Evim Şahane

ben sürekli takipçisiyim annemin mutfağı için başvurdum 2 kez kabul edilmedi ama
ben sürekli takipçisiyim annemin mutfağı için başvurdum 2 kez kabul edilmedi ama

Neden kabul edilmedi ki acaba Allah Allah ..İnşallah annenizin mutfağını da baştan yaratırlar
Vallahi pek bi üzüldüm kadıncağıza inşallah huzurla oturur yeni evinde , çatısını da yenilediler Allahtan. Akıtmaz artık

ya sadece pragmanını izleyebildim şuan ne zaman tamı çıkar nette ayınlanırki valla bende çok üzüldüm ağlaya ağlaya bendede moral kalmadı

5 dakika kadar evvel bitti program ama ne zaman yayınlanır bilmiyorum maalesef , çok güzel oldu mutfağı ferah aydınlık renkler seçti hep mutfak dolaplarında da parkesinde de bayıldım tek kelimeyle.. Bu kadar güzel olmasını beklemiyordum gerçekten sizin annenize de nasip olur inşallah Neresini değiştirmek istiyorsunuz siz mutfak dolaplarını mı annenizin ?

İzledim sonuna kadar , iyi güzel ama o tuvalet nereye kayboldu arkadaş Evin girişine bissürü dolap yaptı , dolabın olduğu yerde tuvalet vardı. Nereye sıçacağlarrrr bu insanlarrr

İhtiyacı olanlara yardım edilmesi açısından iyi bu program. İlk başladıklarında böyle değildi, durumu daha iyi olanlara gidiyorlardı, bir senedir falan artık gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım ediyorlar o yüzden çok beğeniyorum bu programı.

Benim evime tv almak henüz kısmet olmadı :) Şehirler arası ziyaretten ziyarete gittiğimde ancak izleyebiliyorum programları ama evim şahane geçmişte de günümüzde de insanlara karşı hep sıcakkanlıydı sofralarına konuk oldu kalp kırmadı ben hep beğenmişimdir formatını. Eskiden tarzını istediği gibi yansıtamıyordu diye düşünüyorum, bir kaç didişme anımsıyorum hatta alışverişte geçen Aklımda evini altın detaylarla döşemek isteyen bir kadın kalmış niyeyse , kendi değiştirmek istediği evi de altın detaylıydı Selim bey de haliyle yapma etme diye kendini yırtıyordu ama nafile Şimdiki konuk oldukları evlerin halkıyla geçmişteki insanlar arasında dağlar kadar fark var gerçekten.

Ben şöyle düşünüyorum bu programa başvurduysan eğer ne yaptıysa beğenmen gerek ki zaten beğenilmeyecek bir şey de yapmıyor adamlar , ama bizim halkımızda hep var yahu ben de yapayım ben de edeyim fikriyatı

İzledim bu bölümü hem çok üzüldüm onunla birlikte ben de ağladım hem tövbe yarabbim cenaze çıkmış gibi bu kadar dövünmesinden onun adına rahatsız oldum. Olumsuzlukları kendi çağırıyor gibiydi. Tamam ağla, içini dök ama o kadarı fazlaydı bence.

ben de izlerken şiştim resmen.
bizim gördüğümüz kadarı bile çok fazlaydı.
selim beye acıdım o kadar feryat edip,dövündü ki kadın.
sabırla teselli etti.
sonuçta muhteşem bir ev ortaya çıktı.
Allah güle güle oturmasını nasip etsin.

bu yıl ki evler gerçekten çok güzel tasarlanıyor.
önceden niş,değişik tasarımlar oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…