EVİMDE Kİ YARATIK!

dısarı atarsanız ölür
korkarsa kuyrugunu bırakır
bezle yakalayıp kapı onune bırakırsanız kacar komsunuz yokmu soyleyın
yada apartman gorevlısı falan

ayy çok kötü benimde evime girmişti aynen bu şekilde perdedeydi bende de salladım perdeyi yere düştü kedim yakaladı kedi falan yokmu etrafında o yakalar, tutup koysan.

İnsan anne olunca daha bi cesaretli oluyor sanırsam. Eskiden bende çığlık çığlığa bağırırdım, şimdi çocuklarım korkmasın diye hemen atarım böcekleri. Aslında sevimli bir yaratıktır kertenkele

Sinegi bocegi falan da yer ne guzel... zararsiz sevimli bir hayvan korkmayin lutfen... o da sizden korkmustur zaten...

Plastik ya da cam bir kavanozu üzerine kapatın, içine düşer o. Sonra da bahçe gibi yeşillik bir alana salın, yazık hiç bir zararı yok ısıramaz bile garibim.

ay kızlar ben öldüremem ki zaten eminim canlı o şey ama hiç hareket etmiyor. çıkıcam odadan ama tülden başka yere geçicek diye korkuyorum gözden kaçırırsam bu gece evde uyuyamam ben

Bence gözden kaçırmak daha kötü
Gözden kaçırmamak için en iyisi bir bezle tut be dışarı at
Komşun falan da mı yok yardıma gelse ?

benim de var ciftlestirelim :)) bizim koyde cok olur yozgattayim... bugun katildim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…