Evimin karşısındaki hamam havalandırma sından gelen aşırı uğultulu ses nereye şikayet edilir ?

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Evimin tam önüne osmanlı hamamı yapıldı iyi hoş ama tam arka tarafı balkonuma bakıyor makineler falan var havalandırma mi nedir bilmiyorum inanılmaz bir uğultu sesi var.Cam açık oturup rahatsız olmamak mümkün değil heleki gece ses sokakta komple.Kimsenin de ses çıkardığı yok anlamıyorum yaz tam.gelmedi camlar açılmadı çok anlamıyorlar şuan .Ses on tarafa gitmiyor sadece bizim tarafa arka tarafa geliyor ama surekli uğultu ve ses 24 saat aralıksız.Simdi biz ne.yapmalıyız tek kişinin şikayeti etkili olurmu.Şikayet nereye yapılır.Hamamı belediye yaptı belediyeye mi? Cevre ve şehircilik hattinami ? bimeremi ? Hic bi fikrim yok bu sese katlanmak zorundamiyiz bi çaresi bulunurmuki

Nerde han, hamam var restore edip duruyorlar, illa dideleyecekler güzelim yapıları ya, sinir oldum bacım uğultuya da
Ahh ahh her yer bina yapi eskiden öyle güzeldiki Evimizin onu yemyesil tarlaydi 30 yildir arkasida öyle sonu görünmezdir yeşilliğin hep bina doldu önüne de yaptılar bir hamam iyide ses bari olmasaydı yanı bu nedir bunu yapan muhendis vs. Her kimse dusunemiyormu anlamıyorum ben tutup belediye başkanını gece eve davet edip siz.bu gurultude balkonda bi cay icermisi iz diyesim var yani

Ahh ahh her yer bina yapi eskiden öyle güzeldiki Evimizin onu yemyesil tarlaydi 30 yildir arkasida öyle sonu görünmezdir yeşilliğin hep bina doldu önüne de yaptılar bir hamam iyide ses bari olmasaydı yanı bu nedir bunu yapan muhendis vs. Her kimse dusunemiyormu anlamıyorum ben tutup belediye başkanını gece eve davet edip siz.bu gurultude balkonda bi cay icermisi iz diyesim var yani
O kadar haklısınız ki valla sizi anlıyorum bizimde başımızdan böyle bir olay geçti belediye de bir tanıdığımız vardı ama sadece bizim şikayetimizle yapmadılar tabi başka şikayetçi olanlar da oldu anca akıllarına gelebildi

Konu bir dert olmuyormu acaba sayın admin neden taşındı acaba ?benim için büyük dert çünkü

Back
X