- 24 Aralık 2022
- 46
- 22
- 18
- 27
- Konu Sahibi cicekkkbocekkk
-
Geri gelmeyecegine zaten eminim ama psikolik olarak nasi atlaticam bilmiyorumKomik ama anlatayım. Bizim balkondan içeri
girmiş çocukların babası da polisti. Üniforması balkonda asılıydı. Mutfakta çantamı bulmuş içinde 100 lira gibi bir parayı almış gerisini atıl kaçmış. Daha sonra ben çok gece evde tek kaldım ama ışığı açık bırakıyordum yattığım oda hariç. Korkularının üzerine git sakın o korkuyla yaşama.
Ne dalga geçmiştir polisi soydum diye
Bu arada birşey çıkmıyor giden gitmiş oluyor maalesef
Şöyle düşünün geçen bi tanidigimiz boğulup vefat etti yani gencecik bir can.Suan canınız sağ çok şükür nefes alıyorsunuz bir şekilde yerine konulur para üzülmeyinGeri gelmeyecegine zaten eminim ama psikolik olarak nasi atlaticam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.Herkese iyi aksamlar..
Bugun fark ettim evime hirsiz girmis kasayi kirmis butun altinlari almis.. psikolojim altust oldu.. en son 1 hafta once kontrol etmistim bugun baktim kasa kirilmis yeri degismis.. babamin bana aldigi kolyeyi bile almis manevi degeri vardi.. en cok buna agladim.. basina daha once boyle birsey gelen var mi.. allahim cok korktum eşim bazen gece msaiye kaliyor ya o evde yokken olsaydi.. zaten korkularim var cok zor uyuyordum bir de bu geldi basimiza.. en cok da bu gece tesellilerinize ihtiyacim var.. basina gelen ve kendini daha sonra toplayan var mi... yardim edin lutfen..
Şimdi farkettigine göre kapıda zorlama yok.
Etraf dağıtılmamis.
Eliyle koymuş gibi kasayı bulmuş
Evde olan hırsızlıklarin tamamına yakını ya ev içinden ya aileyi tanıyan bir yakından olurmuş
Bence çalan uzaklardan biri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?