aldım iki tane de iki tane daha lazım, yarın alırım onları da
ben yaptım derinlemesine yorgunluktan yapaadığım şeyleri yapıyom arada
Benim şu tadilat elimi kolumu bağladıiyiçe kirlendi bende baya derine inecem orda koybola bilirim ses verirsem ip atın
Hiç sorma canım hemde ne falaket her seferinde bu son diyorum ama oson gelmiyoraman tadilat felaket bişey. bizdede olur her seneşimdilik henüz başlamadı ama sonbahara doğru olabilri
topicin hayirli olsun tanem
bahar temizligini bitirdim sayilir ama bende bittim
kisliklar kaldi ama onlari kaldirmayi düsünmüyorum yasadim yerde temmuz agustosda bile soguk olabiliyor
[COLOR=""]evet görmüştüm bu topiği orda sohbet almış yürümüş :ssz[COLOR=""]
Bahar temizliği adına bu gün yapılanlar
2 küçük elyaf yastığım yıkayıp güneşte kapartım geri yerine koydum
2 yün yastığımı yıkayıp bi güzel çırpıp balkona da kurumaya bıraktım
ohh masallah masallah cnm cok hamaratsınnn :) ben de yapmak ıstıyorum cok ama hala beklemedeyız tadılatı
Sağol canım
Benim daha dün bitti diye bilirim bi su tesisatçısını bekliyoruz
bende basladıgnı gorsem rahatlıcamda daha var baslanması ıcınde evın heryerı dandini :)))
Bilirim o daniliğii allah kolaylık verir bitirisin talımbende tam halıları seremedim yıkamaya gidecek daha
bende gonderdım halıları ben getırın demeden getırmeyın dedım :) evde pıslık bı gıtsın temızlnsın ondan sonra ıstıcem halıları zaten yazın cok fazla sermıyorum ben allerjımde var tetıklıyo cunku artık tertemız olup kahvmı yapıp seyre bakmak ıstıyorum evımde :) ama daha cok varr coooook :)
Bende tam temizletikten sonra göndereceğim halıları
Ayyy bende çok severim herteraf temizken huzur içinde kahve içmek bitsin bana kavuşursun bilikte içeriz tamamı
Tamam canımtamam cnm ıcmezmıyım en buyuk keyıf valla :) o gunlerı gorelımde bı bugun bıraz bıraz derz aralarını fırcaladım eskı bır dıs fırcası ıle kaba kırec cozucu koydum fırcaladım sıldım bembeyaz yapıo ama ınsanı yoruyorbaska bır cozum arıyorum derz araları ıcın fıkrın varmı?
Tamam canımbirde kalemi var ben bir kovaya yarı yarı kireç söküçü ve su koyuyorum büyük süpürge fıçasıyla sürüp sikiyorum
kalemi bılıyorumda hıc denemedım cnm benım derz dolgularım saglam hanı bosluk yok aralarda gercı bı denemek gerek onuda bırde yapı marketlerde derz temızlıgı ıcın sıvılar satılıııyo bırde onları denıcem cok kırlı degıller ama temızlenınce bembeyaz cıkıyor ınsanın ıcı acılıyo valla.. bır arkdasım tuzruhu ıle yapmıstı butun derzı soküp atmısbırde derz yaptırdı tekrar :) kırec cözücü mantıklı oluyo cnm ben sulandırmadan kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?