bence eşine çok yansitmadan KV dene anında cvplari ver tatlı dille o anlar onun yaptığını yap arada meyva getir esinle sana anne sen yermiydin de annenler gelince kızım kızım diyor ya annenler gider gitmez sor niye boyle davraniyosun diye o zaman cvp versin baklim
Haklısın yahu kim olsa yabancılaşır. Yeni evli çiftin evinde 7 ay kalınır mı yaa.. Hiç mi evini yurdunu düzenini aramaz insan! Sonra gelin beni istemiyor peh! Ne alakası var. Gel, kal, vakitlice dön evine.. Usandırma kendinden. O zaman kimse kimseye ağırlık olmaz ki yahu. Allah kolaylık versin.
Ay sonunu beklemenin anlamı ne.
Yedi ay akıllara zarar resmen hileyle yerleşmiş evinize
Yedi ay misafirlik mi olur
Esime söylesem ne zararı var kalsın işte der yaxmışsınız eee siz evlenirken ben ayrı ev istiyorum dediğinizde niye demedi annemin ne zararı var diye o zaman size he he demiş resmen evlenince de iki ay sonra anasını getirmiş
Kandırmışlar sizi
Eşimi seviyorum huzurumuz bozulmasın diye sustum demişsiniz eşinizde sizi seviyorsa kandırmazdı
Lütfen acımayalım acınacak hale düşüyoruz sonra
Eli ayağı tutan kadın gitsin evine
Dusunemiomu yoksa duşunuoda kıskanıomu bilmiyorm. Ama eşim mutfaga falan arkmdan gelio sarılıo falan kv hemen tık damlıo yanımıza oturuo eşmde yanmdan gidio. Kıskançlıkta var.Onun düşünmesi lazim bunun yanlis oldugunu
Çocuk odasına çöktu zatn benm odam diip duruo bende seneye ben oodayı doldurcm orda ne var ne yok atacam dedim. Kıyafetleri eşyaları orda evinden hergun bişeyini getirdi..Bence söyle biz yeni evliyiz ben evliliktwn hicbirswy anlamiyorum de. Yuzune diyemiyorsan telefonda de. Numaradan kv duysun. Oğluna yetistirirse de. Ne alaaa esin sana niye böyle dedin derse evet anlamiyorum evlilikten de ben evimde rahat degikim de yoksa bu kadin hic gitmez hele bebek olunca dusunemiyorum kocan gelince yalandan bebekle ilgilencek filan tahmin edebikiuorum kötü niyetli degilim ama resmen hayatinizi işgal ediyo dur deme vakti gelmis
Eşimde şaşırıo napacagını oda anası eşimi karıştırmadan haletcem inş..Kyinvalide ile evlilik, nasil bir cehennemdir bilirim..igne iplige donmustum bende cok zayiflamistim, ama is kocada bitiyor..ben yapamiyorum bi care bul diceksin ha bulmadimi bir sadri alisik selami cakacaksin o zaman..
Halime bak mutsuzum eriyorum gunden gune nasil gormessin de, sussup oturmakla olmazki..
Bugun sabah koydm tavrımı yuz vermiorm artk.Bence geç olmadan tavrını koy ortaya. Her keste yerini ve haddini bildin.
Bu kadar sabrlı ve altdan alan olma canım
Hemde nasl zor. olurda gelininiz olursa ilerde elnz ayagınz tutuosa yanına gştmeyn hiç. Bırakn yani..neden sizde kalıyorki..kayınvalideniz evden gitmediği sürece huzursuzluğunuz bitmicek bence...eşinizle konuşun anlatın..ama annesine yine bişey diyemez..off çok zor ya...
Türkçe'nin suçu ne ?Arkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.
aynen ole hiö rahat deil..insan kocasıyla rahat rahat bile sevişemez .Evliliğin ilk yıllarında çok daha önemlidir bu konu . Ne öyle ya .
İnanın aynı yatakta bile yatmaya çalışan kaynanaya rastladım .Ablamın arkadaşı çok çekmişti pislik kaynanasından .Bunlar illa ölse de kurtulsam dedirtmeden rahat etmezler kendilerine,
Siz öle deyince ne diyo?Çocuk odası
Çocuk odasına çöktu zatn benm odam diip duruo bende seneye ben oodayı doldurcm orda ne var ne yok atacam dedim. Kıyafetleri eşyaları orda evinden hergun bişeyini getirdi..
Hiç bişi demio.. guluo.Siz öle deyince ne diyo?
Resmen sizi eşek bası yerine koyup yavaş yavaş yerleşmiş size
Esiniz evde yokken konusun sölerse söylesin eşinize
Ne zaman gideceksin deyin
bu durumda çocuk düşünmek ok yanlış olur bence. bir arkadaşım var kv çoluk çocuk sesinden bıkmış durumda artık sabrının sonunu yaşıyor ama o kadar kötü bir kadın ki elinden gitmesin oğlu torunları mantığıyla o çocuk sesini vs çekiyor ve acısını yine gelinlerinden çıkarıyor hem de çok fena..İnş kaçar ama çocukta olmuoki sinir stresten..
Arsizlığa vuruyor yaniHiç bişi demio.. guluo.
Söyleyin bakalım ne olacak ?Dicem perdelerini yıkayalm getirde artk yeter gidersin demeyi duşunuorm ev lafı çıkınca..
Söyleyin bakalım ne olacak ?
Ben eşimin basını yerdım gercekten beni kandırdın annenle ayrı olmak istediğimi söylemiştim ben derdim
Yani siz yedi ay eşinize hiç bişe belli etmediniz mi?valla sasirdim
Sizin anneniz babamiz gelmedi mi hiç size ?
Yada eşinizle babanız konuşsun sahipsiz misiniz siz?
Ben öle yapardım
Sen de kendi anneni çağır, iki ay da o kalsın, bak hemen nasıl anlayacak nerede hata olduğunu o düşünceli eşin.Arkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.