- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Evde ıslak bezler ortamın nemini arttırır sağlık için uygun değilUygun köşe bucaklara ıslak yumuşatıcılı bezler koyun.
Çok ıslak değil sıkılmış olacakEvde ıslak bezler ortamın nemini arttırır sağlık için uygun değil
Gene de ortamın nemini arttırır sıkılmış da olsa ıslak.Çok ıslak değil sıkılmış olacak
Perdelerim zebra stor yikayamiyorum annemde perdelerini makineye atıyor ve aşıyor çok güzel kokuyorcok normal kalıcı degil kokular. hergün evi havalandırıp cıbuklu oda kokulatından birazcık kullanın ozmaan cok hafif oluyor. bide evinizdeki bir perseyi yıkayıp asmakta cok güzel kokutuyor
Evet hepsi doğal ürünler özellikle alıyorum ama başka evlere gittiğim zaman mis gibi kokuyor bende güzel kokmasini istiyorumEvinin ne kokmasını istiyorsun ki? Kimyasala bu kadar karşıysan temızlık ürünlerinde organıktır herhalde. Doldur bir şişeye arada fıs fıs sık arada işte...
İlk defa duydum denediniz mı ise yarıyor muUygun köşe bucaklara ıslak yumuşatıcılı bezler koyun.
Evet denedim ve yapıyorum.Eve gelenler bu evde güzel bir koku var.Ama oda spreyi değil.Nedir söyle falan diyorlar.İlk defa duydum denediniz mı ise yarıyor mu
Halılara geçirilen lastikli savan alın.Yıkanıyor da. Ben öyle yapıyorum kirlenince yıkıyorum tertemiz geri takıyorum.Halı hiç kirlenmiyorKızlar bide benim halilarim çok açık olduğu için çabuk kirleniyor ve belli ediyor evimde de bir tane küçük canavarim var haftada 2 kez siliyorum halilari
Evet onu biliyorum ama o hemen geçiyor ben kalıcı istiyorum tavsiyenizi denicem teşekkür ederimEvet denedim ve yapıyorum.Eve gelenler bu evde güzel bir koku var.Ama oda spreyi değil.Nedir söyle falan diyorlar.
Tavsiye ederim.Balık yapınca da küçük bir cezvede yumuşatıcı ile suyu karıştırıp kaynatıyorum biraz.Hiç koku kalmıyo,onu da deneyebilirsiniz
Çay falan döküldüğünde assagiya iniyor muHalılara geçirilen lastikli savan alın.Yıkanıyor da. Ben öyle yapıyorum kirlenince yıkıyorum tertemiz geri takıyorum.Halı hiç kirlenmiyor
Maalesef evet ama savan dökülen şeyin çoğunu çekmiş oluyor.Minimum düzeyde geçiyor .Hatta çabuk davranıp hemen toplarsanız halıya geçmeden de kurtarabilirsiniz.Çay falan döküldüğünde assagiya iniyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?