• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin girişi için fikir verir misiniz?? resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi No408
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar selam..
benim evinim girişi baya dar ,portmanto gibi şeyler sığmıyor malesef..ben de resimde gördüğünüz askıdan 2 tane duvara monte ettim bi de resimdeki ayakkabılığı alıp duvara da bi iki aksesuarla olayı çözmüştüm..hem ferah hem de işimi görüyordu ama şimdi 2 de çocuk olunca sığamıyoruz tabii..bnm çantayı koyacak bile yer yok askıda çocukların aykkabılar fln ortada çok dağınık yani..ben aşağıda resimdeki kitaplığı alsam en alt rafına çocukların ayakkabı vs üstlere de şemsiye çanta fln koysam nasıl olur..güzel durur mu yoksa girişte alakasız mı durur???

ya da sizin başka öneriniz olur mu girişi toplayabilmek için ne yapabilirim??

$evidea-mobilya-kitaplik-comfy-home-XXX001-001_2.webp$2000005528.webp$70e6d86104e33628a88fac79a72e90cd.webp

Benım girişimde uzun dar koridorlu bende unite tarzında bişey var görsen bayılırsın eminim ayakkabılık aslında ama :) bakmam lazım resmi var mı diye

Benım girişimde uzun dar koridorlu bende unite tarzında bişey var görsen bayılırsın eminim ayakkabılık aslında ama :) bakmam lazım resmi var mı diye

çok iyi olur resim bulabilirsen..ben düşünüyorum ama aklıma bu çözüm geldi sadece...

Gecen sene bir ara kendi albumumde resmi vardı çok kişi begenmişti ikeadan almıştık kutuları raf ve aynalar anahtarlıklarla unite haline gelmişti ama kıyafet koymuyoruz tabi içlerine
bu akşam çekmem lazım çünkü dolaylı olarak fotografı oldugunu düşünmüştüm ama bulamadım malesef

$1359318635719.webp evet foruma dagınıklık konusuna attıgım resımde gozukmus
buraya ayakkabılarımızı koyuyoruz semsıyelerımızı
hepsı dolapların içinde :) 3 tanede solda diklemeye duruyor ama o resimde cıkmamış

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 920644 evet foruma dagınıklık konusuna attıgım resımde gozukmus
buraya ayakkabılarımızı koyuyoruz semsıyelerımızı
hepsı dolapların içinde :) 3 tanede solda diklemeye duruyor ama o resimde cıkmamış

gerçekten çok şıkmış ama bnm giriş daha dar malesef bizden öncekiler girişi küçültüp salona katmışlar

Back
X