Bence tuhaf olmaz hava sıcak, salgın malum insanlar memnun bile olabilirMerhaba. Kız isteme ve söz yapicam. Bu ikisi aynı gün olucak. Toplam 25 kişi olucaz ve bunlar gerçekten en yakınlarımız. 25 kişinin bizim eve sıgma ihtimali yok. Asla sığmayız. Bende evin bahçesini değerlendirmeye karar verdim. Ufak bir organizasyon ve gelenler icin masa sandalye ayarlaması yapcam ışıklandırma da olur. Evimizin bahçesi gayet büyük geniş bir alan var. Kız isteme olduktan hemen sonra yüzük takılacak. Yani sorum şu kız isteme evimin bahçesinde olması tuhaf bir durum mu tuhaf karşılanır mi ? ( buarada daha sonrasında + bir nişan yapmayacağım nişan havasında olucak biraz)
Merhaba. Kız isteme ve söz yapicam. Bu ikisi aynı gün olucak. Toplam 25 kişi olucaz ve bunlar gerçekten en yakınlarımız. 25 kişinin bizim eve sıgma ihtimali yok. Asla sığmayız. Bende evin bahçesini değerlendirmeye karar verdim. Ufak bir organizasyon ve gelenler icin masa sandalye ayarlaması yapcam ışıklandırma da olur. Evimizin bahçesi gayet büyük geniş bir alan var. Kız isteme olduktan hemen sonra yüzük takılacak. Yani sorum şu kız isteme evimin bahçesinde olması tuhaf bir durum mu tuhaf karşılanır mi ? ( buarada daha sonrasında + bir nişan yapmayacağım nişan havasında olucak biraz)
Tuhaf olmaz. Ben de evimizin arka bahçesinde yapmıştım. Büyükler için uzunca bir masa- sandalyeli; gencler için de bistro masalar kurmuştum. Ağacların altına da uzunca bir masa kurup üzerini meyvesjnden tatlısını tuzlusuna kadar envai çeşit yiyecekle doldurmuştum. Metrodan aldigim mika tabak canak bardagi da koyup Self servis konseptli yapmıştım. Kaynaşma olması açısındanda kimin nerede oturacagina dair kendi el yazimla masa kartları hazirlamıştım. Bi onlarin taraftan bi bizim taraftan otursunlar da kendi aralarında gruplaşma olmasın diye. Bi masayı da içecek masasi yapmıştım. Kahve makinesini de aşağıya indirip kahveleri orda yapıp dagitmistim. Bir de öyle zamanlarda herkes el oluveriyor, o açıdan ortalıkta dolanması, çay kahve getir götür yapmasi için de ajanstan bir kız ayarlamıştım. Müzik sistemini de bahçeye indirmiştim, sözden sonra herkes muhabbet ederken arkadan soft soft müzikler çaldı gerçi bi ara 10 dklıgına eve gidip geldigimde insanlar bahçede halay çekiyorlardıMerhaba. Kız isteme ve söz yapicam. Bu ikisi aynı gün olucak. Toplam 25 kişi olucaz ve bunlar gerçekten en yakınlarımız. 25 kişinin bizim eve sıgma ihtimali yok. Asla sığmayız. Bende evin bahçesini değerlendirmeye karar verdim. Ufak bir organizasyon ve gelenler icin masa sandalye ayarlaması yapcam ışıklandırma da olur. Evimizin bahçesi gayet büyük geniş bir alan var. Kız isteme olduktan hemen sonra yüzük takılacak. Yani sorum şu kız isteme evimin bahçesinde olması tuhaf bir durum mu tuhaf karşılanır mi ? ( buarada daha sonrasında + bir nişan yapmayacağım nişan havasında olucak biraz)
Evet öyle zamanlarda belediyeden izin alıyorsun. Sana kağıt veriyorlar o kağıtla gece 23.00-24.00'e kadar eğlenebiliyorsun.Niye tuhaf olsun ki? Hatta bütçen varsa süsle bahçeyi, dev mumlar ,kütükler, limonata standı falan. Ya da organizasyon için geliyorlar ya, masayı - arka fonu hazırlıyorlar. Onlardan tut . Bence gayet güzel olur.
Tek sorun oynama vs olacaksa (Nisan gibi dedin) konu komşu şikayeti olabilir. Bizim mahallede biri böyle bir şey yapmaya kalktı düğün için. müzik gürültü vs rahatsız ediciydi. 'izin verilirse herkes yapar' diye annem polisi aradı, dağıldılar falan..rezil oldu milletin mutlu günü.
Daha önce dedigin de dünDaha önce de aynı konuyu açmadınız mı
Sanırım orada da herkes olabileceğini hatta çokta güzel olacağını söylemişti
Ya bizimkisinin kendi evinin bahcesi de yoktu ama bizim mahalle çıkmaz sokak. 90lar İstanbul'u gibi bir mahalle. Birazcik ağaç, arabalar park etmezse alan falan var. Heralde durumları yoktu,kullanırız dediler ama izin mizin vs yok tabii ki. Halaya falan da durmuslardi. Herkes rahatsız oldu ama şahsen ben aramazdim, sonuçta bir kere evleniyor insan, yazık durumu yok belli, rezil olmasın milletin günü diye. Ama işte kimi insanlarin sabır katsayısı düşük oluyor.Evet öyle zamanlarda belediyeden izin alıyorsun. Sana kağıt veriyorlar o kağıtla gece 23.00-24.00'e kadar eğlenebiliyorsun.
Hahah çok teşekkür ederimDaha önce dedigin de dünhakikaten konu sahibi, aynı konuyu neden tekrar açtınız ki, orada da size yardımcı olmuşlarken
Ya bizimkisinin kendi evinin bahcesi de yoktu ama bizim mahalle çıkmaz sokak. 90lar İstanbul'u gibi bir mahalle. Birazcik ağaç, arabalar park etmezse alan falan var. Heralde durumları yoktu,kullanırız dediler ama izin mizin vs yok tabii ki. Halaya falan da durmuslardi. Herkes rahatsız oldu ama şahsen ben aramazdim, sonuçta bir kere evleniyor insan, yazık durumu yok belli, rezil olmasın milletin günü diye. Ama işte kimi insanlarin sabır katsayısı düşük oluyor.
Konu sahibi, böyle bir izin varmış. Siz de mutlaka alın ki kıl bir komşu ararsa polisi izni gösterip gönderin. Güzel gününüz rezil olmasın.
Bu aradaSade frappe gerçekten bahsettiğin konsepte bayıldım. Tam Amerikan banliyosunde gecen film düğünleri gibi olmuş