Evimin bahcesinde kız isteme olur mu

Lyta

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
35
12
24
Merhaba. Kız isteme ve söz yapicam. Bu ikisi aynı gün olucak. Toplam 25 kişi olucaz ve bunlar gerçekten en yakınlarımız. 25 kişinin bizim eve sıgma ihtimali yok. Asla sığmayız. Bende evin bahçesini değerlendirmeye karar verdim. Ufak bir organizasyon ve gelenler icin masa sandalye ayarlaması yapcam ışıklandırma da olur. Evimizin bahçesi gayet büyük geniş bir alan var. Kız isteme olduktan hemen sonra yüzük takılacak. Yani sorum şu kız isteme evimin bahçesinde olması tuhaf bir durum mu tuhaf karşılanır mi ? ( buarada daha sonrasında + bir nişan yapmayacağım nişan havasında olucak biraz)

Merhaba. Kız isteme ve söz yapicam. Bu ikisi aynı gün olucak. Toplam 25 kişi olucaz ve bunlar gerçekten en yakınlarımız. 25 kişinin bizim eve sıgma ihtimali yok. Asla sığmayız. Bende evin bahçesini değerlendirmeye karar verdim. Ufak bir organizasyon ve gelenler icin masa sandalye ayarlaması yapcam ışıklandırma da olur. Evimizin bahçesi gayet büyük geniş bir alan var. Kız isteme olduktan hemen sonra yüzük takılacak. Yani sorum şu kız isteme evimin bahçesinde olması tuhaf bir durum mu tuhaf karşılanır mi ? ( buarada daha sonrasında + bir nişan yapmayacağım nişan havasında olucak biraz)
Bence tuhaf olmaz hava sıcak, salgın malum insanlar memnun bile olabilir

Bence çok güzel olur. Hayırlı olsun şimdiden. Görümcem de evin terasını ayarlamıştı isteme,söz için gayet güzel oldu. Umarım sizinde ğüzel olur 🌺

Daha önce de aynı konuyu açmadınız mı 🤔
Sanırım orada da herkes olabileceğini hatta çokta güzel olacağını söylemişti

Tuhaf olmaz. Ben de evimizin arka bahçesinde yapmıştım. Büyükler için uzunca bir masa- sandalyeli; gencler için de bistro masalar kurmuştum. Ağacların altına da uzunca bir masa kurup üzerini meyvesjnden tatlısını tuzlusuna kadar envai çeşit yiyecekle doldurmuştum. Metrodan aldigim mika tabak canak bardagi da koyup Self servis konseptli yapmıştım. Kaynaşma olması açısındanda kimin nerede oturacagina dair kendi el yazimla masa kartları hazirlamıştım. Bi onlarin taraftan bi bizim taraftan otursunlar da kendi aralarında gruplaşma olmasın diye. Bi masayı da içecek masasi yapmıştım. Kahve makinesini de aşağıya indirip kahveleri orda yapıp dagitmistim. Bir de öyle zamanlarda herkes el oluveriyor, o açıdan ortalıkta dolanması, çay kahve getir götür yapmasi için de ajanstan bir kız ayarlamıştım. Müzik sistemini de bahçeye indirmiştim, sözden sonra herkes muhabbet ederken arkadan soft soft müzikler çaldı gerçi bi ara 10 dklıgına eve gidip geldigimde insanlar bahçede halay çekiyorlardı 😅 konseptim kesinlikle öyle bir sey değildi ama bir anda ona evrilivermişti 😂 bir de hediyelik dagitmayi düsünuyorsanız belki size fikir olur; ben küçük kavonozları kendi yaptigim cilek recelleriyle doldurup süslemistim. El arabasının icini samanlarla doldurup hediyeliklerimi el arabasinin icinde sunmustum. Pinterestten buna benzer fikirler bulman mümkün.

onun dışında bu cam ufak musluklu sebillerden birini limonatayla birini de ice tea ile doldurup yanina şık mika bardaklar pipetler koymustum. Bir de ağacları da şifon tüllerle minik süs kuş kafesleriyle süslemiştim ben. Benim sözüm saat 17.00'de başlayıp 22.00 de dln bitmisti. Sizinkisi de akşamı kapsayacaksa ağaçları solar enerjili minik lambalarla süsleyebilirsiniz çok güzel olur. Bu arada ben de nişan yapmamıştım ama nişan yapmamaya sonradan karar verdim bir daha uğraşma olmasin diye. Sizinkisi şimdiden belliyse söyleyin nişan yapmayacağınızı ki hediye verecek olan ona göre yanında getirsin 😁 benimkisi o kadar uğraşa ve masarafa rağmen kuru kuru (takısız) olmuştu o yüzden 😂

Yap gitsin bu devirde bahcen varsa evin buyukse salon tutmak cok sacma gereksiz para.
Bizimde büyük bir bahcemiz vardı bende nisanımı orda yaptm süslerle destekledik cokta güzel oldu genis genis hatta bahceli bi evin oldugu icin sanslisin bile millet evi kücük oldugu yeri olmadigı için dünya para verip 2 saatliğine salon tutuyor bu imkanını degerlendir

Niye tuhaf olsun ki? Hatta bütçen varsa süsle bahçeyi, dev mumlar ,kütükler, limonata standı falan. Ya da organizasyon için geliyorlar ya, masayı - arka fonu hazırlıyorlar. Onlardan tut . Bence gayet güzel olur.
Tek sorun oynama vs olacaksa (Nisan gibi dedin) konu komşu şikayeti olabilir. Bizim mahallede biri böyle bir şey yapmaya kalktı düğün için. müzik gürültü vs rahatsız ediciydi. 'izin verilirse herkes yapar' diye annem polisi aradı, dağıldılar falan..rezil oldu milletin mutlu günü.

Niye tuhaf olsun ki? Hatta bütçen varsa süsle bahçeyi, dev mumlar ,kütükler, limonata standı falan. Ya da organizasyon için geliyorlar ya, masayı - arka fonu hazırlıyorlar. Onlardan tut . Bence gayet güzel olur.
Tek sorun oynama vs olacaksa (Nisan gibi dedin) konu komşu şikayeti olabilir. Bizim mahallede biri böyle bir şey yapmaya kalktı düğün için. müzik gürültü vs rahatsız ediciydi. 'izin verilirse herkes yapar' diye annem polisi aradı, dağıldılar falan..rezil oldu milletin mutlu günü.
Evet öyle zamanlarda belediyeden izin alıyorsun. Sana kağıt veriyorlar o kağıtla gece 23.00-24.00'e kadar eğlenebiliyorsun.

Daha önce de aynı konuyu açmadınız mı 🤔
Sanırım orada da herkes olabileceğini hatta çokta güzel olacağını söylemişti
Daha önce dedigin de dün 😂😂 hakikaten konu sahibi, aynı konuyu neden tekrar açtınız ki, orada da size yardımcı olmuşlarken :işsiz:
Evet öyle zamanlarda belediyeden izin alıyorsun. Sana kağıt veriyorlar o kağıtla gece 23.00-24.00'e kadar eğlenebiliyorsun.
Ya bizimkisinin kendi evinin bahcesi de yoktu ama bizim mahalle çıkmaz sokak. 90lar İstanbul'u gibi bir mahalle. Birazcik ağaç, arabalar park etmezse alan falan var. Heralde durumları yoktu,kullanırız dediler ama izin mizin vs yok tabii ki. Halaya falan da durmuslardi. Herkes rahatsız oldu ama şahsen ben aramazdim, sonuçta bir kere evleniyor insan, yazık durumu yok belli, rezil olmasın milletin günü diye. Ama işte kimi insanlarin sabır katsayısı düşük oluyor.
Konu sahibi, böyle bir izin varmış. Siz de mutlaka alın ki kıl bir komşu ararsa polisi izni gösterip gönderin. Güzel gününüz rezil olmasın.
Bu arada Sade frappe Sade frappe gerçekten bahsettiğin konsepte bayıldım. Tam Amerikan banliyosunde gecen film düğünleri gibi olmuş😍😍

Daha önce dedigin de dün 😂😂 hakikaten konu sahibi, aynı konuyu neden tekrar açtınız ki, orada da size yardımcı olmuşlarken :işsiz:

Ya bizimkisinin kendi evinin bahcesi de yoktu ama bizim mahalle çıkmaz sokak. 90lar İstanbul'u gibi bir mahalle. Birazcik ağaç, arabalar park etmezse alan falan var. Heralde durumları yoktu,kullanırız dediler ama izin mizin vs yok tabii ki. Halaya falan da durmuslardi. Herkes rahatsız oldu ama şahsen ben aramazdim, sonuçta bir kere evleniyor insan, yazık durumu yok belli, rezil olmasın milletin günü diye. Ama işte kimi insanlarin sabır katsayısı düşük oluyor.
Konu sahibi, böyle bir izin varmış. Siz de mutlaka alın ki kıl bir komşu ararsa polisi izni gösterip gönderin. Güzel gününüz rezil olmasın.
Bu arada Sade frappe Sade frappe gerçekten bahsettiğin konsepte bayıldım. Tam Amerikan banliyosunde gecen film düğünleri gibi olmuş😍😍
Hahah çok teşekkür ederim 🥰 baya uğraşmıştım çok özenip her şeyi kendim sıfırdan yapmıştım. Sıfırdan diyorum çünkü öncesinde bahçede domatesler kıvırciklar ekiliydi. O bahçeyi kürekle tırmıkla adam edip tekrardan çimlendirene kadar anam ağlamıştı 😂 o kadar hazırlığa bir de söz pastamı da kendim yapmıştım ne diye o kadar totomu yırttıysam 😁

X