aaa sanırım kraliçeleri kedi gördüm :)Teşekkürler canım :) daha önce teklilerde 40*40 ebadında madame Coco dan aldığım üzerinde kraliçe olan kırlentler vardı :) bir ara da çiçekli koymuştum , ama kedili değildi :) yine de çok teşekkürler :)
doğrudur :) :)aaa sanırım kraliçeleri kedi gördüm :)
ben olur veya olmaz diyemem kırlent rengi seçimini en iyi şu şekilde yapabilirsin ; öncelikle renk kartelasından koltuk kumaşının reklerini bul e ayır, bu iki rengin arasına krılent yüzü olarak düşündüğün rengi koy , uyumlu olup olmadığını böylelikle daha kolay anlarsın :) bana sorarsan uyar diye düşünüyorum, yeşil ve kahrevengi doğal renkler, aykırı durmazlar. Kaldı ki yeşilin bu tonu yumuşak bir ton olduğundan bir çok renk ile uyuşuyor :)Çok güzel olmuş ayrıca evin karanlık durmuyor gayet aydınlık. Benimde koltuk takimin bu renklere yakın kenarlari koyu kahve rengi kirlentleride aynı koltuk ların renginden sade acaba bende böyle bişeyler yaptırsammi cok hoş olmuş çünkü
teşekkürler :)Çok güzel olmuş:) Güle güle kullanın..
teşekkür ederim :) :)her haliyle güzel eviniz ama o yeşil kırlentler ayrı bir hava katmışş..sağlıkla oturun..
teşekkürler :) evet, evin havasını değiştirmenin en kolay ve en pratik yolu kırlentler , hele bir de koltuk sırt minderlerin kırlentlerden oluşuyorsa yani kırlentler daha bir göze batıyorsa kırlent yüzlerini değiştirerek evin tarzı vintage de olur country de :) yeşil, oda ışık almıyorsa, duvarlar koyu renkse, oda küçükse canlandırmak için tercih edilebilecek en uygun renk :)Feyzai'ciğim salonun çok hoş olmuş böyle de, pek ferah ve huzurlu görünüyor. bende de aynı yeşilden ve sanırım aynı kumaştan perde ve yastıklar var.(gerçi benim fotoğraflarımda oldukça koyu görünüyorlar) çok seviyorum bu yeşili. bir yastıkla ne kadar değişik ve renkli oluvermiş değil mi? evi değiştirmede en kolay yöntem zaten yastıklar! hele yeşil 5 yıldız bir seçim. seni tebrik ediyorum. mutlulukla kullanının e mi?
teşekkürler :)çok güzeller iyi günlerde kullanın