Bence de Bu devirde kimseye bel baglamamak gerek ..eşeğini sağlam kazığa bağla .kredi cekebiliyorsan en temizi o..sonradan kimsenin ağzına laf vermemiş de olursun ..birde kendi emeğinin ekmeğini yemek en güzeli ..Merhaba tatlımı tatlı hanımlar ramazanında sonunu geldk artık allahım kabul etsn tuttugumuz oruçları ❤
Ben evimi ayırıyorum eşimn ailesyle otuuyoruzda .
Kayınpederm eşyalarımızı alacagını söylüyor ama eşimde pek güvenmemk lazım dedi
Szce senetle falan ucuz yollu yada nasıl kurablrm ? Yatak odam var mobilya konusunda yardım istyrm
Mutfak esyalarım tamam ❤
Tşklerr
İnternetten alın canım, hb, N11 gibi sitelerden, ben de böyle alışveriş yapıyorum. Senet menet mahalle esnafıyla yüz göz olana kadar kartla taksit ödersiniz, önce bir liste yap. Bence,Merhaba tatlımı tatlı hanımlar ramazanında sonunu geldk artık allahım kabul etsn tuttugumuz oruçları ❤
Ben evimi ayırıyorum eşimn ailesyle otuuyoruzda .
Kayınpederm eşyalarımızı alacagını söylüyor ama eşimde pek güvenmemk lazım dedi
Szce senetle falan ucuz yollu yada nasıl kurablrm ? Yatak odam var mobilya konusunda yardım istyrm
Mutfak esyalarım tamam ❤
Tşklerr
Mutfak eşyam annem sağolsun zamanla halletti beyaz esyamı aldık böyle para koyup kenara . Sadece mobilyaİnternetten alın canım, hb, N11 gibi sitelerden, ben de böyle alışveriş yapıyorum. Senet menet mahalle esnafıyla yüz göz olana kadar kartla taksit ödersiniz, önce bir liste yap. Bence,
1.buzdolabı
2.çamaşır mak
3.Bir L koltuk
4.masa dört sandalye
Bu ana liste, bir de tabak tencere için züccacşye alışverişi var.
Bunları ödedikten sonra bu eşyayı mutfağa ve oturma odasına taşır, koltuk takımı, tv, yemek odası alırsınız. Birden ev düzmeye kalkma durumun yoksa.
Beyaz esyamı almıstık allaha sükür burda otururken dedk onu becerelim de halledelm bari dedik. Var burda elden taksitle 24 ay falan ama hani en az oda en az 6 7 bin tl tutuyoBence hersey bir kerede dort dortluk olacak diye busey yok mesela oncelik olarak enelzem olanlari alirsiniz buzdolabi camasir makinasi gibi mesela bulaaik makinasi bi sure bekleyebilir
Misal bi sure cok uyguna set ustu ocaklar var onlarla mini bi firinla idare edebilirsiniz
Bi tanidigim varfi evlendiginde yerde halilari bile yoktu yavas yavas kucuk kucuk herseyi aldilar suan evlerinin eksigi yok
Misal yaz ayindasiniz sikdi imksniniz yoksa yerde halida olmasa olur yemsk masasida onceliginiz gerekli acil seyler olursa kalanini yavas yavas icinize sine sine alirsiniz
Bu sikısıklıkta hepsi aradan ciksin derseniz bir cogu gonlunuzce olmayabilir icinize sinmeyebilir
Onun içinde nakitimiz yok maalesefCanım spotcular var. Ayrıca bazen el ilanları geliyoruz posta kutularına itfaiye meydanı ucuzluk diye oralardan alabilirsin. Gayet uygun oturma grupları bin liraya kadar var. Sıfır ürünler
Ev almayı düşündük ama esyamızı ble kendimiz alma durumunda kalırsak mecbur alamıcazSiz yine de güvenmeyin. İş icraate geldi mi herkes üç maymunu oynuyor bu devirde.
Peşin parayla alamıyorsanız şu bir kaç büyük çeyiz mağazasından taksitle alabilirsiniz. Ya da bazı mobilyacılar da ufak peşinatla taksit yapabiliyor. Araştırıp bakmanız lazım
Zaten kira olunca sürekli taşınmaktan eşya mahvoluyor.
Ev alana kadar da sizi idare eder yüksek ihtimal.
Maalesef kredi cekersek ödeyemeyiz.Bence de Bu devirde kimseye bel baglamamak gerek ..eşeğini sağlam kazığa bağla .kredi cekebiliyorsan en temizi o..sonradan kimsenin ağzına laf vermemiş de olursun ..birde kendi emeğinin ekmeğini yemek en güzeli ..
Hakkında hayırlısı olsun .umarım herşey dilediğin gibi olur ..Maalesef kredi cekersek ödeyemeyiz.
Ev almayı düşinmiştük iyi kötü a ödemesi olsun falan oda olmayacak galiba bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?