yıkamama gerek varmı kullandıgımı zaten 2 ayda bır en gec kesın yıkıorum[/QUOTE kullanmadıgım nevresımler yorganlar döşekler falan bı odada hurclu hepsı kullanmadıgım bı oda var orda gömme dolap yaptırmıstık orada duruo cok sadece 9 tane yün yorganım var kaz tuyu sılıkonu falan harıcc nasıll yıkanırkııı onlarrr::
((
tsekkurler ya evlenelı daha bır bucuk yıl oldu yorganlarım evlendıgımde hurcladık zaten yenı oldugu ıcın hepsı yıkamama gerek varmı kullandıgımı zaten 2 ayda bır en gec kesın yıkıorum![]()
Kullanılmamışsa hiç gerek yok zatten yeniymiş ama havaladırman lazım yün yorganların yoksa güve olur canım hurçlarını yıkayıp kaldır canım ara larına misgibi kokan sabunlardanda koyarsan önlem alırsınzaten kullandığınıda ben 2 3 senede bir yıkıyorum nevresimleri sık değişirsen tatlım daha iyi olur yorganın astarını korursun[/QUOTE
ama lavanta koku torbalarından kesın alıcam iyiki söledınizi hıc aklıma gelmemişti süper fikir teşekkr ederımm nevresımlerı her cuma değiştirorum yeterli sanırım bazıları ütülemiormus ben her yıkadıgımda muahkkak ütülerim çünkü yıkamakla mikroorgaznızmalar ölmüomuş dıe duydum ütülüorum oyuzden bu sıte harıka benım aılem yok evlenmeden oncede hıc ev ısı bılmezdım bu sıte sayesınde bayagı sey öğrendimm saolunnn:))
Evet canım bende alaçağım alırsam burda paylaşırın lavantaya naftaline kokularına bayılırım benama lavanta koku torbalarından kesın alıcam iyiki söledınizi hıc aklıma gelmemişti süper fikir teşekkr ederımm nevresımlerı her cuma değiştirorum yeterli sanırım bazıları ütülemiormus ben her yıkadıgımda muahkkak ütülerim çünkü yıkamakla mikroorgaznızmalar ölmüomuş dıe duydum ütülüorum oyuzden bu sıte harıka benım aılem yok evlenmeden oncede hıc ev ısı bılmezdım bu sıte sayesınde bayagı sey öğrendimm saolunnn:))
Günaydınlaarrr![]()