evime yabancılaştım !!

hemen bırseyler yapmalısınız bence bu kadın kısları sızde yazlarıevınde gecırmeyı planlıyor
ve bence bu planı ogluyla yaptılar
sızı kandırdılar ayrı ev dıye
benım aklıma bu gelıyor

ben7 ay bekleyemezdım ya gercekten
bence konusun derhal
esınız kırılırsa kırılsın ya cok sevıyosa anacıgını otursaydı evlenmeseydı

Esine de ki annesini hic karsitirmadan ay aşkım evlendik ama bir türlü rahat rahat giyinip suslenemiyorum sana falan diye. Sana süpriz bile yapamiyorum gibilerinden az cilve yal belki o da durumun vehametinden rahatsiz kalir.

Canım benim sen onunda anası dediğin müddetçe daha çok üzülürsün..o anasıysa sende kadınısın...herkes yerini ve haddini bilecek...

Bitmiştir bu iş çektim kaynanama resti. temizlik yapmaya başladım ne gitrdiyse koyuyom poşete kolanya sirke falan evinde ne varaa getirmişti kullanalm die kuşşanmamıştm hiç.. gotur evine dedim orda kullan kendin bizim ihtiyacımız yok dedim.. ole kaldı karşımda yarın gotururum dedi. Artık anlamıştır heralde git desidimi... hiç yuz vermiorum. iş yapmama karışıo bura benm evim istediimi yaparım diorum.. bakalım ne yapacak artık..

Gec bile kalmissin ben ilk evlendigimde bikac ay zorunluluktan kv ile oturmustum o ara bile kafayi yiyordum birde gereksiz yere 7 ay ayni evde durmak korkunc esime okudum konunu esimin verdigi tepki " "oha 7 ay misafir mi olur sen beni boşardin annem gitmese " dedi :KK70: hakli da
Sen bastan ne istedigini soylemissin kabul edilmiş ve yan cizen eşin olmuş niye bukadar korkuyorsun laf soylemeye bosver tavir almayi filan acik acik esine cek sen asıl resti susma bi laf diyince .. hakliyken haksiz olmussun

Tuzu doktukten 2gun sonra kardeşine gitti birgun orda kaldıda geldi. Kardeşi umreye gidiyomuşta o yuzden kalmış... İnanmak istemiyorum ama.. tuzu azMı serptim ne.. yine dokuyorum arada ama hiiiççç gidecek gibi durmuyo.. eşime çıtlattım biraz hemen savunmaya geçti çokta uzuldu.. ankaradan misafiri gelio yatılı evine geç sana gelelim dediler inş giderde evinden gelmez bakalm...
hadi ya iyiymiş tuzu bol koy bu defa ayyy inşallah gider evine

Bitmiştir bu iş çektim kaynanama resti. temizlik yapmaya başladım ne gitrdiyse koyuyom poşete kolanya sirke falan evinde ne varaa getirmişti kullanalm die kuşşanmamıştm hiç.. gotur evine dedim orda kullan kendin bizim ihtiyacımız yok dedim.. ole kaldı karşımda yarın gotururum dedi. Artık anlamıştır heralde git desidimi... hiç yuz vermiorum. iş yapmama karışıo bura benm evim istediimi yaparım diorum.. bakalım ne yapacak artık..
Iyi yaptin canim. Tamamen haklisin.

Yok ya yuzsuzluge vurmus iyice. Tepkinizi de surekli koyun. Bir kere iki kere tepkiyle anlamaz bunlar.

Arkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.

yahu olur mu öyle şey sen de eşine söyle tabşş ki ama güzellile anlat sana cephe almasın.ayırıca sık sık dışarı çıkın ( paralı olması gerekmiyor arkadaş e dost gezmesi başbaşa yürüyüş dahi olur ) bunu yapınki siizn evli ve genç bir çift olarak başbaşa kalmanz gerektiğini anlasınçayrıca bence kayınvalidenize alındığınızı ve üzüldüğünüzü gösterin ve eşinize durumu örneklere tatlı dille anlatınçyazık günah çekilir mi yahuçen güzel günlerinizi onun yüzünden heba etmeyn
başbaşa odanıza gidin film izleyn vakt geçirin. ha bir de eşinizle sadece eşinizle sohbet edin onu araya almadan şakalaşın dedikodu edinki fazlalık olduğunu anlasın

Sende onun gibi davran mesela elmayı kendilerine alıp aaa sende yermiydin dediğinde evet yerdim kayınvalideciğim de ve elindekini al.
Yada annenlerin yanında laf soktugunda ayy ilahi kayınvalideciğim annemler yokken gelin oluyorum annemler varsa kızın annemlerde bizemi taşınsa diye sakayla karısık lafını dokundur :)
Fazla iyi niyetli ve sessiz olduğundan kullanıyor sanırım kayınvaliden..

aynen ya yazık sessizliğindne faydalınıyor resmen

Kaynanam gitti sonunda. Eşime soyledim çok kızdı sen abartıon falan filan die. Baya kustuk sıkıntıdan yuzumde bişiler çıktı hep. Gorumceme gittim olan biten ne varsa anlattım sizinde anneniz ama ben sıkıldm artık bıktım dedim. evde huzur kalmadı dedim. Saolsun çok anlayışlı niye şimdiye kadar demedin dedi annem zaten diğer geline boyle yaptı kovdurttu kendini dedi. hala evine geçmiyomu ben geç dedim kaç kere dedi. Oyle oldu sonra ertesi gun benm kaynana bi melek kesildi başıma sonra yuz vermedim ertesini gunu sabah herşeyini topladı pıııırrrrrr ıçtu :d çoookkk mutluyum şuan.. :KK73::KK73::KK73:

Kaynanam gitti sonunda. Eşime soyledim çok kızdı sen abartıon falan filan die. Baya kustuk sıkıntıdan yuzumde bişiler çıktı hep. Gorumceme gittim olan biten ne varsa anlattım sizinde anneniz ama ben sıkıldm artık bıktım dedim. evde huzur kalmadı dedim. Saolsun çok anlayışlı niye şimdiye kadar demedin dedi annem zaten diğer geline boyle yaptı kovdurttu kendini dedi. hala evine geçmiyomu ben geç dedim kaç kere dedi. Oyle oldu sonra ertesi gun benm kaynana bi melek kesildi başıma sonra yuz vermedim ertesini gunu sabah herşeyini topladı pıııırrrrrr ıçtu :d çoookkk mutluyum şuan.. :KK73::KK73::KK73:
Valla görümcenizin size hak vermesi iyi olmuş.Demek ki dedikleriniz doğruymuş ama yoksa sizi onaylamazdı hadi sağlıcakla kalsın kv niz :KK54::KK54::KK54:

Arkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.
Sesini çıkart tatlım inceden tatlı tatlı sende laf kondur hiç korkma hiiiç çekinme alıştır ona ne kadar kibar ne kadr naif olursan o kdr çöker üzerine emin ol bırak senn ıcın terbıyesz desin umursama tatlı tatlı dokundur anlasın

oohhh süperr

Bak canım,sen kaynananın onu dedi bunu yaptı yapmadısını bir kenara bırak,eşine annesinin neden 7 aydır sizde kaldığını sor ve gitmesini istediğini söyle.

Kaynanan gitmiş gözün aydın ama 7 aydır misafirmiş. Alışmıştır, bence önlemini al tekrar gelip böyle uzun kalabilir. Gelen bir daha gelir neden gelmesin ki?

kayinvaliden resmen kendini zorla kovdurtmus.
hic akil fikir yokmus bu kadinda.
bu hakkini yasliligina saklasaymis keske, simdiden kendinden sogutmus.

onunla ayni evde yasamak zorunda deyilsin zaten, cok da sabretmissin.
7 ay ortada bir sey yokken sende kalmasi da dile kolay yani, senin acindan.

X