• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi ayırıyorum eşyaaa konusunda yardım

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Merhaba tatlımı tatlı hanımlar ramazanında sonunu geldk artık allahım kabul etsn tuttugumuz oruçları ❤
Ben evimi ayırıyorum eşimn ailesyle otuuyoruzda .
Kayınpederm eşyalarımızı alacagını söylüyor ama eşimde pek güvenmemk lazım dedi
Szce senetle falan ucuz yollu yada nasıl kurablrm ? Yatak odam var mobilya konusunda yardım istyrm
Mutfak esyalarım tamam ❤
Tşklerr

Senetle alıyor çoğu insan artık. Malum eşyalar çok pahalı kart limitini aşıyor.

Mutluluklar dilerim yeni evinizde huzurla oturun

evkurdan senetle alıp aylar ve yıllarca ödeyeceksiniz
biraz pahalıya geliyor
ama merak etmeyin bitiyor :)

Ben senetle almadim, kredi cekmedim. Her ay elime para gectikce parca parca aldim. Borc olunca huzuru kaciyor insanlarin.

İlk önce maddi gelir ve giderlerinizi hesaplayın daha sonra senetle veren yerlere gidin bütçenizi aşmadan, cüzi miktarda bir şeyler alın ve aylık ödeyin böylece rahat da edersiniz. Sakın ödeyemeyeceğiniz şeyleri almayın.

Hayırlı olsun demeye gelenlerdenim iyi çıkıyorsunuz ayrı eve pısırık sünepe aileye sırtını yaslamis bir kocanizda olabilirdi mutluluklar eşya çok basit gidin alın ucuzundan bişeyler sizle yaşamayacak ya sonuçta çalışır borcunu ödeyecek yenisini alırsınız mutluluklar daim olsun inşallah :KK200:

Eşya işini minimumda tutun, bırcunu ödedikçe evinizi güzelleştirirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.

Hayirli olsun şimdiden.
Yeni eviniz bolluk ve bereket getirsin inşallah .
Yatak odası ve mutfak eşyalarınız var ise oturma grubu, hali, perde vb gerekli olan eşyalarınızı senetle alıp kalanları yavaş yavaş alırsınız .
Etrafınızda mutlaka , çeyiz evi tarzında orta ölçekli mağazalar vardır..
O tarz yerlerin taksitleri düşük oluyor .

Ay ne güzel bir haber bu. Aslında spotçularda peşin parayla çok çok uyguna çok guze esyalar var ama senetle alıcaksınız sanırım. Çok pahalıya gelır ama genelde semtınızde bulunan küçük çaplı eşya mağazaları verir senetle falan.
Yada kredı kartınız varsa karta taksıt yaparlar.

Sabahtan beri okuduğum en iç açıcı konu :)

Hayırlı uğurlu olsun.

Huzurunuz bol olsun, eşya nedir..

Hayırlı olsun demeye gelenlerdenim iyi çıkıyorsunuz ayrı eve pısırık sünepe aileye sırtını yaslamis bir kocanizda olabilirdi mutluluklar eşya çok basit gidin alın ucuzundan bişeyler sizle yaşamayacak ya sonuçta çalışır borcunu ödeyecek yenisini alırsınız mutluluklar daim olsun inşallah :KK200:
Amin inşallah güzel dileklerniz için çok teşekkür ederim ❤

Ay ne güzel bir haber bu. Aslında spotçularda peşin parayla çok çok uyguna çok guze esyalar var ama senetle alıcaksınız sanırım. Çok pahalıya gelır ama genelde semtınızde bulunan küçük çaplı eşya mağazaları verir senetle falan.
Yada kredı kartınız varsa karta taksıt yaparlar.
Nakit paramız azcık olsa bende cok isterdim ama malesef. Aslında cok küçğkte değil mağazalar senetle veriyorlar ama en az 6 7 bin oda ayrıyeten için de yemek odası yatak odası olmadan

Hayirli olsun şimdiden.
Yeni eviniz bolluk ve bereket getirsin inşallah .
Yatak odası ve mutfak eşyalarınız var ise oturma grubu, hali, perde vb gerekli olan eşyalarınızı senetle alıp kalanları yavaş yavaş alırsınız .
Etrafınızda mutlaka , çeyiz evi tarzında orta ölçekli mağazalar vardır..
O tarz yerlerin taksitleri düşük oluyor .
Evet biçok yere baktım ödemeleri az az ama işte malum fiyatlar yüksek tutuluyorr

Nakit paramız azcık olsa bende cok isterdim ama malesef. Aslında cok küçğkte değil mağazalar senetle veriyorlar ama en az 6 7 bin oda ayrıyeten için de yemek odası yatak odası olmadan
Yemek odası alma şimdi bir masa at mutfağa tamamdır yemek odası tamamen boş birşey benim için hiç oturup orda yemek yenmedi mutfak kullanışlı olunca gerek kalmiyor

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun :)
Eşya için sahibinden.com a bakabilirsiniz komple evini kapatanlar oluyor,tamamını üç-beş bine satıyorlar.
Biz evlenirken ordan da alışveriş yaptık,bayağı da işimize yaradı.
İlla sıfır olsun diyorsanız biraz para gözden çıkarmanız gerek,istediğiniz eşyaya göre değişir tabi meblağ.

Back
X