Evimizde bahar temizliği var

Kızlar bahar temizliğine başlamışsınız malum mutfak temizlenirken fırında güzeelce temizlenir.
Ben fırınımı temizlerken hani tepede rezistans olan kısım varya orayı tem temizleyemiyorum
Daha doğrusu deterjanı sürüyorum ama durulayamıyorum rezistanstan dolayı
Siz nasıl yapıyorsunuz tavan kısmını
Normalde balık karnıyarık tarzı yemekler yapınca hemen temizlerim ama tavanı istediğim gibi olmuyor bir türlü
Acaba rezistans çıkabilir mi?:31:(çıkmıyor diye biliyorum ama) Yani çıksa tertemiz silicem

Kusura bakma canım geç cevap yazdım:17:
Benim buhar makinası var ondan kullanıyorum dediğin gibi biraz hasas yerler oldu için çok temizleyemiyoruz cAnım bence yağı hiç bekletmeden almak fırın soğur. Soğumaz hemen temizlemek bekleyinçe yağlar çokkatılaşıp yapışıyor tedaylı temizleyemesekte şöyle bir yağını alırsan daha iyi olur een azından yağlar kurup yapışmaz ben her kulanımdan sonra içini incelemesemde bir bez yardımıyla alıyorum detaylı temizliklerde ise buhar makinasını kullanıyorum

Eki Görüntüle 718908
Yünlerim
Eki Görüntüle 718909
Yastıklarım
$image.jpg
Buda bu hafta başından beri yaptıklarım içleri çıktı astarları kılıflar yıkanıp ütülendi

Son düzenleme:
Bu gün ve dün yaptıklarım
Yasıktıları bittirdim çok şükür
Misafir yorganlarım nevresimleri yıkandı
Bir elyaf yorgan onu makinada yıkadım
Misafir yatak çafşafları yıkandi bir yorğanım bizim burda sırıtma derler biraz sülü bişey onu havalandırdım
Şimdi banyo dolabını silip yerleştireyim:21:

Benim buhar makinası var ondan kullanıyorum dediğin gibi biraz hasas yerler oldu için çok temizleyemiyoruz cAnım bence yağı hiç bekletmeden almak fırın soğur. Soğumaz hemen temizlemek bekleyinçe yağlar çokkatılaşıp yapışıyor tedaylı temizleyemesekte şöyle bir yağını alırsan daha iyi olur een azından yağlar kurup yapışmaz ben her kulanımdan sonra içini incelemesemde bir bez yardımıyla alıyorum detaylı temizliklerde ise buhar makinasını kullanıyorum

buhar makınası super oluyor cnm ocak fırın-bulasık ve buzdolabı ıcınde bende cok kullanıyorum buharı cok pratık gercekten bırde derzlerımde denedım ondada basarılı oldukca :) sevdım bu buharı sadece cam temızlıgınde bana pratık gelmedı cok akan suyu falan sılmek zorunda kalıyosun tekrar pis suyuda cekseydı ıcıne ıyıydı cokmu şey ıstedım :9::9::9:

buhar makınası super oluyor cnm ocak fırın-bulasık ve buzdolabı ıcınde bende cok kullanıyorum buharı cok pratık gercekten bırde derzlerımde denedım ondada basarılı oldukca :) sevdım bu buharı sadece cam temızlıgınde bana pratık gelmedı cok akan suyu falan sılmek zorunda kalıyosun tekrar pis suyuda cekseydı ıcıne ıyıydı cokmu şey ıstedım :9::9::9:

Evet canım buhar makinası çok pratik ben camdaki köşedeki tozları çıkarmak için kullandım ama tam camda kullanmadım dediğin gibi biraz sulu olur:9:ben şimdi krem temizliyiçi kullanmıyorum diye bilirim inaçı kiri çıkarıyor :21:

Son düzenleme:

evet bende bekletmeden silmeye gayret ediyorum ama yine de üst kısmına elim rahat girmediği için istediğim gibi temiz olmuyor
buhar makinesi çok güzel fikirmiş.Yağları bayağı çözüyor mu? Nasıl kullanılıyor? Öncesinde yağ çözücü mü kullanıyorsunuz yumuşatmak için

evet bende bekletmeden silmeye gayret ediyorum ama yine de üst kısmına elim rahat girmediği için istediğim gibi temiz olmuyor
buhar makinesi çok güzel fikirmiş.Yağları bayağı çözüyor mu? Nasıl kullanılıyor? Öncesinde yağ çözücü mü kullanıyorsunuz yumuşatmak için

Canım ben buhar makinasıdan çok menun ama tabi birikmiş kirlerde biraz zor olduğunu duydum

Son düzenleme:
benım temızlıgım bıttııı bileeeeeeee....bır tek mutfagımın halısı yıkanıcak..onuda bu hafta içi yıkarım..duzene gırdı artık havalar:46::46:

kızlar duvarları nasıl ve ne ile siliyorsunuz?

Son düzenleme:
benım temızlıgım bıttııı bileeeeeeee....bır tek mutfagımın halısı yıkanıcak..onuda bu hafta içi yıkarım..duzene gırdı artık havalar:46::46:

Oohhh mis gibi olmuştur canım güle güle otur temiz temiz:16:

Oohhh mis gibi olmuştur canım güle güle otur temiz temiz:16:

aynen oyleee mıs gıbı oldu..ama ben yün fılan yapmadım cabuk bıttı temızlıgım...
avızeler kapılar beyaz esyalar silindi
mutfak dolapları temızlendı
wc ve banyo fayansları sılındı
camlar perdeler sılındı yıkandı takıldı....
gereksız esyalar atıldı....
balkonlar yapıldı...
bır tek mutfak halım yıkanıcak....kendımı yormadan yaptım yanı 1 haftada dınlene dınlene yaptım...

çarsamba gunu tekrar fırını sılıcem..hemen batıyor fırın..turbolu oldugu ıcın...

iş bıtermı bana:52::52::52:

duvarlarım sılınemıyor benım...ondanda kurtuldum:52:eşimde bu sene de duralım seneye boyatırız dıyor:52:

Canım ben yumuşak peluş havluyla siliyorum bide deterjan olarak aspirin kullanıyorum(aspirin bi deterjan)

agzımdan aldın lafı..bende aspırınle sıl dıycektım arkadasa...bu arada ben aspırını herseye kullanıyorum..2.5 lıra ama loc tan hallıce valla....

camları fılan hıc ız bırakmadan sılıyor....lekelerı hemen cıkarıyor....fayanslarıda aspırınle sıldım bende..harıka bır sey...

aynen oyleee mıs gıbı oldu..ama ben yün fılan yapmadım cabuk bıttı temızlıgım...
balkonlar yapıldı...
bır tek mutfak halım yıkanıcak....kendımı yormadan yaptım yanı 1 haftada dınlene dınlene yaptım...

çarsamba gunu tekrar fırını sılıcem..hemen batıyor fırın..turbolu oldugu ıcın...

duvarlarım sılınemıyor benım...ondanda kurtuldum:52:eşimde bu sene de duralım seneye boyatırız dıyor:52:

agzımdan aldın lafı..bende aspırınle sıl dıycektım arkadasa...bu arada ben aspırını herseye kullanıyorum..2.5 lıra ama loc tan hallıce valla....

camları fılan hıc ız bırakmadan sılıyor....lekelerı hemen cıkarıyor....fayanslarıda aspırınle sıldım bende..harıka bır sey...

ayy çok sağolun:8::8::8::8::8:

balkonlar yapıldı...

Benide o yün olayı oysladı zaten sinir oldum bitmiyecekmiş gibi geliyor

Canım bende hemen hemen her yerde kullanıyorum:9:

ne demek...kırmızı sişedekınden kullanıyorum bırde pembe var ama o aspirix..sana tavsıye ettıgımız aspırınn karıstırma sakın haa..kırmızı olanı al:1:
Benide o yün olayı oysladı zaten sinir oldum bitmiyecekmiş gibi geliyor

Canım bende hemen hemen her yerde kullanıyorum:9:

yun oyalar yaaaa..Allahtan benım oyle bır derdım yok:1:

Nedemek canım benim:38:
ne demek...kırmızı sişedekınden kullanıyorum bırde pembe var ama o aspirix..sana tavsıye ettıgımız aspırınn karıstırma sakın haa..kırmızı olanı al:1:

yun oyalar yaaaa..Allahtan benım oyle bır derdım yok:1:
Evet canım hemde nasıl:31:annemden korkmasam yapaçağımı biliyorum ama annemden korkuyorum:18:

Back