- Konu Sahibi shadowshows
Arkadalar sizlere birşey danışacağım. Taşındığımız ev, yaklaşık 8 aylık yeni bir apartman. Ev kendimizin sayılır (yani babamızın). Ev dükkan üstü, altımızda bayan kuaförü var. Kuafförün bir çırağıda kuaförde kalıyor geceleri. Pazar sabah 7 mi dersiniz, gece saat 2 mi dersiniz. O kuaförden her daim gümbür gümbür müzik sesi geliyor. Defalarca uyardık, düzgünce uyardık, sertçe uyardık. Ama hiç aldırış etmiyolar. Kusura bakmayın bidaha olmaz diyorlar 1 saat sonra yine aynı. Hele o ufak çırak, bigün eşimle 23.30 da geldik, hafta içi. Eve girerken müzik sesinden konuşmamızı duyamadık. eşim gidip çocuğu uyardı, az bişey kıstı ama hala bangır bangır. Eşim sinirlendim anlamıyomusun kıs şunu, yukarıda ev var, aile yaşıyor. ve biz çıkıp uyuyacağız dedi. Neyse bu durum aylardır böyle. Bi kere polis çağırdık, yine böyle pazar sabah 6.0 dan öğlen 11 e kadar kafamız şişti. polisten sonra bikaç gün kıstılar, sonra yine aynı. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum, ancak işlerini yapıp gitseler tamam. Ben yukarıda hasta yatıyo olabilirim, evimde dinlenemeyeceğimde nerde dinleneceğim? Neyse size sorum şu olacaktı:
Bu kuaför biz taşındıktan sonra kuruldu. Bize ne soran ne izin alan oldu. 1) Aşağıya dükkan açılırken ev sahiblerinden izin alınması gerekmiyormu? 2) Kime şikayet etmemiz gerekiyor bu durumu? Polis geçici durummuş, ben kalıcı bir çözüm istiyorum. 3) Tamamen onları göndermek için ne yapabiliriz? Karşımızda kocaman çarşı var, gitsin orda yuva yapsınlar, bıktık artık
Bu kuaför biz taşındıktan sonra kuruldu. Bize ne soran ne izin alan oldu. 1) Aşağıya dükkan açılırken ev sahiblerinden izin alınması gerekmiyormu? 2) Kime şikayet etmemiz gerekiyor bu durumu? Polis geçici durummuş, ben kalıcı bir çözüm istiyorum. 3) Tamamen onları göndermek için ne yapabiliriz? Karşımızda kocaman çarşı var, gitsin orda yuva yapsınlar, bıktık artık