Benim evimde kuf icinde
Ayni sitedemi oturuyoruz
Duvarkagitlarimiz ayni
aaa biz aynı sitede mi oturuyoruz yoksa?..diğer kağıtta yatak odamın aynısı...
benim de süpürgeliklerim küflendi hep..umarım düzelir seneye..Ev yeni ise betonların yaş olması tan kurumaması sonucunda oluyor. Gecen sene benin de vardı hatta supurgeliklerin çıtaları bile çıkmıştı. Rahlem vardı kitap koyuyordum ustune o bile kuflendi bu sene çok şükür bir sey yok ama kokusu öyle sinmiski sirkeyle temizlesem de havalandırsam da az biraz ev kapalı kalsın dışardan eve girince bi koku hissediyorsunuz.
evet yazın sorun yoktu kalorifer yanmaya başladıktan sonra başladı küflenme..sabah eşim farketti bizimde pimapen lastikleri kğflenmiş..havalandırmasına daha dikkat edicem bende bundan sonra..Bizim de pencere terlemesinden dolayı bu sorun oluyo. Ben kesin olarak bi çözüm bulabilmiş değilim ama sorun yazın ortadan kalkyor. Kışın da ne kadar soğuk olursa olsun sabahları mutlaka bi saate yakın havalandırıyorum. Böylece küflenme olmuyor. Bizim pimapen lastikleri bile küflenmişti hatta dikkat etmediğimizde.
Bir de eve çamaşır asarken ya da ütü yaparken mutlaka bi yerleri açın.
. çok ilginç değil mi?.. bende gördüğümde şalırmıştım..zemin hariç her yer duvar kağıdı..Tavan da duvar kağıdı mı? Nasıl yani?
evet firmaya haber vericem bugün..Müteahhitle görüşün, madem yeni ev...
Bakgor ysm6 mi?????evet firmaya haber vericem bugün..
evet..komşu çıktık iyi miBakgor ysm6 mi?????
Hangi blokkkkevet..komşu çıktık iyi mi)
b blok:))..sizin kendi eviniz mi kira mı?..biz kiradayız.. almayı düşünüyorduk bu siteden ama küf olayını görünce vazgeçtik..Hangi blokkkk
Huhehuheeee
:)b blok:))..sizin kendi eviniz mi kira mı?..biz kiradayız.. almayı düşünüyorduk bu siteden ama küf olayını görünce vazgeçtik..
bizde ev sahibimize önermiştik satmayı düşüncesi var mı diye.. ama kabul etmemişti..başka yerden almayı düşünüyoruz biz şimdi..araştırma aşamadındayız..:)
C blok bizim
2.5 ay oldu tasinali
Kendi evimizi kiraya verip ciktik
Ve cidden evimizi satip bu evi almaya niyetliydik bizde
Ev sahibine bile citlatmistik
Ama bende vazgectim
Ve muhtemelen duvar kagidinin etkisi
Surekli havalandirmama ragmen boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?