Evimizde bahar temizliği var

Hoş geldidin tatlım
Benim evimde yeni bi tatilat geçti şu anda onu ppisliğini kaldırmaya calışıyorum ama takıltım yerde benim çok titiz tanıdığım bir yardımçım var yorulduğum an ondan yardım alamayı düşünüyorum tabi sen bilirsin ben kendi yaptığım temizlik ten çok zevk alırım ve içime siner zaten yederinçe hareket siziz biraz hareketin bize zararı olmaz zanımca nedersin simdilik yardımçısız ilerliyorum ne zaman pesr derim bilemiyecegim pazertesinden sonra gün gün eklemer olur canım takip etdersen sana az olsayardımcı oluruz
İnşallah bekliyorum bubölümde bir topiğim var orda yardımçı oluruz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/612932-titiz-kadinlar-kulubu-buyurun-burda.html
Buda linki

Son düzenleme:
Tatlim,hayirli olsun topigin Tamda bahar temizligi zamani iyi geldi bu topik.Benimde baslamam gerekiyor artik yoksa benim bahar temizligi olacak yaz temizligi yada kis temizligiAma baslamam gerekiyor bir an once nerden baslayacagim ,nasil baslayacagim oda ayri konu.Hele mutfak temizligi gozumde oylesine buyuyorkiVee ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum

Çok sağol canım
Hepraber yapacağız tatlım sıkma canını burayı takip et nevoş bu hafta başlıyacak birlikte sıkılmadam yapacağız
Öncelik le ilkbaşta ev işini gözünde büyütmeden yaparsan hem sıkılmaz hemde zevk alırsın hepsini bi arada yapamazsın tatlım

Son düzenleme:
Kızlar ilk kışlıklardan başlıyacağım burda havalar biraz kötü gitti hata daha soğuk ama biran önce kaldıracağım tabi araya tatilat ta girdi önce hurçları yıkYacağım zaten giysilerimizi yıkamıştım sonrada hurçluyacağım. Ben huçlara kokulu sabunlar koyarım eger varsa eger varsa lavata bide tam %100 yün ise giysileriniz naftalın koyarım naftalin alırken toz değil yuvarlakları seçin toz leke yapar

Son düzenleme:
Hurçlar makinada markete gidip kokulu sabunlar alacağım resimleri eklerim

Son düzenleme:
Kışlıkları kaldırıyorum sonundahurçlar yıkandı kurdu
Bunun için lavatalı sabun top naftalin aldım ama herkes sevmeye bilir ben çok seviyorum,naftalin okusunu bana temizlik hisi veriyor

Son düzenleme:
benimde küçük hurçlara ihtiyacım var, büyüğe koydum bol geldi dolapta çirkin duruyo. ayrıca naftalinde lazım

güle güle diz çamaşırlarını o zaman. kolay gelsin

Selam
Öldüm bittim bugün
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah

Canım ellerine sağlıkbaya yorulmuşsundur

Dün evi süpürüp sildim bahar temizliği sırasında günlük temizliğide ihmal etmemek lazım
Bugün misafır yastıklarımı içini bosaltım iç astarlarını makınaya attım bügün onlarala uğraşıp
Yarın tekrar doduracağım ikide miderim vardı onlarıda boşaltım

ben bir bucuk yıllık evlıyım dogalgazlı evım kızlar eve gırerken badana yaptırdık ancak ben tam temızlık yapmak ıstıyorum nerden baslamayalım ayrıca calısıorum aksam 8 de evde oluorum yanı duzenlı ve sıralı olmalıkı benı yormamalı buarada evım 3+1

Hoş geldin tatlım
Herkesin temizlik anlayışı faklıtır canım ama senin için küçük bir liste vereyim
Madem calışıyosun önce akşamları her gün bir odanın cekmece dolap varsa onlarısil ve düzenle avizeleri sil
Kışlıkların kalkmadıysa onlarıkaldır içinde cekmece örtülerin varsa onları yıka gardurubunda kuru temizlimeye gidecekler varsa ayır gardurubunu içini çışını sil bi güzel içine küçük torbalarda lavanta as
yadak dolabın varsa içindekileri Çıkarıp nevresimlerini çıkar güzel temiz balkonda yadaklarını yastıkların çekasın. Üzerinde havalantır nevresimleri yıkayıp Geri yorganlarına yerleştirken aralarına kokulu sabun ve lavanta koy
Mutfakta önce ördüleri çekmece örtüler vb yıka sonrada dolabın içindekileri makinaya koy yıkansın sen bu sırada dolabın içli dışlı bi güzel sil sırasıyla buzdolabı fırın aspratör bulaşık makinasını sil salonda süs eşyaların eger makınada yıkanıyosa makinaya at yok eldeyse elde yıka bonyonda dolaabını içini temizle bütün evin dolapları biterse önçe duvarlar sonra camlar kapılar ve en son halılar sil eger yıkamaya gitmesi gerekiyosa yıkamaya gönder. banyoyu güzel camasır suyula duvarlarını bi güzel ov ve sil yerleri silip halıları ser
Biraz küçük olmadı galiba aklıma gelen bunlar canım
Canım burayı günlük takip etdersen unutuklarım çıkar ordaya
Ben günlük yaptığım işleri yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…