Evimdeki pirelerden dogal yolla nasıl kurtulabilirim?

Sunflowerssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
197
59
Merhaba. Bahçe katta oturuyorum. Evimde 3 gündür pire var.sirkeli suyla dip köşe sürekli siliyorum ama azalma görsem de halen sıkıntı devam ediyor. 9 aylik bebeğim var.Ilaclama yaptiramiyorum. Nasıl kurtulurum ne olur yardım edin. Bir fikir verin.

Şöyle açıklayayım.
Hayvan varsa ilaçlama yapmak zorundasınız..
Tavuk, kuş türleri, kedi , köpek bunlarda olur ve etrafa saçılır.
Pire konak arar sürekli çünkü. Ve üreyerek etrafa bulaşır.
Hiç hayvan yoksa kirecleme yapma + çamaşır suyu yoğun kaçırır.
İlaçlama olarak delthamethrin alıyorsunuz. Su ile karıştırıp sıkıyorsunz. Uzun süre etkili kokusuz bır ilaç.
Pireden kurtulmak uğraştırır. Bebek için de çok daha zararlı

Benimde başıma gelmişti . ilaçlatıp kurtulmuştuk. Bebeğim daha 40 günlük bile değildi . 5-6 saat eve girmemiştik sanırım . Sonra her yeri havalandırıp sildikten sonra bebeğimle girmiştik eve .Halıları kaldırıp yıkamaya verdim Bi sıkıntı olmamıştı

Benimde başıma gelmişti . ilaçlatıp kurtulmuştuk. Bebeğim daha 40 günlük bile değildi . 5-6 saat eve girmemiştik sanırım . Sonra her yeri havalandırıp sildikten sonra bebeğimle girmiştik eve .Halıları kaldırıp yıkamaya verdim Bi sıkıntı olmamıştı
Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan dolayı endişeleniyorum.

Şöyle açıklayayım.
İlaçlama olarak delthamethrin alıyorsunuz. Su ile karıştırıp sıkıyorsunz. Uzun süre etkili kokusuz bır ilaç.
Pireden kurtulmak uğraştırır. Bebek için de çok daha

Benimde.kedilerim var.
Kedinize de iç + dış parazit yaptırmanız lazm. Damlayı ihmal etmeyin.
Benim kedim yok.Evim bahçe katta. Bahçede kedi oluyor. Camı açınca camdan eve gelmiş pire muhtemelen

Şöyle açıklayayım.
Pireden kurtulmak uğraştırır. Bebek için de çok daha zararlı
Bu ilaç bebek sağlığına zararlı mı acaba? Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan korkuyorum. Yoksa daha önce de başımıza gelmişti.evi ilaclatmistik

Bu ilaç bebek sağlığına zararlı mı acaba? Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan korkuyorum. Yoksa daha önce de başımıza gelmişti.evi ilaclatmistik
Geceleri uyuyamaz oldum bebegin başında bekliyorum ısırırlar diye.Cok yıprandım. Temizle temizle evi nereye kadar

Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan dolayı endişeleniyorum.
Anladım benim ki daha küçük olduğu için daha rahattı ama bi araştırın isterseniz sorun olur mu diye . Çok illet bişey çünkü bende ne kadar temizlesem de kurtulamamıştım. Bütün apartmanı sarmıştı pireler . ilaçlattıktan sonra rahatladım . Doğal yolları var mı bilmiyorum . Allah yardımcınız olsun

Tabi bebeğin direkt olarak temas etmemesi lazım.
İlaç omurgasızlara etki ediyor ama nihayetinde kimyasal bir ilaç. Kokusu hiç yok bahçeye sadece yaparsanız cikmamanz yeterli olur. Ev içi olursa birkaç saat evden gitmeniz lazm veya bebeğin olduğu odaya yapmayıp.odadan çıkarmamak lazm

Pire bit doğal yolla çözülmez çoğalma olduysa. Bu sizin temiz olmanızla alakalı bir durum değil maalesef. Bir şekilde gelir, konak bulur, çoğalır

Anladım benim ki daha küçük olduğu için daha rahattı ama bi araştırın isterseniz sorun olur mu diye . Çok illet bişey çünkü bende ne kadar temizlesem de kurtulamamıştım. Bütün apartmanı sarmıştı pireler . ilaçlattıktan sonra rahatladım . Doğal yolları var mı bilmiyorum . Allah yardımcınız olsun
Amin. İnşallah. Araştıricam bir sorucam firmalara.nasil olur acaba diye fikir alicam. Çünkü bende daha once ilaclatmistim. Yerler siril siklam oluyor. Birde bir süre yerleri silmemek gerekiyor ise yaramasi için.kafam çok karışık. Geceleri bebegin başında bekliyorum. Isırmasın diye.

Tabi bebeğin direkt olarak temas etmemesi lazım.
İlaç omurgasızlara etki ediyor ama nihayetinde kimyasal bir ilaç. Kokusu hiç yok bahçeye sadece yaparsanız cikmamanz yeterli olur. Ev içi olursa birkaç saat evden gitmeniz lazm veya bebeğin olduğu odaya yapmayıp.odadan çıkarmamak lazm
Tamam teşekkür ederim. Bakicam arastiricam artık 😪

İlaçlama olmadan olmaz. Sogukta bile ölmezler sadece suya yapışıp çıkamıyorlar çok dayanıklı ve çok fazla çoğalan hayvanlar. Bir kaç gün evden ayrilsaniz ilaçlatsaniz iyi olur çünkü sürekli çoğalan sonsuz bir döngüleri var

X