Konuşmaya kalkıştım ama işte herkesin annesi diorumya. O bilmeden yapar falan dio. Anlamıo beni..ay tatlım sen çok yumuşak kapliymişsin ya.
benim dilimin kemiği olmadığı için evliliğin 6. ayda buralara geldik demek ki.
sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.
herkesin annesi kendine kıymetli.herkesin cocuğu kendine kıymetli.
eşin annesiyle senin arandaki iletişimi sağlamak zorunda.yoksa hep sen ağlarsın.
sen de konuşmayı dene bence eşinle.
benim eşim de annesini öyle savunuyo.Konuşmaya kalkıştım ama işte herkesin annesi diorumya. O bilmeden yapar falan dio. Anlamıo beni..
bu kız haklıNe işi var ya yeni evli çiftin yanında 7 aydır. Hem de ikiyüzlü davranıyor, sinir oldum.
bu kız haklı
Ne işi var ya yeni evli çiftin yanında 7 aydır. Hem de ikiyüzlü davranıyor, sinir oldum.
Allah yardımcın olsun. Kayınvaliden daha başlarda böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Sen çocuk doğurduktan sonra kaçar gibi geldi bana madem işten kaçıyor çocuk sesi zor gelir ona
Sende onun gibi davran mesela elmayı kendilerine alıp aaa sende yermiydin dediğinde evet yerdim kayınvalideciğim de ve elindekini al.
Yada annenlerin yanında laf soktugunda ayy ilahi kayınvalideciğim annemler yokken gelin oluyorum annemler varsa kızın annemlerde bizemi taşınsa diye sakayla karısık lafını dokundur :)
Fazla iyi niyetli ve sessiz olduğundan kullanıyor sanırım kayınvaliden..
bu kv ne kadar anlayışsızlar böyle ya.
kendileri masum melek.
iyilik yaparlar güya oğullarına ama sizi aile olarak görmek istemezler.
zaten öyle görseler gelip evine yerleşmez.
bakamamış derken.Bide benm kv kendi kaymvalidesini evden kvmuş bakamamş. bence butun kv ole. hep geçön işte kendi kv yaptklarını unutuolar aynısını yapıolar. hiç ders çıkarmıolar
Ozaman deki bir gün aman dikkat et sonun kendi kaynanan gibi olmasın :)Bide benm kv kendi kaymvalidesini evden kvmuş bakamamş. bence butun kv ole. hep geçön işte kendi kv yaptklarını unutuolar aynısını yapıolar. hiç ders çıkarmıolar
bakamamış derken.
hasta filan mıymış.
Ozaman deki bir gün aman dikkat et sonun kendi kaynanan gibi olmasın :)
Bak bir daha ağzını açıyormu
Heh öyle dediğindede ne dedin ben duyamıyorum ama çok ayıp deBi gun diyebilirsem bak ole derim belki ama benm kaynanada laf çok yapıştırıo lafı. Bide her dediğimi eşime yetiştirio karın bole dedi falan die. Sessşz sessiz dioda ben mutfaktay kende ben duyuyorm yinede..
Heh öyle dediğindede ne dedin ben duyamıyorum ama çok ayıp de
Pooof ben cok geçimsiz bir gelin olacağım sanırım