Evimi ayırıyorum eşyaaa konusunda yardım

Mrvbdk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
84
27
8
Merhaba tatlımı tatlı hanımlar ramazanında sonunu geldk artık allahım kabul etsn tuttugumuz oruçları ❤
Ben evimi ayırıyorum eşimn ailesyle otuuyoruzda .
Kayınpederm eşyalarımızı alacagını söylüyor ama eşimde pek güvenmemk lazım dedi
Szce senetle falan ucuz yollu yada nasıl kurablrm ? Yatak odam var mobilya konusunda yardım istyrm
Mutfak esyalarım tamam ❤
Tşklerr

Siz yine de güvenmeyin. İş icraate geldi mi herkes üç maymunu oynuyor bu devirde.

Peşin parayla alamıyorsanız şu bir kaç büyük çeyiz mağazasından taksitle alabilirsiniz. Ya da bazı mobilyacılar da ufak peşinatla taksit yapabiliyor. Araştırıp bakmanız lazım
Zaten kira olunca sürekli taşınmaktan eşya mahvoluyor.
Ev alana kadar da sizi idare eder yüksek ihtimal.

Canım spotcular var. Ayrıca bazen el ilanları geliyoruz posta kutularına itfaiye meydanı ucuzluk diye oralardan alabilirsin. Gayet uygun oturma grupları bin liraya kadar var. Sıfır ürünler

Bence de Bu devirde kimseye bel baglamamak gerek ..eşeğini sağlam kazığa bağla .kredi cekebiliyorsan en temizi o..sonradan kimsenin ağzına laf vermemiş de olursun ..birde kendi emeğinin ekmeğini yemek en güzeli ..

İnternetten alın canım, hb, N11 gibi sitelerden, ben de böyle alışveriş yapıyorum. Senet menet mahalle esnafıyla yüz göz olana kadar kartla taksit ödersiniz, önce bir liste yap. Bence,
1.buzdolabı
2.çamaşır mak
3.Bir L koltuk
4.masa dört sandalye
Bu ana liste, bir de tabak tencere için züccacşye alışverişi var.
Bunları ödedikten sonra bu eşyayı mutfağa ve oturma odasına taşır, koltuk takımı, tv, yemek odası alırsınız. Birden ev düzmeye kalkma durumun yoksa.

Ceyiz magazalari 24 aya kadar taksit yapiyor oralara bakabilirsiniz durumunux yoksa 2 el magazalarinada bakabilirsiniz cocuk felan yoksa sizde calisin cabucak toparlanirsiniz allah kolaylik versin

Donanım haberde N11,hb, Gg gibi sitelerin kuponları oluyor. Atiyorum 500 TL l alışverişe 100 tl falan. Baya uyguna geliyor.Oralardan al. Konsol vs alma zaten oturma odası çok tutmaz belki beyaz eşya seni zorlar ama bazı bayiler onları da senet yapıyor.

Bence hersey bir kerede dort dortluk olacak diye busey yok mesela oncelik olarak enelzem olanlari alirsiniz buzdolabi camasir makinasi gibi mesela bulaaik makinasi bi sure bekleyebilir

Misal bi sure cok uyguna set ustu ocaklar var onlarla mini bi firinla idare edebilirsiniz

Bi tanidigim varfi evlendiginde yerde halilari bile yoktu yavas yavas kucuk kucuk herseyi aldilar suan evlerinin eksigi yok

Misal yaz ayindasiniz sikdi imksniniz yoksa yerde halida olmasa olur yemsk masasida onceliginiz gerekli acil seyler olursa kalanini yavas yavas icinize sine sine alirsiniz

Bu sikısıklıkta hepsi aradan ciksin derseniz bir cogu gonlunuzce olmayabilir icinize sinmeyebilir

Bazen insanlar evlerini değiştiriyor . Bu yüzden güzel olan perde hali Vs satılığa çıkartıyorlar. Geçen sene arkadaşim 1 yıllık eşyalarını çok uyguna satmişti. Farklı eve taşınınca evlerine uygun eşyalar aldilar.
Böyle satış sitelerini takip edebilirsin arzu edersen .

Beyaz eşyalarda bazen küçük bir çizik oluyor defolu olarak geçiyor . Araki bulasın defosunu . Bİ öğretmen arkadaşımda atanirim götürmek zor olur diye böyle tercih etmişti. Defolu olan beyaz eşyalara da bakabilirsiniz nokta kadar oluyo göstermeseler bulman bile zor.
Hayırlısı olsun hicbirseyin olmasa bile kendi evin yer sofrasında yersin 2 tane tenCere tabak Vs olur ama huzurun olur. Zamanla güzel olur herseyin ..

Mutfak eşyam annem sağolsun zamanla halletti beyaz esyamı aldık böyle para koyup kenara . Sadece mobilya

Beyaz esyamı almıstık allaha sükür burda otururken dedk onu becerelim de halledelm bari dedik. Var burda elden taksitle 24 ay falan ama hani en az oda en az 6 7 bin tl tutuyo

Ev almayı düşündük ama esyamızı ble kendimiz alma durumunda kalırsak mecbur alamıcaz

Bence de Bu devirde kimseye bel baglamamak gerek ..eşeğini sağlam kazığa bağla .kredi cekebiliyorsan en temizi o..sonradan kimsenin ağzına laf vermemiş de olursun ..birde kendi emeğinin ekmeğini yemek en güzeli ..
Maalesef kredi cekersek ödeyemeyiz.
Ev almayı düşinmiştük iyi kötü a ödemesi olsun falan oda olmayacak galiba bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…