evime yabancılaştım !!

Kaynanadan yeni bir olay şimdi yaşandı. Banyoya çamasır suyu doktum yıkamadm girmede biraz ole dursun dedim 5dk oldu hanım banyoya girdi. e ben napıyım şimdi. Biraz daha beklese olmazmı. Guzlce yıkasam. Suyu dokmş işte ovalamadan falan..

Evet kayınpeder yok. Eşime ole bişi demeye kalksam başlar dursa ne olur bi zararımı var falan die.ÇOk fazla anneci. benim diger eltim evden kovdu bide ilk ona gitmişti oda benden snra evlendi daha 2 aylıktı evlilİydi. O yuzden eşim anneme kimse bakmıcak yanlz kalak düsuncesinde. Laf ettirmio o yuzden..

ya boyle kaynanalar yüzünden erkek cocuklarından soguyorum kıskanıyo basbaya oglunu

Eşinize söyleyin ben kaynanamla oturmak isteseydim aynı eve evlenirdim
Basta öyle anlaşmadık mı deyin
Sinir oluyorum şu eli ayağı tutan hiçbirşeyi olmayan kadınların oğlunun evine yerleşmesine
Hele dil kaldılar mı tamam körpe kızlar sanki yalnız yaşasalar etrafdan söz olur
Ben olsam şimdiye kadar çoktan isyan çıkarmıştım
Bunlar sahipsiz sanıyorlar Heralde bu ne böle katakulliyle gelinin yanına yerleşmek
Kesinlikle sessiz kalmayın çok bile kalmışsanız

Kaynanaızla da konusun ne zaman gidiyorsun diye sorun

Eşinize yaptığınız anlaşmayı hatırlatın bence sizin de anneniz babamiz var ve babanız sizi kaynana yanına vermedi

Yahu 7 ay nasıl dayandınız siz
Kadın misafirliğe gelir gibi gelip ha bugün gidecek ha yarın derken yedi ay olmuş
Ben kendimi düşünüyorum da gerçekten kendimi kandırılmış hissederdim ya isyan çıkarırdım

Goruöcem anlayıslıdır oda kaynanasından muzdarip. bu ay sonuda gitmesse gitsin artık dicem..

Eşimi çok seviyorum tatsızlık olmasını aramzda istemiorum susuyorm ama işte bu ay son bekleyişim olacak.

Eşimi çok seviyorum tatsızlık olmasını aramzda istemiorum susuyorm ama işte bu ay son bekleyişim olacak.

Eşin evde olmadığı zaman kaynanaya biraz cırla. Ters cevaplar ver. İstemediğin bir şey yaptığında azarla. Kocan geldiğinde de anneciğim anneciğim diye peşinde dolan. 1 hafta içinde evine dönmezse ben burdayım gel beni bul

bence eşine çok yansitmadan KV dene anında cvplari ver tatlı dille o anlar onun yaptığını yap arada meyva getir esinle sana anne sen yermiydin de annenler gelince kızım kızım diyor ya annenler gider gitmez sor niye boyle davraniyosun diye o zaman cvp versin baklim

Haklısın yahu kim olsa yabancılaşır. Yeni evli çiftin evinde 7 ay kalınır mı yaa.. Hiç mi evini yurdunu düzenini aramaz insan! Sonra gelin beni istemiyor peh! Ne alakası var. Gel, kal, vakitlice dön evine.. Usandırma kendinden. O zaman kimse kimseye ağırlık olmaz ki yahu. Allah kolaylık versin.

Goruöcem anlayıslıdır oda kaynanasından muzdarip. bu ay sonuda gitmesse gitsin artık dicem..
Ay sonunu beklemenin anlamı ne.
Yedi ay akıllara zarar resmen hileyle yerleşmiş evinize

Yedi ay misafirlik mi olur

Esime söylesem ne zararı var kalsın işte der yaxmışsınız eee siz evlenirken ben ayrı ev istiyorum dediğinizde niye demedi annemin ne zararı var diye o zaman size he he demiş resmen evlenince de iki ay sonra anasını getirmiş
Kandırmışlar sizi
Eşimi seviyorum huzurumuz bozulmasın diye sustum demişsiniz eşinizde sizi seviyorsa kandırmazdı

Lütfen acımayalım acınacak hale düşüyoruz sonra
Eli ayağı tutan kadın gitsin evine

Bence söyle biz yeni evliyiz ben evliliktwn hicbirswy anlamiyorum de. Yuzune diyemiyorsan telefonda de. Numaradan kv duysun. Oğluna yetistirirse de. Ne alaaa esin sana niye böyle dedin derse evet anlamiyorum evlilikten de ben evimde rahat degikim de yoksa bu kadin hic gitmez hele bebek olunca dusunemiyorum kocan gelince yalandan bebekle ilgilencek filan tahmin edebikiuorum kötü niyetli degilim ama resmen hayatinizi işgal ediyo dur deme vakti gelmis

Kyinvalide ile evlilik, nasil bir cehennemdir bilirim..igne iplige donmustum bende cok zayiflamistim, ama is kocada bitiyor..ben yapamiyorum bi care bul diceksin ha bulmadimi bir sadri alisik selami cakacaksin o zaman..

Halime bak mutsuzum eriyorum gunden gune nasil gormessin de, sussup oturmakla olmazki..

Bence geç olmadan tavrını koy ortaya. Her keste yerini ve haddini bildin.
Bu kadar sabrlı ve altdan alan olma canım

neden sizde kalıyorki..kayınvalideniz evden gitmediği sürece huzursuzluğunuz bitmicek bence...eşinizle konuşun anlatın..ama annesine yine bişey diyemez..off çok zor ya...

insan kocasıyla rahat rahat bile sevişemez .Evliliğin ilk yıllarında çok daha önemlidir bu konu . Ne öyle ya .
İnanın aynı yatakta bile yatmaya çalışan kaynanaya rastladım .Ablamın arkadaşı çok çekmişti pislik kaynanasından .Bunlar illa ölse de kurtulsam dedirtmeden rahat etmezler kendilerine,

Bi kere denedm onu eşim hemen anneme bişimi oldu falan dio yok diorm anneme işi deme dio. anNesine laf ettirmio onada kızıorm bole yapma bana diorm kalbimi kırıosun diorm. iki arada bi derede kalıo annesinede bişi demio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…