tesadüf dolasırken gordum bu topıgı tamda evımde tadılat baslamak uzereyken buldum ne guzel herkes bahar temızlıgı yapıyor benım camlarım degsıık arkdaslar ve sonrasında badana boyaya gırısıcem en son temızlıgıe geldıgınde konu kalıyorum napayım karar veremedım gecen sene evıme dogal gaz dosenmıstıve sonrasında temızlıgı tek basıma yaptımama ınsanlıktan cıkmıstım sımdı bu tadılattan sonra temızlık fırması cagırmayı dusundum sızın kadar cesaretlı degılım aslında temızlık yapmaya bayılırım domestos vazgecılmezımdır :) ama korkuyorum bu sefer sıze danısmak ıstedıgım temızlık fırması cagıran varmı evınıze hıc normalde ayda bır gelen bayan bu tarz ıslere gelmek ıstemıyor gelıncede macburen 2 gun gelıyor temızlık fırması ıle aynı ucrete gelıcegını dusunuyorum ve bır gunde bıtsın ıstıyorum temızlık ısım evımdekı yer doseme fayans oldugu ıcın derz aralrını oyle bır fırmanın daha guzel temızleyecegını duusnuyorum bana bu konuda fıkır verırmısınız?
Çok sağol canımTatlim,hayirli olsun topiginTamda bahar temizligi zamani iyi geldi bu topik.Benimde baslamam gerekiyor artik yoksa benim bahar temizligi olacak yaz temizligi yada kis temizligi Ama baslamam gerekiyor bir an once nerden baslayacagim ,nasil baslayacagim oda ayri konu.Hele mutfak temizligi gozumde oylesine buyuyorki Vee ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum
benimde küçük hurçlara ihtiyacım var, büyüğe koydum bol geldi dolapta çirkin duruyo. ayrıca naftalinde lazım
Selam
Öldüm bittim bugün
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldım Avizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadım Odanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım Yerleri sildim Avize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah
Canım ellerine sağlıkbaya yorulmuşsundur
Evet canım çok yoruldum ama bitmedi bugün devam edeceğim
ben bir bucuk yıllık evlıyım dogalgazlı evım kızlar eve gırerken badana yaptırdık ancak ben tam temızlık yapmak ıstıyorum nerden baslamayalım ayrıca calısıorum aksam 8 de evde oluorum yanı duzenlı ve sıralı olmalıkı benı yormamalı buarada evım 3+1
Ben bu hafta başlayacağım inşaallahSende sonbaharda kış için temizlik yaparsın
canım knuyla alakasız bi mesaj olacak ama sen bu kadar mesajı nasıl yazdın
Eee oda bir emek bencecanım knuyla alakasız bi mesaj olacak ama sen bu kadar mesajı nasıl yazdın
Sitede yatıp kalkıyorum ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?