evim.net fiyaskosu

farrahdiba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2.603
1.856
178
Arkadaslar 15 gun once evim.net ten iki parca dekorasyon urun siparis verdim hala kargoya bile verilmedi ayni anda gittigidiyordan siparis verdgm urun 4 gun icinde elimde olurken evim.net in bu rahatligi cildrtti beni! Kesinlkle tavsiye etmem bin pisman oldum sipars verdgme.hayir insani aptal yerine koyup keyfi bekletmelerine sinir oldum guyya 5 ila 7 gun icersnde kargoya verilecek 15 gun oldu tik yok.aman ha siparis vermeyin derim...

Bide belli bir ücretten sonra bedava diyorlar nedeni şimdi anlaşıldı. bilgilendirme için teşekkürler haberimiz olsun.

Ben de tam şu anda nevresim sipariş vermek üzereydim :18:
Vazgeçtim eğer böyleyse

Ben o sipariş etmekten vageçtiğim nevresimleri sipariş ettim bir gaflet anında. Keşke yapmasaydım
Bir haftadır bekliyorum tık yok. 2 kere aradım, biz size döneceğiz diyorlar arayan soran yok. Midem bulandı, daha bişey almam kimseye de tavsiye etmem.
Başka bir siteden verdiğim siparişler bir günde geldi resmen, hala tedarik ediliyor yazıyor evimnette inanamıyorum gerçekten

arkadaşlar genelleme yapmama özen gösterin.
tabi ki kısmen mağdur olmuşsunuz, sitem etmeniz normal, kötü düşünmeniz.
ben geçen cuma bir sipariş verdim. kargoya verilmesi gerekn günden önce göndermişler.
ona göre ayarlamıştım, adres olarak da o tarihlerde bulunacağım yeri yazmıştım.
halbuki ben evdeyim şimdi, kargo yarın teslimata çıkacak
böyle erkenci durumlar da oluyor yani
yeter ki ürün kırık çıkık, beklentiden kötü gelmesin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…