Aynı evde kaldığınız sürece problemler devam edecek hatta artacak. Madem eşinizle en başından öyle konuştunuz. Neden eşinize bu konuşmayı hatırlatmıyorsunuz? Ya da şöyle sorayım hatırlatmakta neden bu kadar geciktiniz. Üstelik yeni evlisiniz. Doğru bir şey değil bu durum. Kayınpederiniz vefat etti sanırım?
ya boyle kaynanalar yüzünden erkek cocuklarından soguyorum kıskanıyo basbaya oglunuArkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.
Eşinize söyleyin ben kaynanamla oturmak isteseydim aynı eve evlenirdim
Basta öyle anlaşmadık mı deyin
Sinir oluyorum şu eli ayağı tutan hiçbirşeyi olmayan kadınların oğlunun evine yerleşmesine
Hele dil kaldılar mı tamam körpe kızlar sanki yalnız yaşasalar etrafdan söz olur
Ben olsam şimdiye kadar çoktan isyan çıkarmıştım
Bunlar sahipsiz sanıyorlar Heralde bu ne böle katakulliyle gelinin yanına yerleşmek
Kesinlikle sessiz kalmayın çok bile kalmışsanız
Kaynanaızla da konusun ne zaman gidiyorsun diye sorun
Eşinize yaptığınız anlaşmayı hatırlatın bence sizin de anneniz babamiz var ve babanız sizi kaynana yanına vermedi
Yahu 7 ay nasıl dayandınız siz
Kadın misafirliğe gelir gibi gelip ha bugün gidecek ha yarın derken yedi ay olmuş
Ben kendimi düşünüyorum da gerçekten kendimi kandırılmış hissederdim ya isyan çıkarırdım
Eşimi çok seviyorum tatsızlık olmasını aramzda istemiorum susuyorm ama işte bu ay son bekleyişim olacak.
bence eşine çok yansitmadan KV dene anında cvplari ver tatlı dille o anlar onun yaptığını yap arada meyva getir esinle sana anne sen yermiydin de annenler gelince kızım kızım diyor ya annenler gider gitmez sor niye boyle davraniyosun diye o zaman cvp versin baklimArkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.
Ay sonunu beklemenin anlamı ne.Goruöcem anlayıslıdır oda kaynanasından muzdarip. bu ay sonuda gitmesse gitsin artık dicem..
Bence söyle biz yeni evliyiz ben evliliktwn hicbirswy anlamiyorum de. Yuzune diyemiyorsan telefonda de. Numaradan kv duysun. Oğluna yetistirirse de. Ne alaaa esin sana niye böyle dedin derse evet anlamiyorum evlilikten de ben evimde rahat degikim de yoksa bu kadin hic gitmez hele bebek olunca dusunemiyorum kocan gelince yalandan bebekle ilgilencek filan tahmin edebikiuorum kötü niyetli degilim ama resmen hayatinizi işgal ediyo dur deme vakti gelmisArkadaşlar 11 aylık evliYim.evlenirken eşime annenle ayrı olsun evimiz ama gelip giderz hep dedm anlaştk. evlendikten 4 ay sonra annesi geldi ve 7 aydır bizde gitmedi. ole cok cadımı vilmiorum size anlatayım. Surekli sanki hic gormeöis gibi aman oglum canım oglum. Bana adımı bile solemio ama annemler geldiginde kızım kızım die canını verecek neredeyse. mutfaktan elma alıyo 2tane birini eşime verio gelin sende yermiydin yoksa dio. çok hasta oldugumda bi çorba bile ısıtmıo. hastayken sofrayı kuruyo oglum sana yemek yaptm gel dio. Eşimde allah razı olsn bi o bakıo bana yemek yapıo bana. Bazen abartıyorm diorm kotu dusunme diorum ama elimi kesmiştim elime dikiş atıldı 10gun hareket ettirmek falan yasaktı bide sag elim hiç bi iş tutamıcam. Bi geçmiş olsun bile demedi evine gitti hemen bi hafta sonra geldi amaa sen elinimi kesmiştin falan die numara yaptı halbuki gordu. Yani ben evde iş yemek twmzlik yapıom hazır hepsi nasılsa die gitmio die dusunuorm. eşimde o bilmeden yapar o bilmeden soler o anlamaz bişiden Falan dio. dışarı yeöege çokalm başbaşa desek evde yemek varya nie boşa para verionz dio.. Yani dışarı çksam eve hiç girmek istemiorm o kadar bunaldm.. millet evlenince kilo alır ben çookk zayfladm.. sizlere anlatmak istedim.. hergun aglıorm eşim ne oldu dio soleyemiomda onunda anası.
Eşin evde olmadığı zaman kaynanaya biraz cırla. Ters cevaplar ver. İstemediğin bir şey yaptığında azarla. Kocan geldiğinde de anneciğim anneciğim diye peşinde dolan. 1 hafta içinde evine dönmezse ben burdayım gel beni bul