Evimde Çiyan var ne yapacağım

BirMart

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
18
2
16
47
Merhaba hayatımda ilk defa geçen sene gördüm bu haşeratı uzun, siyah, antenli kırkayağa benzeyen korkunç ürkütücü bir haşere...
Çok uzundu, aynı o yağmur sonrası topraktan çıkan solucan uzunluğundaydı. Çok hızlı yürüyordu onu bi cesaret kürekle camdan attım. Daha sonra internette araştırdım ki benim kırkayak sandığım şey çiyanmış.
Onu attıktan sonra sevindim kurtuldum diye ama birkaç gün sonra boyle boyle yavrularını avladık evin her köşesinden. Bitmiştir dedim ve biraz da ihmal ettim. Şimdi dün gece yine gördüm onun kadar büyük değildi..
Uzun lafın kısası lütfen yardım edin bu durumda olan yada daha önce yaşamış olan varsa lütfen yardım etsin

Çok teşekkür ederim. İlaçlama yapanlara çok güvenemiyorum belediye dahil. Bundan seneler seneler önce bekarken yaptırmıştık; evimizi mahfettiler iyi güvevinilir firmaları bulmak da çok zor.. bilmiyorum ne yapacağız

Kalabilecek bi ueriniz varsa zirai ilac alip kendimiz ilaclayin tam 6 sene kalorifer bocekleri ile ugrastim en sonunda zirai ilaclar kesin cozum oldu. Ilaclayip 2 gun eve girmiyorsunuz. Sonra heryeri iyice temizleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…