Evime hrszlar dadand, ne yapcam?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm kızlar 3 hafta önce evime hırsız girdi ben alt komşuda otururken evimden bi kaç eşyam gitti bunun üzerine kapıyı sağlama almak için demir kapı taktırdık ve kilidide gömme yaptırdık ancak bu sabah eşim 6 da gidiyor kapıları tekrar kitleyip yattım 9.30 gibi kalktım saat 11 gibi ablam geldi evin kapısını açtım ancak demir kapıyı acamadım içerden ben dışardan ablam deniyor yok anahtar girmiyor anahtarcı çağırdık off abla kapıyı zorlamışlar kilit karşı tarafa oturmuş dedi ama imkanı yok duyardım dedim yok be abla işin ustası hiç ses çıkartırmı dedi tornavida gibi şeylerle zorlamış ama acamamış çekmiş gitmiş işte dedi neyse anahtarcı kaç saat uğraştı ve açtı şimdi ise korkuyla eşimi bekliyorum daha ne yapcam ben ya 5 katlı bi apartman burası sadece bana dadandılar komşularım kapısı daha dandik ama benle uğraşıyorlar kiracıyım acaba taşınsammı zaten psikolojik olarak hep hırsızın bu evde gezindiğini düşünüyorum tam unutcam ama bu sabah yaşadıklarım yine tedirgin etti beni :bbo:

tanıdık biri yapıyor olmasın?çünkü hiç normal değil...normal bir hırsız dıştaki demir kapıyı zorlamaz..heleki girdikten 2 hafta sonra...bence sizi tanıyan bilen biri hatta ev sahibiniz bile sizi korkutmak kaçırtmak için yapıyor olabilir...

bence taşının. ben ve ev arkadaşım bir gece bir uyandık kapı açık. Polis falan geldi. Sanırım biz uyanınca kaçtı. O günden beri her akşam kapımın önüne - odamın kapısının- ütü masası ayna ve bir sürü kitap koyuyorum. Yatağımın hemen kenarında ise biber gazı ve satır duruyor. Gece tuvalete gitmem gerekse elime alıyorum biber gazını. Taşınamadık biz. Ev baktık baktık. Araya evlilik meselesi girdi. Kaldık bu evde. Ama her gecem kabus kaç aydır.

Geçmiş olsun. Keşke hiçbir şeye dokunmadan parmak izi aldırsaydınız.
Poliste sabıka kaydı varsa kolayca yakalanırdı.

evinde gözüüne kestirip alamadığı birşey mi var aceba

bi hırsız aynı eve ikinci kez gitmez derler ya :lepi:

kapının arkasına sürgü yaptırın..

alarm ve kamera taktırın. kapı önünze gizli böcek kameralardan takın pc ye kayıt olsun . geleni görürsünüz hem.
ve imkanınız varsa evinizde köpek besleyin. bende 5 katlı bir apartmanda oturuyorum 4 . kattayım ve köpeğim var iki tane çok rahattır içim.

geçmiş olsun
bencde en acilinden bi alarm taktır hem çok pahalı bişeyde değil
ben 2 katta oturuyorum ve eşimin gce nöbetleri yüzünden tek de kalıyorum
alarm taktık kiracı olduğum için kapım fealn da demir değil bu yüzden nalburdan iki tane kapı sürgüsü aldık
bir üste bir ortaya taktık
aklında olsun sürgüyü üste takmak hırsız için dez avantaj opuyorumnanaktan

niye sadece seninkine dadandı tanıdık biri olamsın canım.bence alarm taktırın.olmadı taşın oradan

bende birinci katta oturuyorum karşı komşumun evine ve mahallede 6 tane birinci kata hırsız girdi. ve gece insanlar evlerinde yatarken oluyor bu hırsızlık olayları
ben de eşimde ufacık bir seste uyanıyoruz çok tedirginiz

bende yeni taşındım ve 1.kata ilk defa 1.katta oturuyorum hep en üst katta oturuyordum ev güzel diye atladım şimdi pişmanım çocuğun odasını ayıramıyorum yaza mutlaka taşınıcam bişey sormak istiyorum bu pimapenlere takılan demir gibi bişeyler varmış işe yarıyormu acaba takan varmı güvenlik sağlıyormu??

çok korkarım hırsızlardan, bu fıkır bıle benı strese sokar gunlerce uyuyamam. bence hemen taşın oradan. evınde guvenlı olmak bence aç kalmaktan, susuz kalmaktan daha önemlidir. huzursuz bır şekılde yaşamayın o evde. alarm,zart zurt bır suru önlem alsanız bıle bunlar sızı tatmın etmeyecektır. zaten kıra evı bence çıkın gıdın.

bir arkadaşımın yenı aldıgı evıne hırsız dadanmıştı, o da butun camlarını gazete kagıdı ıle yapıştırdı, balkona satılık levhası astı, 2 ay öyle yaşadı. hırsızlarda evınden vazgeçtı taşındılar dıye...daha sonra bırşeyler oldu mu bılmem ama bu çok streslı bır iş. ellerı kırılsın inşaallah o hırsızların. ayrıca sabah sabah gırmeye çalıştıysa nıetı başka da olabılır. senı uzmek ıstemem ama komşunun oğulları falan olması guçlu bir ıhtımal bence.

bizimde evımıze gırdı kaç katlı ama bıze takmıslardı demekkı annem korktu tasındık ordan bırde annem yokmus merdıvenlerde anneme carpmıslar hızla kacarken annem nasıl aglıyordu o sıra moralım cok bozuktu kıracıysanız tasının derım

Son düzenleme:
Eger tanıdık biriyse tasınmak mantıklı diil.Sonucta sizi yine bulur.ki bana tanıdık biri gibi geliyor.Cünkü bi hırsız 2.kez aynı eve girmez bence.Bence kamera ve alarm mantıklı.

canım bizde ev sahibinden şüpheleniyoruz ilk hırsızlık olayımda çok ele verdiler kendilerini 3 ay önce eşim ev sahibi ile kavga etmişti ağır sözler söylemişti ve 1 ay sonrada evime hırsız girmişti ben alt komşuda otururken dışardan ev sahibide beni dikizliyordu ama aklıma gelmezdi tabi hırsız girecek ev sahibi bana bakıyor.
bu seferde kapıyı zorladıkları sabah ev sahibi komşumu arayıp neler var neler yok diye sormuş komşum bile bence ev sahibidir diyor zaten komşuma bizim için onları çıkartcam demiş çıkmayı düşünüyoruz zaten ama maddi olarak çok rahat değilim şu aralar toparladığım gibi kendimi gidicem burdan

Geçmiş olsun. Keşke hiçbir şeye dokunmadan parmak izi aldırsaydınız.
Poliste sabıka kaydı varsa kolayca yakalanırdı.

polisler geldi parmak izi falan herşey yaptılar ben hatta ifade vermeye falan gittim. ayrıca ablamla komşum ev sahibiyle beraber yabancı bir adamın bu apartmana girdiği görmüşlerdi o adam yaptı diyerekten karakola gidip resimlere falan baktılar ama maalesef hiçbirşey yok.

kılzar yorumlarınız için teşekkür ederim kapı sürgüm var asma kilit takıyorum şimdi eşimde kamera ile alarm taktırmayı düşünüyor yada kendimizi toparladığımız an taşınırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…