Evimizde bahar temizliği var

aldım iki tane de iki tane daha lazım, yarın alırım onları da
ben yaptım derinlemesine yorgunluktan yapaadığım şeyleri yapıyom arada

Benim şu tadilat elimi kolumu bağladı iyiçe kirlendi bende baya derine inecem orda koybola bilirim ses verirsem ip atın

Benim şu tadilat elimi kolumu bağladı iyiçe kirlendi bende baya derine inecem orda koybola bilirim ses verirsem ip atın

aman tadilat felaket bişey. bizdede olur her sene şimdilik henüz başlamadı ama sonbahara doğru olabilri

topicin hayirli olsun tanem

bahar temizligini bitirdim sayilir ama bende bittim

kisliklar kaldi ama onlari kaldirmayi düsünmüyorum yasadim yerde temmuz agustosda bile soguk olabiliyor

aman tadilat felaket bişey. bizdede olur her sene şimdilik henüz başlamadı ama sonbahara doğru olabilri
Hiç sorma canım hemde ne falaket her seferinde bu son diyorum ama oson gelmiyor
topicin hayirli olsun tanem

bahar temizligini bitirdim sayilir ama bende bittim

kisliklar kaldi ama onlari kaldirmayi düsünmüyorum yasadim yerde temmuz agustosda bile soguk olabiliyor

Hoş geldin tatlım ne güzel güle güle kirlet
Doğru diyosun almanya soğuk sen kaldıramazsın

Bahar temizliği adına bu gün yapılanlar
2 küçük elyaf yastığım yıkayıp güneşte kapartım geri yerine koydum
2 yün yastığımı yıkayıp bi güzel çırpıp balkona da kurumaya bıraktım

ohh masallah masallah cnm cok hamaratsınnn :) ben de yapmak ıstıyorum cok ama hala beklemedeyız tadılatı

bende basladıgnı gorsem rahatlıcamda daha var baslanması ıcınde evın heryerı dandini :)))

Bilirim o daniliğii allah kolaylık verir bitirisin talım bende tam halıları seremedim yıkamaya gidecek daha

Bilirim o daniliğii allah kolaylık verir bitirisin talım bende tam halıları seremedim yıkamaya gidecek daha

bende gonderdım halıları ben getırın demeden getırmeyın dedım :) evde pıslık bı gıtsın temızlnsın ondan sonra ıstıcem halıları zaten yazın cok fazla sermıyorum ben allerjımde var tetıklıyo cunku artık tertemız olup kahvmı yapıp seyre bakmak ıstıyorum evımde :) ama daha cok varr coooook :)

Bende tam temizletikten sonra göndereceğim halıları
Ayyy bende çok severim herteraf temizken huzur içinde kahve içmek bitsin bana kavuşursun bilikte içeriz tamamı

Bende tam temizletikten sonra göndereceğim halıları
Ayyy bende çok severim herteraf temizken huzur içinde kahve içmek bitsin bana kavuşursun bilikte içeriz tamamı

tamam cnm ıcmezmıyım en buyuk keyıf valla :) o gunlerı gorelımde bı bugun bıraz bıraz derz aralarını fırcaladım eskı bır dıs fırcası ıle kaba kırec cozucu koydum fırcaladım sıldım bembeyaz yapıo ama ınsanı yoruyor baska bır cozum arıyorum derz araları ıcın fıkrın varmı?

Tamam canımbirde kalemi var ben bir kovaya yarı yarı kireç söküçü ve su koyuyorum büyük süpürge fıçasıyla sürüp sikiyorum

Tamam canımbirde kalemi var ben bir kovaya yarı yarı kireç söküçü ve su koyuyorum büyük süpürge fıçasıyla sürüp sikiyorum

kalemi bılıyorumda hıc denemedım cnm benım derz dolgularım saglam hanı bosluk yok aralarda gercı bı denemek gerek onuda bırde yapı marketlerde derz temızlıgı ıcın sıvılar satılıııyo bırde onları denıcem cok kırlı degıller ama temızlenınce bembeyaz cıkıyor ınsanın ıcı acılıyo valla.. bır arkdasım tuzruhu ıle yapmıstı butun derzı soküp atmıs bırde derz yaptırdı tekrar :) kırec cözücü mantıklı oluyo cnm ben sulandırmadan kullandım

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım yarıyarıua su koydunmu birdaha derzleri koruyosun tabi çok kirli değilse ben3 ayda bir yaparım

Kızlar bahar temizliğine başlamışsınız malum mutfak temizlenirken fırında güzeelce temizlenir.
Ben fırınımı temizlerken hani tepede rezistans olan kısım varya orayı tem temizleyemiyorum
Daha doğrusu deterjanı sürüyorum ama durulayamıyorum rezistanstan dolayı
Siz nasıl yapıyorsunuz tavan kısmını
Normalde balık karnıyarık tarzı yemekler yapınca hemen temizlerim ama tavanı istediğim gibi olmuyor bir türlü
Acaba rezistans çıkabilir mi?(çıkmıyor diye biliyorum ama) Yani çıksa tertemiz silicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…