Evimin yerleşmemiş haliyle ilk çektiğim fotoğraflar

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar evm şu anda böle değil tabkıii ilk fırsatta yenı resimleri çekicem mutlaka merak etmeyn bu kaba taslak çekebildiğim bölümler salonumn resmi yok çnki orda tam resim alamadım aiel rsmleri vardı orada bayramdan sonra çeyiz gtcek o zamn daha gzel şeklde çekerim çeyzlerde gözükür umaım beğenrsiniz:16:
$DSC04218 (1).webp evimin girişi sağında balkon kapisi solunda banyo wc var

oturma odam ve koltuklarııı:16:

$DSC04209.webp$DSC04225.webp orda o beyazlı tv doalbı yok o salonda daha yerleşmemişkn çektim
bu da mutfağımm:16:

$DSC04231.webp

evet kızlar şimdilik bu bide yatak odam var o da açtığm konuda var zaten onunda linkini veriyimm
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/539661-ask-odamiz-bakalim-yorum-begenilere.html

evet camdan yansıor zaten oda umarım şimdilik resmlerle olanı beğenrsnız dah çok rsm eklıcm inşl..:16:

mutfağı kçk değil tezgahın önü geniş

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlı telaşlar insan nasıl da özeniyor hevesleniyor di mi :) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. evini yerleştirdikten sonra yeni fotoları eklemeyi unutma :))

Hayırlısı olsun canım;ev alanla evlenene Allah yardım edermiş.:29:

Allah geçim versin.:nazar:

amin canm en önemliside bu zaten gerisi fasa fiso bu rsmler eşyalarm geldiğinde baya oldu yani çekeli 1 ay olmştur inş. tül halı faln varken çeker koyarm :16::16:

çok tatlı telaşlar insan nasıl da özeniyor hevesleniyor di mi :) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. evini yerleştirdikten sonra yeni fotoları eklemeyi unutma :))

unuturmuyum kız bende o yerleşmş halınıı çeekblmeyı beklıorm salonla otrma odamın tulleri tmam tkldı ama diğleri bkelıor tam yerlşsn öyle de koycm inşl. bayram bıtmının ertesi günü çeyiz gitcek inş. çekmek nasip olr cumada kına var :52::52::52:

canım sonunda koydurabildim resimleri :) ha ha ha :) şaka canım şaka.....canım kabataslak haliyle bile gayet güzel görünüyor... eminim çeyizde yerleştikten sonra çok çok daha güzel olacaktır... rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin eşyalarını.... koltuk renkleri çok güzelmiş...perdeler halılar falan derken çok tatlı bi oda çıkacak meydana emin ol.... hayırlısı olsun canım

Senle gaza geldm zaten ablacm.ya eklicm i.nsl
tam boytyla hemde ogrendm nasl koyuldugunu :)

bu telaşı en kısa zamanda bende yaşamak istiyorum artık sayılı günlerim kaldı
güle güle kullanın eşyalarınızı takipteyiz

bordo koltuklu odayı çok sıkıştırmışsınız.O teklilere hiç ama hiç gerek yokmuş bır tanesi zaten offline kimse oturamaz.

Ayrıca nasıl temizlik yapıcaksın hepsi dipdibe altları çok zor temizlenir.Dar yerde temizlik inanılmaz zor.

imkanın varsa o teklileri oradan almanı öneririm canım.

bordo koltuklu odayı çok sıkıştırmışsınız.O teklilere hiç ama hiç gerek yokmuş bır tanesi zaten offline kimse oturamaz.

Ayrıca nasıl temizlik yapıcaksın hepsi dipdibe altları çok zor temizlenir.Dar yerde temizlik inanılmaz zor.

imkanın varsa o teklileri oradan almanı öneririm canım.

Canm o koltklatrn simfki hali bole dgl
Bizde 2 berjer 1 cekyat almstk ama takim yazmslar uzak yer olfgndan
pRasiverildi pesin ama simdiki yerlesmis halisuper odamn
Ebati o

$DSC04216.webp$DSC04222.webp$DSC04223.webp$DSC04221.webp

öğrendiğim kırpmadan eklediğim yatak odam:34:

salonumn yerleşmedn öncee

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullan esyalarini ama oturma odan cok kücük keske oturma odasi yapmayip salonda otursan...

canım sağol ama salonum var zaten ben gunlk olark salon kullanmıcam o yüzden fazlada önemli değil modeli güzel yaptk bu yapmadan önceki çektiğim resim oturma odasında sadece 2miz için yaptım:38:

Senle gaza geldm zaten ablacm.ya eklicm i.nsl
tam boytyla hemde ogrendm nasl koyuldugunu :)

yapa yapa öğreniyoruz canım ya bende bilmiyordum öğrendim resim eklemeyi falanda bişeyi bulamadım bak sende yapmışsın öğret bana :) avatarın alt kısmında yer alan kısa yazıyı nasıl yazıyoruz aradım taradım bulamadım... hani yazmışsın ya herşeyinle benimle ol diye..işte o yazıyı canım...nasıl yazıyoruz nerden..

canım her on dakikada bir özelden yazılabildiği içn özeline yazamadım...yatak odan süper muhteşem beyaz yatak odasına bayılıyorum zaten canım güle güle kullan...bu arada canım ben müsade alayım yine konuşuruz olurmu iftara az kaldı malum sofra hazırlayacam :) öptüm seni canım görüşürz....

canım tabıkıide sölerim ne dmek kullanıcı kontrol paneline tıkla
yanda profili düzenle var oraya tıkla
orda ikinci basamkta var kişisel rütbe die ordakı kutucuğa yazıorsn çok uzun yazı kabl etmıor ama söliim:34:

Back
X