evimde böcek

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Kuyruğu kıskaçlı kara çok ayaklı bir böcekti. Kırk ayak değildir heralde, uzun olmaz mı o? Bir yıldır girişin üstü bir evde oturuyorum. Daha önce bir kere böcek gördüm, ama o böyle kıskaçlı falan değildi, hamam böceği de değildi. Bu da ikinci görüşüm. Annemler köyden nar göndermişti, bugün o torbayı çıkardım, acaba oradan mı geldi? Bir de balkon kapısını açmıştım.

Böceği mutfak labosundan yolladım üstüne kaynar su, sirkeli karbonatlı su döktüm. Geri gelmez değil mi ya? Of hiç hoşlanmam.

yuvası varsa gelebilir tekrar. bi daha çıkarsa ilaçlarsın evi. bişey olmaz. bu sene bizim ev de, özellikle mutfak, çatal böceği dolu. alıştık onlarla yaşamaya.

D damdan benziyor evet, sence nardan mı geldi? Bir haftadır poşette dolaptaydı , tezgahın üstüne koydum ve sonra böceği gördüm.

Makas bocegi de deniyor kulaga kacan da. Bocekten korktugum icin her turlusunu bilirim :) nar posetinden gelmis olabilir.camasir astiginizda da icine karisip geliyor genelde. Korkulcak bisey degil oyle yuva yapip eve yayilcak bisey degil.. kaynar suya da gerek yoktu ayrica yazik. Ne kadar korksamda canli sonucta..

İlahi resmen savaş açmışsınız böceğe.
Lavabodan giden gelmez ama başka varsa bilemem. Balkondan da girer narsan da çıkar. Çok yaygın bir böcek o. Evde saksı çiçeğiniz varsa ona bile gelir ama zarar vermez size.

Peçeteyle alıp camdan bıraksaydın keşke

Kaynar su döküp sirke eklemiş, yemek tarifi gibi anlatıyor

intikami aci olabilir :)))))

Benim de evde papatya çayı böceklenmişti poşetli marketlerden alınan. Yeni kurtuldum kendilerinden. Böcek kadar itici bisi yok ya yazaarken bilw huylandımm

Arkadaşlar vallahi çok korkuyorum , korkmasam kulağından tutup atardım ama lanet olsun işte! geri gelmesin diye her şeyi yaptım. Böcekten çok korkuyorum, yarın çay poşetlerini de atarım.

Arkadaşlar vallahi çok korkuyorum , korkmasam kulağından tutup atardım ama lanet olsun işte! geri gelmesin diye her şeyi yaptım. Böcekten çok korkuyorum, yarın çay poşetlerini de atarım.
Un'a da bakın kızlar ondanda beyaz kurtcuklar cıktı bende valla dolabımı komple attim herseyimi yıkadım bende. Bende anlıyorum seni tuvalete atıp sifon ceken biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…