EVİMİ BOYATACAĞIM ÖNERİ LÜTFEN :))

muhendishanimg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
17
6
30
Merhaba,
Korona muhabbetinden dolayı seneye kalan düğünümden önce hazırlıklara başladım.Evimi boyatmayı düşünüyorum.Evim küçük.ben renkli şeyleri çok sevdiğim için tek bir renkle tüm evi boyatmak istemiyorum.Benim gibi renkleri seven bayanların ev duvar görsellerini atabilmeleri mümkün mü :)) Mesela antreyi turkuvaz veya yağ yeşili rengine boyatmak istiyorum.mutfak lila olsun salon kum beji düşünüyorum.yatak odası için daha sıcak tonlar düşünüyorum ama tabi nasıl durur ne yakışır tam karar veremedim.Sizlerin önerileri ile şekillenebilir bence :)

Evin küçük old için renkli güzel gostermeyebilir etrafımda genelde hep aynı tonlar görüyorm klasik renkler yani o yüzden bilemedim ama sanki renkli duvarlar büyük evde daha güzel durar ve mobilyani da o renge uyumlu yapcn için mobilya seçerken renk konusunda zorluk yaşama yani bu arada benim de lüle taşı renginde ben beğeniyorum gözü yormuyor ne krem ne beyaz

Evin küçük old için renkli güzel gostermeyebilir etrafımda genelde hep aynı tonlar görüyorm klasik renkler yani o yüzden bilemedim ama sanki renkli duvarlar büyük evde daha güzel durar ve mobilyani da o renge uyumlu yapcn için mobilya seçerken renk konusunda zorluk yaşama yani bu arada benim de lüle taşı renginde ben beğeniyorum gözü yormuyor ne krem ne beyaz
tv ünitesinin arkasını koyu renk boyatsam farklı olarak sizce nasıl durur?

X