- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi Mai ve siyah
Artık nasıl şartlanmışsak.Kayınvalide sandım ben de
Kayınvalide sandım ben de
evet ya kedimin agzında kuyrugu kalmıştı hatta yedi kuyrugunu geri kalanı yerde sürünüyordu ben aldım dışarı attım ilginç hayvanlar.Kuyruğunu bırakır ama
O da dogru. Babam askerdeyken dagda uyumus. Uyurken bi bakmis agzindan bir sey giriyor hemen yakalamis da kuyrugu elinde kalmis kertenkeleyi yutmus
Artık nasıl şartlanmışsak.Elti veya görümce de olabilir. Binbir çeşit yaratık var.
Kocaya pek toz konduran yok. Olsa olsa kayınvalide falandır dedimbende öyle sandim
vallah birileri bez le al disari at demis, hayatda yapamazdim
benim bile okudugum yerde icim fena oldu, yakinda cagirabilecegin kimse yokmu ki
neyyy sonra ne olmuşş..
anammm kız nasıl eritti mide onuu ayy bi tuhaf oldumm..Afiyet olmus ne olacakbir sey olmamis. Gülerek anlatirdi rahmetli babam... o zamanlar oyleymis dagda cayirdi agzina yilan giren bile oluyomus..
anammm kız nasıl eritti mide onuu ayy bi tuhaf oldumm..
ay kızlar ben öldüremem ki zaten eminim canlı o şey ama hiç hareket etmiyor. çıkıcam odadan ama tülden başka yere geçicek diye korkuyorum gözden kaçırırsam bu gece evde uyuyamam ben
benim de var ciftlestirelim :)) bizim koyde cok olur yozgattayim... bugun katildim burayaBir şey yapmaz kertenkele. Ne ısırır ne sokar çok severdim hep yakalardımzaten yaklaşsanız kaçar gider yüksek ihtimalle, kapıları kilitleyin oda değiştirmesin sonra zor bulursunuz çok hızlı hareket eder.Eki Görüntüle 1586947
Bu arada sizi çekirgemle tanıştırayım