Bizim evin altı komple dükkan, kuaför dışında birde ankastre mutfak dükkanı var. Ordan hiç ama hiç ses gelmiyor mesela. Ya bu kuaför asslında karşı komşumuzun altındaydı. Ama orası normal daireydi, normal dairede ticari işletme yasakmış. karşı komşumuz imza topladı, hatta bizde imza verdik, ordan çıkıp bizim altımıza yerleştiler:) Başkalarının rahatsız olduğunu sanmıyorum, çünkü bizim gibi ses gelmiyordur kimseye. Tamda yatak odamızın üstü, anlatılır gibi değil. En sevdiğim şarkılardan bile tiksindim artık.
Peki birşey sorcam, tüm binadan imza toplasam, attırma şansım varmı? Karşı komşu attırdı ama orası normal daireydi, o gerekçeyle attırdı. Bizim gerekçemiz ne olabilir?
Yazın birde şey olayına çok sinir olmuştum, bahçeye masa kuruyolar, müşteri çalışan paso orda oturup sigara içiyolar. Kakara kikikiri bide hiç susmuyolar. Ben şimdi balkonuma çıkıyorum, alçak olduğu için direk burun buruna geliyorum. Sanki tanımadığım bi sürü insan benim balkonumda gibi hissediyorum. Hergün başka bir tipin girip çıkmasıda sinir bozucu. Bir sürü dükkan var ama ben bu kuaföre taktım galiba
Mesela saçımı gidiyorum merkezde fön çektiriyorum, acilse kendim yapıyorum. Altımda kuaför var asla gitmiyorum. Eşimde gitme diyor zaten.