Ben bu sene bahar temizliği yapamıyorumÖnümdeki basket topu nedeniyle
Sizler de habire bahar temizliği konusu açıyosunuz, içim gidiyo valla
Ben bu hafta başlayacağım inşaallahSende sonbaharda kış için temizlik yaparsın
Ooh ne güzelYok yaav, bahar temizliğinin yeri başka, tüm camları açıyosun püfür püfür esiyo ortalık, günlük güneşlik
Sonbahar hiç öyle miEtraf kararmaya başlıyo
Haklısın canımUyku setlerini ,hazır yorganları,battaniyeleri yıkıyorum şimdi sonra yavaş yavaş hızlanacağım
Aman n topiğme kimler gelmişhoş geldiniz maxi güzel anne nevosum gelmiş
Aman n topiğme kimler gelmişhoş geldiniz maxi güzel anne nevosum gelmiş
Öyle canım yapasak rahat edemiyeceğizHoşbulduk canım
İşlere başlıyoruzDuvarlar,camlar,perdeler,dolaplar ,yataklar çok iş var Ama sonrasındaki rahatlık,temizlik ohhhhhhhh missss
Sen başladın mı temizliğine canım
Öyle canım yapasak rahat edemiyeceğiz
Canım istesemde istemesemde etdeki tadılat tan dolayı yapmak zorundayım bende gelecek hafta stard ediyorum
Öyle canım yapasak rahat edemiyeceğiz
Canım istesemde istemesemde etdeki tadılat tan dolayı yapmak zorundayım bende gelecek hafta stard ediyorum
Yok canım olmaz mutlaka yapacağızAma ne kadar derin olur onu yaparken göreceğiz Cumaya perdeler gelecek akşam ya gündüz camları sileyim akşam gelince takayım yada cumartesi eşim evdeyken yapayım karar veremedim Evde yalnız cama çıkmaktanta korkuyorum
Aaa, sizin tadilat bitmedi mi daha:26:
O zaman eşin evdeyken sil camları canım, hem cumartesiye enerji toplamış olursun cam silmek için
Camlarınızı nasıl siliyosunuz kızlar?
Ben suyun içine sirke katıyorum, önce bulaşık süngerinin teliyle her tarafını ovup, normal bezle de üstünden geçiyorum. Sonra kuruluyorum. Sanki arada cam yokmuş gibi oluyo, yaa bu sirke süper bişey
Benim sağım solum belli olmaz o günki ruh halime göre artık
Ben sirkeyle silmiyorum:26eneyeyim bu kez
Ben önce 1 kova deterjanlı su ile tozunu,kirini alıyorum sonra cam sil ile bir daha siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?