evime yabancılaştım !!

Artık esirgemicm lafı kaedeşiyle telefonla konuştu az once rahatm burda falan dio birazdaha durcm dio ben terelellendim artk. Sesli bi şekilde rahatsız tabi evde hiçmetci var ben olsam bende gitmem dedim duydu bişi demedi suratını astı bende yuzune bakmıom.

Sagol

arada eşim var die bişi demiodm ama artk yok verecem lafı

Onun düşünmesi lazim bunun yanlis oldugunu
Dusunemiomu yoksa duşunuoda kıskanıomu bilmiyorm. Ama eşim mutfaga falan arkmdan gelio sarılıo falan kv hemen tık damlıo yanımıza oturuo eşmde yanmdan gidio. Kıskançlıkta var.

Çocuk odası
Çocuk odasına çöktu zatn benm odam diip duruo bende seneye ben oodayı doldurcm orda ne var ne yok atacam dedim. Kıyafetleri eşyaları orda evinden hergun bişeyini getirdi..

Eşimde şaşırıo napacagını oda anası eşimi karıştırmadan haletcem inş..

H
neden sizde kalıyorki..kayınvalideniz evden gitmediği sürece huzursuzluğunuz bitmicek bence...eşinizle konuşun anlatın..ama annesine yine bişey diyemez..off çok zor ya...
Hemde nasl zor. olurda gelininiz olursa ilerde elnz ayagınz tutuosa yanına gştmeyn hiç. Bırakn yani..

Türkçe'nin suçu ne ?

aynen ole hiö rahat deil..
İlla ole bişi bekliolar yani..

Çocuk odası

Çocuk odasına çöktu zatn benm odam diip duruo bende seneye ben oodayı doldurcm orda ne var ne yok atacam dedim. Kıyafetleri eşyaları orda evinden hergun bişeyini getirdi..
Siz öle deyince ne diyo?

Resmen sizi eşek bası yerine koyup yavaş yavaş yerleşmiş size

İnş kaçar ama çocukta olmuoki sinir stresten..
bu durumda çocuk düşünmek ok yanlış olur bence. bir arkadaşım var kv çoluk çocuk sesinden bıkmış durumda artık sabrının sonunu yaşıyor ama o kadar kötü bir kadın ki elinden gitmesin oğlu torunları mantığıyla o çocuk sesini vs çekiyor ve acısını yine gelinlerinden çıkarıyor hem de çok fena..

Dicem perdelerini yıkayalm getirde artk yeter gidersin demeyi duşunuorm ev lafı çıkınca..
Söyleyin bakalım ne olacak ?
Ben eşimin basını yerdım gercekten beni kandırdın annenle ayrı olmak istediğimi söylemiştim ben derdim
Yani siz yedi ay eşinize hiç bişe belli etmediniz mi?valla sasirdim
Sizin anneniz babamiz gelmedi mi hiç size ?
Yada eşinizle babanız konuşsun sahipsiz misiniz siz?
Ben öle yapardım

Geliolar annemde ne zaman gitck falan dio. Onada işi diyemiorm uzulurler. Onlar uzulurse ben daha çok uzulurm. Onları karıştırmıorm.

Sen de kendi anneni çağır, iki ay da o kalsın, bak hemen nasıl anlayacak nerede hata olduğunu o düşünceli eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…