Evimden sıkıldım değişiklik istiyorum

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Arkadaslar 5 yıldır kendi evimde oturuyorum ve çok sıkıldım.evimde değişiklik yapmak istiyorum. Bambinin oturma grubundan aldım.hani şu altı boş olup yatak olan cinslerinden ama çok pişmanım.rengi kırmızı sectim görüntüde güzeldi fakat hemen leke tutuyor ve yıkatsamda gecmiyor gibi.nubuk gibi kuması.bu arada kumasları pek anlamadığımdan benzer kelimeler seciyorum.3yıl oldu alalı 1.5 yasındaoğlum var mahvetti okadarda titizimdir.size sormak istediğim kumaşını değiştiricem koltuklarımın sizce ne renk ve nasıl bir kumaş secmeliyim.birde hangi marka kumaşlar olduğunu söylerseniz daha iyi olur.diğer bir sorum mutfağıma zebra krem rengi stor perde yaptırıcam kullanlar memnunmu.aslında jaluzi istiyordum fakat pek memnun değil kullanan arkadaslarım.yorumlarınızı bekliyorum

Fotoğraf koyma imkanınız yok mu?

bende evimden sıkıldım,3 senedir kendi evimde oturuyorum ,ne bilim insan bazen değişiklikler istiyor,şimdiden eşimin aklına giriyorum:) şöyle bahçeli müstakil evimiz olsa diye,daha bugun bahsettim.. inşallah herkesin gönlündeki olur.
benim koltuklarda siyah bende bin pişman oldum koyu renk aldığıma ,kıl düşse belli oluyor,eve gelen misafirin kepeği var mı yok mu anlarsın:)
aklımda ki mor renk,zebra perdelerim var ama evi karanlık gösterıyor mutfağımda üstelik,onlardanda sıkıldım..
kırmızı koltuklarını gri renk kumaşla kaplatabilirsin... yada deri kaplat kirlendikçe silersin

zebra mutfagı karanlık göstermez pencereler küçüktür ben cok memnunum mutfak için baska bir sey düşünemiyorum yıkamak da kolay kullanmak da ama kesinlikle beyaz ya da krem seç mutfagın ne renkse...koltuklarına gelince sütlü kahve krem kullanabilirsin..

Arkadaslar 5 yıldır kendi evimde oturuyorum ve çok sıkıldım.evimde değişiklik yapmak istiyorum. Bambinin oturma grubundan aldım.hani şu altı boş olup yatak olan cinslerinden ama çok pişmanım.rengi kırmızı sectim görüntüde güzeldi fakat hemen leke tutuyor ve yıkatsamda gecmiyor gibi.nubuk gibi kuması.bu arada kumasları pek anlamadığımdan benzer kelimeler seciyorum.3yıl oldu alalı 1.5 yasındaoğlum var mahvetti okadarda titizimdir.size sormak istediğim kumaşını değiştiricem koltuklarımın sizce ne renk ve nasıl bir kumaş secmeliyim.birde hangi marka kumaşlar olduğunu söylerseniz daha iyi olur.diğer bir sorum mutfağıma zebra krem rengi stor perde yaptırıcam kullanlar memnunmu.aslında jaluzi istiyordum fakat pek memnun değil kullanan arkadaslarım.yorumlarınızı bekliyorum

ben ne yapayım.10 yıldır aynı eşyalar :13:

aslında kaliteli bir jalüzi oldukça kullanışlı hele ahşap olanlardan arkadaşım evinde kullanıyor çok kullanışlı ama ben eve işyeri havası veriyo diye sevmiyorum jalüziyi eğer modern bi mutfaksa olabilir tabiki benimki daha klasik olduğu için ben kendiminkine yakıştırmıyorum..zebraya gelince çok güneş alan ve istediğinizde stor gibi kaldırabileceğiniz şekildeyse mutfağınızın konumu yani hemen önünde içieriyi görürler diye düşüneceğin bi ev işyeri falan gibi biyer yoksa (ki benim mutfağa yakın bi ev var )o zaman zebra al bence koyu renk olmasın ama yoksa kaç kişiye sorduysam odanın işiğini kırıyor dedi...ama dediğim gibi güneş bol alıyorsa sorun yok tabi temizlik konusu da ayrı onu bilmiyorum ...kumaş için de önerim bu yakınlarda annem koltuklarını kaplattı tay tüyü denen kumaşla çok açık bej rengine hiç leke tutmuyor hatta benim oğlan çikolatalı süt dökmüş görmemişiz sonra sildik hemencecik çıktı..bir de benim oğlanın bilgisayar masasının sandalyesinin kumaşı var o da antilop denilen kumaştan tüysüz bişey geçen gün benim ufaklık tükenmez kalemle karalamış ıslak mendille sildim o da hemencecik çıktı çok şaşırdım koltuklar için de harika olur bence o kumaş..
sandalye bu şekilde kumaştan
1728C95BE205428D90CE6C31B7E9D699.jpg

annemin koltukları da bu kumaştan...
resim2.asp

ya canım böyle fikir veremeyizki bence sen odanın koltuklarının bi fotorafını çek ozaman daha iyi yardımcı olabiliriz

mutfagım zebra, krem rengi menunum çokda şık duruyor .

bende birkaç ay önce degiştirdim koltuk kumaşlarını .ama modelinide degiştirdim denebilir .
fakat oturma odanızın diger eşyalarının duvar boyanızın vs yeni yaptıracagınız kumaşlarla uygun olması lazım . şu renk istiyorum demek zor . arkadaşlarınde dedigi gibi foto koyarsanız renk önermesi daha kolay olur .
benim oturma odan lila ve mordu .haliyle perde ve halımda onlara uygundu . yeni döşettigim koltuklarımda ana renk griyi kullandım krlentlerindede çiçekli krem ve mor . mobilya yerleri vardı koltuklarımda, onlarda siyahtı beyaz lakeye boyandı ..

sonuçda kumaş degiştirdim ama gel görki sanki yeni koltuk almış gibi oldu, perde ve halımın degişmesinede gerek kalmadı . çünki hem koltugun ana rengini degiştirdim hemde kırlentlerde mor kulandıgımdan uyumlu oldu .. .

eger odanın genel havasına uyarsa ,grı ,mor ve beyazı tavsiye ederim harika durdu .

zebra mutfagı karanlık göstermez pencereler küçüktür ben cok memnunum mutfak için baska bir sey düşünemiyorum yıkamak da kolay kullanmak da ama kesinlikle beyaz ya da krem seç mutfagın ne renkse...koltuklarına gelince sütlü kahve krem kullanabilirsin..

benım zebra kahve rengi ve pencerem küçük,ondan karanlık gösterıyor gündüz dahi her daim ışık açık ..

epengle firmasının kumaşlarını çok beğeniyorum renkleri dokusu kalitesi olsun yıllarca kullanabilirsin ama biraz pahalıya çıkıyo ben kendi koltuklarıma hesaplattırdım 900 tuttu bide ayrıca kaplama parası var tabi yıllarca garantide veriyorlar koltuk kaplayan yerlerdede sertex diye bir markada var onun kumaşlarıda kaliteli ben kadifeye taktığım için hep kadifeye bakıyorum pamuklu ve kesin leke tutmayan kumaşlara bak

En kolay temizlenen kumaş tay tüyü. Leke tutmuyo, suyu emmiyo vs. Çocugun oldugu için bu tür kazalar çok oluyodur. Arkadaşın gösterdiği fotograftaki kumaş işte bahsettiğim.

Zebra perdeye gelince ben yemek odama yaptırdım, şuan pişmanım. Çok begeniyorum ama camı açmak işkence bütün perdeyi açınca içerisi gözüküyo, yazın nasıl olur bilmiyorum.
:31:

Sağolun arkadaslar karar verdim tay tüyü kumasa üstelk bugün gittim baktım çok açık pembe bir renk istikbal mobilyada oturma grubu süperdi.kime sorsam tay tüyünü öneriyo.koltuklarım 3 yıllık.kaplatsammı kumas yenimi alsam kararsızım.ama kesin zebra perde yaptırıcam krem rengi.saolun fikirleriniz için

canım tay tuyu kumasdan yaptır kesınlıkle leke tutmuyo tukenmez kalemı bıle ıslak mendılle sılınce gecırıyor cok guzel tavsıye ederım

Back
X