Evimin oğlumdan önceki ve oğlumdan sonraki hali...

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
kiracı olduğum için düşük maliyette döşedim evimi. oğlum da büyüyüp, heryeri karıştırarak, kendine de zarar verdiği için dekorasyonda da oynamak zorunda kaldım. ama yaza inşallah kendi evime geçip borçları hafiflettikten sonra, artık istediğim eşyayı alıp istediğim gibi döşeyebileceğim evimi. o zaman sizinle tekrar paylşacağım inşallah ama gene de şimdiki haliyle de sizinle paylaşmak istedim.

oğlumdan önceki hali;
$DSCN0551.webp

oğlumdan sonraki hali
salon;
$IMG_1845.webp

giriş ve hol;
$IMG_1866.webp

oğuzhan'ın odası;
$IMG_1867.webp

yatak odası;
$IMG_1824.webp

mutfak;
$IMG_1891.webp

oğlumdan kaçırdığım eşyaları koyduğum oda;
$IMG_1925.webp

banyo ve balkon;
$IMG_1914.webp

kiracı olduğum için düşük maliyette döşedim evimi. oğlum da büyüyüp, heryeri karıştırarak, kendine de zarar verdiği için dekorasyonda da oynamak zorunda kaldım. ama yaza inşallah kendi evime geçip borçları hafiflettikten sonra, artık istediğim eşyayı alıp istediğim gibi döşeyebileceğim evimi. o zaman sizinle tekrar paylşacağım inşallah ama gene de şimdiki haliyle de sizinle paylaşmak istedim.

oğlumdan önceki hali;
Eki Görüntüle 113818

oğlumdan sonraki hali
salon;
Eki Görüntüle 113812

giriş ve hol;
Eki Görüntüle 113810

oğuzhan'ın odası;
Eki Görüntüle 113816

yatak odası;
Eki Görüntüle 113809

mutfak;
Eki Görüntüle 113813

oğlumdan kaçırdığım eşyaları koyduğum oda;
Eki Görüntüle 113814

banyo ve balkon;
Eki Görüntüle 113817

canım resimler çok küçük hiç birşey anlaşılmıyor nerdeyse.Sadece kocaman bir banyonu anlayabildim tam anlamıyla.biraz büyük resim koy

tek tek de foto ekleyeyim o zaman

$IMG_1884.webp$IMG_1881.webp$DSCN0558.webp$IMG_1863.webp$IMG_1870.webp$IMG_1866.webp$IMG_1898.webp$IMG_1914.webp$DSCN0551.webp$IMG_1844.webp$IMG_1842.webp$IMG_1825.webp$IMG_1872.webp$IMG_1874.webp$DSCN0542.webp$IMG_1891.webp$IMG_1882.webp$IMG_1845.webp$IMG_1904.webp$IMG_1867.webp$IMG_1824.webp

Eklentiler

• $IMG_1842.webp
    $IMG_1842.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 206
  • $IMG_1891.webp
    $IMG_1891.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 195
  • $IMG_1884.webp
    $IMG_1884.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 204
  • $IMG_1845.webp
    $IMG_1845.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 193
Güle güle oturun evinizde.Benimde yaşları küçük iki tane kızım var.:emir_bebek:Çocuklar olunca önlem alınıyor.Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin.:nazar:

Eviniz ferah güzel güle güle oturun. benimde 3 cocugum var. kücük cocuklu evde dekorasyon olmuyor maalesef :) acaba diyorum bende komodinimin üstüne bi parfüm de olsa koyabilecekmiyim :)

Büyük, ferah pırıl pırıl bir ev.
Akvaryumları görünce çok hoşlandım, insana gerçekten huzur veriyor.
Evinizde eşyalarınızda bence çok hoş.
Kendi evinizin borcunu ödeme kolaylığı diliyorum.
Bence hangi mobilyayı, halıyı, perdeyi alırsanız alın bir evi ev yapan titiz, düzenli bir kadındır.
Sizde zaten görüldüğü üzere böyle birisiniz...

Oğlunuzla ve ailenizle güzel sağlıklı günler diliyorum....

Hiç düşük bütçeli falan diye düşünmeyin,çocuğunuz için ne güzel geniş alanlar bırakmışşınız rahat rahat oynuyor. Eviniz çok sıcak ve sempatik...

Ben evinin düzeni değişmeşin diye çoğunu küçüçük oyun alanlarına mahkum eden dekorasyın takıntılı annelerde gördüm:22: O yüzden Sizi tebrik ederim..

Güle güle oturun şimdi ki evinizde de, taşınacağınız evde de inşallah...:nazar:

Eviniz ferah güzel güle güle oturun. benimde 3 cocugum var. kücük cocuklu evde dekorasyon olmuyor maalesef :) acaba diyorum bende komodinimin üstüne bi parfüm de olsa koyabilecekmiyim :)

ben komidinin üzerine hiçbişey koyamıyorum direk aşaa indirio canavarım. hatta sanırım yakında tuvalet aynasının üzerine de koyamıycam sanırım. tırmanmaya başladı çünkü.:18:

Büyük, ferah pırıl pırıl bir ev.
Akvaryumları görünce çok hoşlandım, insana gerçekten huzur veriyor.
Evinizde eşyalarınızda bence çok hoş.
Kendi evinizin borcunu ödeme kolaylığı diliyorum.
Bence hangi mobilyayı, halıyı, perdeyi alırsanız alın bir evi ev yapan titiz, düzenli bir kadındır.
Sizde zaten görüldüğü üzere böyle birisiniz...

Oğlunuzla ve ailenizle güzel sağlıklı günler diliyorum....

amiinn. düzen konusunda zorlanıorum doğrusu. sağolsun oğlum düzen felan bırakmıyor. dolaplara felan kilitler koydum bu yüzden ama gene de karıştıracak yer buluyor sağolsun. çorapları mutfaktan, kepçeleri de yatak odasından topladığım çok oluyor yani :emir_bebek::55::52:

bence çok güzel bi ev canım ben çok beğendim en azından çok ferah bu önemli tkış pıkış değil bizimki gibi aldık koca koca eşyaları kullanmıyoruzda ahh şimdiki aklım olaydı keşke

Hiç düşük bütçeli falan diye düşünmeyin,çocuğunuz için ne güzel geniş alanlar bırakmışşınız rahat rahat oynuyor. Eviniz çok sıcak ve sempatik...

Ben evinin düzeni değişmeşin diye çoğunu küçüçük oyun alanlarına mahkum eden dekorasyın takıntılı annelerde gördüm:22: O yüzden Sizi tebrik ederim..

Güle güle oturun şimdi ki evinizde de, taşınacağınız evde de inşallah...:nazar:

çok haklısınız ben de sınırlamalara karşıyım doğrusu. tehlikelere önlemler alıp serbest bırakırım oğlumu. herşeyi de kendisi keşfederek öğreniyor bu şekilde ve kendi kendine de oynamayı öğrendi. odasına gider oyuncaklarını alır getirir salonda oynar. yatma vakti gelince kıyafetlerini giydiririm, ben odasına giderim o da peşimden gelir yatağa yatar. ben nereye gitsem peşimden gelir ama bi dezavantaj işte ortalığı karıştırması çok fazla ama öyle öyle öğrenecek işte :) :27:

bence çok güzel bi ev canım ben çok beğendim en azından çok ferah bu önemli tkış pıkış değil bizimki gibi aldık koca koca eşyaları kullanmıyoruzda ahh şimdiki aklım olaydı keşke

haklısın aslında temizliği de çok kolay oluyor. vitrin felan yok. bi tv tozu al bi masa bi de koltuklar salon bitti :P

nesi var evinizin,gayet güzel,ailenizle huzurla oturun inşallah

evimi çok seviyorum memnunum da ama kira olduğu için işte ne zamana kadar oturacağın belli olmuyor bu yüzden eve göre perde halı vs alamıyorsun. mesela vitrin felan sevmem ben ama duvarlarda ufak rafları ya da fotolar asmayı felan severim ama yapamıyorum o kadarını sonuçta kendi evim değil delik deşik bırakmak istemem. bi de mesela tek duvarda duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor benim. ya kısaca buna benzer şeylerden mahrum kalıyorum kira olunca. seneye inşallah kendi evime geçicem bi aksilik çıkmazsa. o zaman bu dediklerimi yapabilicem inş. yoksa öyle çok eşya alırım doldururum evimi felan istemem ben. hatta salonda oturmayı sevenlerdenim. genişlik ve ferahlıktan yanayım. :62::32:

Back
X