evime yabancılaştım !!

Sen de kendi anneni çağır, iki ay da o kalsın, bak hemen nasıl anlayacak nerede hata olduğunu o düşünceli eşin.
Bence de güzel fikir
Iyi olsan olmuyo kötü olsan olmuyo konu sahibi çok iyiymiş tepesine çıkmışlar
Yedi ay korkunç ve sessiz kalmak da bir o kadar garip

uf sinir oluyorum şöyle düşüncesiz bencil kötü niyetli kaynanalara..
senin ne işin var yeni evli bir çiftin evinde ya.. evi olmaz durumu olmaz hadi neyse ama bu nedir yaa..
cinlerim tepeme çıkıyo bi kaşık suda boğuveresim geliyo yeminle :KK62:

Dünya iyisi olsa, yemek yapsa, ev temizlese, bize-bana karışmasa dahi istemem hiç kimse gelsin evimde 7 ay kalsın. Orası bizim özelimiz sonuçta misafir olarak bi hafta sorun yok ağırlanır zevkle.. Ama 7 ay ne ya! Diyorum ya dünya iyisi olsa istemem.

açıkçası sizi kandırmışlar. ben böyle bi durumda isyana bağlardım. kimse kimseyi çekmek zorunda değil. sizin en güzel zamanlarınız mahvoluyor haberiniz yok.

benim annem de onlarca yıl sustu katlandık her yıl gelip aylarla kalmalarına en sonu dayanamadı söyledi de kurtulduk söylemek lazım bazı insanlar arsız sen iyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar insan kendi evinde kendi kendine yaşamak istiyor aylarca misafirlik olmaz kısa süre birkaç gün gelsin başımızın üstünde ağırlansın, insanın rahatı bozuluyor düzeni bozuluyor kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok bence ben şahsen bir günlüğüne bile bi yerde kalsam mahçup oluyorum pişman oluyorum insanlara zahmet vermeye hakkım yok diyorum

allah allah 7 ay evli bir çiftle kalınırmı yaa terbiyesiz kadın. söyle eşine istemiyorum de bu böyle çekilirmi canım eşinle istediğin gibi davranamazsın da

Kayınvalidenizin sizde ne işi var ? birlikte oturmaya evet demediysen ne düşüncesizlik bu? ben kayınvalidemi çok severim fakat sık sık gidiş gelişe krşı olduğumu bilir ona göre davranırız ikimizde ..ne ben rahatsız ederim ne de kayınvalidem..buna rağmen rada oğlunu kıskanıyo zaman zaman :KK70: fakat şuda bi gerçek mesafeyi ayarlayınca gerçek anne kız bile olunuyo..çok şükür biz dengeyi çok iyi kurduk :)

yazmama takmış arkadaşlar turkçeyi katlediyorum kabul ediyorum. ben burda sinirden kopurerek yazıyorum yapacak bişey Yok.
Arkadaşlar desteginiz için teşekkurler Ama benm kaynana laftan anlamıo. evşni temizleyelm gidersin falan dedim yok havalar ısınsın giderim dio. Kovılmayı beklio artık..... :mad:

anlaşıldı kadının derdi yakıt masrafları, sizi çok zora sokmayacaksa 150 tl doğalgazına vermeyi teklif edin kışın zaten nisanda fazla yakmaz bile. yeri geliyor insan kendi ailesine katlanamıyor düzenin alt üst oluyor

anlaşıldı kadının derdi yakıt masrafları, sizi çok zora sokmayacaksa 150 tl doğalgazına vermeyi teklif edin kışın zaten nisanda fazla yakmaz bile. yeri geliyor insan kendi ailesine katlanamıyor düzenin alt üst oluyor

emekli maaşı alıo zaten kendi tek kişi neyine yetmio parası.

bu arada benim aklıma geleni burada ki arkadaşlarda yazmışlar
bunlar resmen sizi ayrı ev diye kandırmışlar
ben olsam ne zaman gideceksin anne diye sorarım
özlemişsindir evini falan diye laf sokarım

bu arada benim aklıma geleni burada ki arkadaşlarda yazmışlar
bunlar resmen sizi ayrı ev diye kandırmışlar
ben olsam ne zaman gideceksin anne diye sorarım
özlemişsindir evini falan diye laf sokarım
Bugun hep şaf vurdursm ama oralı olmuyo

Ben kaynananızdan çok kusura bakmayın ama suçu eşinizde buldum. Bu kadının 7 koca aydır sizde işi ne ? Siz gelin olarak evine git diyemeyeceğinize göre bunu demek eşinize düşerdi. Kırmayacak bir üslupla annesini göndermeliydi, ki kalması eşinizin fazlasıyla işine geliyor zannımca. Kadında belli ki bu durumu suistimal etmeye dünden razıymış ve durum buralara gelmiş. Hatta ikisinin bir çeşit planı da olabilir bu durum. Daha ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizle bu durumu acilen konuşmalısınız. Eşiyle annesi arasındaki dengeyi kuramazsa bu evliliğin sonunu getirir. Ama herkesten çok da kendisini yakmış olur.

Her fırsatta evine gitmesini ima edicem ediymda
bence eşinle konuş açık açık, "annene artık kendi evine gitmesini söyler misin" de. baktın olmuyo kadın oğlunu ciddiye almıyo ya da eşin söylemiyo , bu kez sen al karşına kaynananı evine gitmesini söyle yüzüne karşı dan diye böyle bi dumur olsun düşüncesiz terbiyesiz.. bu neymiş ya böyle. :stop:

düşüncesiz insanlar sanki kendileri genç olmadı yeni evli olmadı.
çok kızdım ya En Büyük KK

X