Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evime renk katmak

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
arkadaşlar salonumda ki mobilyalar kahverengi beyaz masamda kahverengi sandalyelerim beyaz. koltuklarım ise krem rengi arkasında yastıkları var koyu kahveden kreme doğru tonları ve ben biraz renk katmak istiyorum koltuk yüzü değiştiremem daha yeni evlendik sayılır.o yüzden ilk hedefim yastıklar ama krem rengi koltuğa hangi renk gider bilemedim fikirlerinizi bekliyorum teşekürler.

çok renklilik istersen yastıklarını mor yeşil kırmızı mavi pembe yapabilirsin yok sade bir renk kullanacam dersen fuşya yapabilirsin objelerinide fuşyadan yana kullanırsın halını değiştirme imkanın varsa odaya hareketlilik koymak açısından renkli bir halı ile kahve krem odan bence müthiş olur .

benim sorunum kfamda renkleri yan yana getirip yakıştıramamak :) sen söyleyince biraz canlandı kafamda teşekkür ederim :)

önemli deil canım sen kafandakini uyarla olmadı tekrar fikir almak için yazarsın buraya

İstediğin her rengi kullanabilirsin bence.. Kremde çok şık durur. Mor çok hoş olur diye düşünüyorum.

Bence turkuaz kullanabilirsin odanda...Gerçi resimleri görsek daha iyi yorum yapabilirdim ama...Kahve ve kreme en çok yakışan renk kesinlikle turkuazdır !!! Aksesuarlarınıda turkuaz olarak kullanıp bi farklılık katabilirsin.

aynı dert bende de var
ben artık düşünmekten sıkıldım sanki hiç bişey uymayacakmış gibi
en iyisi düşünmemek ve ellememek

bencede krem ve kahveyle uyum saglayan tek renk turkuaz.bence zevkine uyarsa hemen dene.

Senin odana uymayacak bi renk yok. Sadece hangi renkleri görmek istediğine karar ver. Turkuaz, fuşya, yeşil, mor... hepsi olur.
Rengi belirledikten sonra tabloları süsleri, kırlentleri bu renklere uygun alırsın, odan canlanır

Ben de kesinlikle mavi tonalrını öneriyorumm..english home daki o kuşlu mavi yastıklar harikaymış bir arkadaş paylaşmış mesela..
Şöyle bir örnek foto koyayım mavi ve hardal ile renklendirilmiş meselaa

merhaba benimde salonum bej ve kahve tonlarında ve bende renk katmak istiyorum. Benim fikrim,

gül desenli bej üzerine uçuk pembe yeşil tonlarında Koltuk kırlentleri, tv ünitesi arkasındaki duvarı ise duvar kağıdı kaplatmayı ayrıca salon örtülerimi de uçuk pembe kullanmayı düşünüyorum. sizce nasıl :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…