evime yabancılaştım !!

bence durumu kendi annenizle konuşun imkanı varsa sizde kalsın ve ne zaman gideceğini belirsiz yapın yada kardeşiniz falan biri varsa

erkeklerin genel tavrı bilmeden yapar bilmeden söyler aklı ermez kötü niyetli değildir şeklinde yaa o zaman kızlar sizde deliliğe vurun her lafı diyin bişey diyen olursa da aaa ben öyle demek istemedim. diyin ağlayın hatta birlikte otursan daha iyiymiş o.zaman ev ortak denirdi bari şimdi misafirliğe vurmuş bi işte yapmıyo ne zaman gidecek diye sorsana açık açık

sende ailenden birini getir sizde kalsın annen gelebiliyorsa onu getir ya bu kadının kocası başka çocukları yokmu sizde kalıyor iş yapma yemek yapma çalışıyormusun .. bu arada bu stresteyken çocuk yapmaya kalkışma dış gebelik yada başka şeyler olabilir aman

sende ailenden birini getir sizde kalsın annen gelebiliyorsa onu getir ya bu kadının kocası başka çocukları yokmu sizde kalıyor iş yapma yemek yapma çalışıyormusun .. bu arada bu stresteyken çocuk yapmaya kalkışma dış gebelik yada başka şeyler olabilir aman
Çalışmıyorum. kardeşime kal dedimde yok kalmıo.. kaynanam iki gundur laf atıyorum evine gitsin die şimdi odaya girdi çkmıyo. Eşim gelimce çıkıyo odadan sadece.

Çalışmıyorum. kardeşime kal dedimde yok kalmıo.. kaynanam iki gundur laf atıyorum evine gitsin die şimdi odaya girdi çkmıyo. Eşim gelimce çıkıyo odadan sadece.

madem cok rahatmis, boz rahatini.
yemek yapma, esin de ac kalsin gerekirse.
evi temizleme filan.
yapsin kayinvaliden.

çocuk gibi bu ne ya ayakkabısına tuz koy belki gider

madem cok rahatmis, boz rahatini.
yemek yapma, esin de ac kalsin gerekirse.
evi temizleme filan.
yapsin kayinvaliden.
Hasta oldm 2gun ogluna yemek ısttı bana haber bile vermio. Elim dikişliydi yemek yapmamak içn evine kaçtı kadn. Ben yapmasam açlıktan olırler.

Hasta oldm 2gun ogluna yemek ısttı bana haber bile vermio. Elim dikişliydi yemek yapmamak içn evine kaçtı kadn. Ben yapmasam açlıktan olırler.

olsunler iste.
yapma.
bahane uydur devamli.

valla kayinvaliden acayip vurdumduymaz, kovsan bile gitmicek birine benziyor.

Hiç bilmiorm Nolcak.
cazgirliga vurucaksin.
baska caren yok.
yoksa hic gitmez o kadin evinden.

yani simdi tamam esinin annesi, hasta olsa yasli olsa seni ayiplardim ama gencecik kadinin yeni evlenmis oglunun evinde ne isi var 7 ay.
hem de hizmetci gibi kullaniyor gelini.
sanki gelin ona hizmet etmek icin yaratilmis.
boyle insanlara uyuz oluyorum resmen.

gencken boyle yapip, yasliliklarina saygi birakmiyorlar.

cazgirliga vurucaksin.
baska caren yok.
yoksa hic gitmez o kadin evinden.

yani simdi tamam esinin annesi, hasta olsa yasli olsa seni ayiplardim ama gencecik kadinin yeni evlenmis oglunun evinde ne isi var 7 ay.
hem de hizmetci gibi kullaniyor gelini.
sanki gelin ona hizmet etmek icin yaratilmis.
boyle insanlara uyuz oluyorum resmen.

gencken boyle yapip, yasliliklarina saygi birakmiyorlar.
57 yasında falan . benm 45 yasnda kendi annemden saGlam.

Bence tuz işe yaramazsa sen git annenin yanına.
Misafir olarak :KK66: ama ne zaman döneceği belli olmayan bir misafir olarak :KK66:
Tıpkı onun yaptığı gibi. Eee misafirlik anlayışları bu olduğuna göre eşin ve annesi doğal karşılasınlar bakalım.

Bence tuz işe yaramazsa sen git annenin yanına.
Misafir olarak :KK66: ama ne zaman döneceği belli olmayan bir misafir olarak :KK66:
Tıpkı onun yaptığı gibi. Eee misafirlik anlayışları bu olduğuna göre eşin ve annesi doğal karşılasınlar bakalım.

Guzel fikir :KK70:
gitmezse listeye ekleyelm..

inşallah etki eder ya ne durumlara düşürüyorlar ya ne diyelim
Tuzu doktukten 2gun sonra kardeşine gitti birgun orda kaldıda geldi. Kardeşi umreye gidiyomuşta o yuzden kalmış... İnanmak istemiyorum ama.. tuzu azMı serptim ne.. yine dokuyorum arada ama hiiiççç gidecek gibi durmuyo.. eşime çıtlattım biraz hemen savunmaya geçti çokta uzuldu.. ankaradan misafiri gelio yatılı evine geç sana gelelim dediler inş giderde evinden gelmez bakalm...

Bıraz daha beklersen ıyıce eve yerlesır senın kaynana..konus esınle sen bastan boyle anlasmadın

Tuzu doktukten 2gun sonra kardeşine gitti birgun orda kaldıda geldi. Kardeşi umreye gidiyomuşta o yuzden kalmış... İnanmak istemiyorum ama.. tuzu azMı serptim ne.. yine dokuyorum arada ama hiiiççç gidecek gibi durmuyo.. eşime çıtlattım biraz hemen savunmaya geçti çokta uzuldu.. ankaradan misafiri gelio yatılı evine geç sana gelelim dediler inş giderde evinden gelmez bakalm...
Sana yazik degil mi? Ezdirme kendini bu kadar. Birdaha gelip kalmasina izin verme. Kayinvalideni arayip soyle esine de soyle gerekirse. Yazik sana gercekten. Sustukca kadin kendini bisi sanmis

X