• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim için Sectiklerim Eleştiri ve yorumlara acıgım KK ünün Zevkli Hatunları <3

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
Kiracı olaracagız :) 2 ARTI 1 ya da 3 artı 1 olacak tutulucak ev ona göre çıkardıgım esya ve aksesuaları size sunmak istiyorum.Umarım Evimi tuttugumuzdada burada sizlerle paylaşmak nasip olur <3 <3 Bir kaç aya kendı evimi düzüyorum.Çeyiz derlemeye geçtim sizlerden çok sey öğrendim son bir yıldır takip ediyorum.Okadar yaratıcı ve zevklisiniz. Sayenizde bol bol notlar aldım kendıme yorumlarını beklıyorummmm heeee <3

Mutfaktan baslayalım <3

pembe ve dore renklerden olusacak
buzdolabımızın üstüne kendi fotograflarımızın baskısı olucak
bulaşık makinamın üstünü marilyn'mmmmm güzel gülüşü süslücek. iki resimden biri olucak ama hangisi olacagına henüz karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

mutfagımda kullancagım aksesuarlar ve mobilyalar sunlar !

Evim için Sectiklerim Eleştiri ve yorumlara acıgım KK ünün Zevkli Hatunları <3

Son düzenleme:
resimler olmamıs tekrar yükleyeceğim :) :51:

$mutfak saat.webp$marilyn-monroe-wallpaper_422_11544.webp$Marilyn-Monroe-marilyn-monroe-7419112-1024-768.webp$koltuklar&#305;n &#252;st&#252;ne.webp$4007383431465Z   banyo.webp$B38cmpembetasliavize.webp$mutfak perde.webp$big-statue-beethoven-bust-musical-bust-statue-beethoven-head-sculpture.webp$mutfak.webp$mutfak sandalyesi.webp$mutfak pufu.webp$mutfak masas&#305;.webp

oldu galiba :) :46:

ilk resimdeki gülüşü daha hoş çıkmış ilk resmi tercih edin derim.

cnm düşündüklerin çok güzel ama o büstü beğenmedim yani ben evimde öyle cansız taştan bişeyin bana bakmasını istemezdim tabi benim kendi düşüncem bunlar:34:

cnm düşündüklerin çok güzel ama o büstü beğenmedim yani ben evimde öyle cansız taştan bişeyin bana bakmasını istemezdim tabi benim kendi düşüncem bunlar:34:

gece benimde kork ama ihtimalim var çok ürkek biriyimmm ama heykelleri de çok seviyorum :D daha cansız taslardan üç örnek daha var heheehehe salonum için planladıgım yorumun için saol tatlımmm <3

Saate ve bulaşık makinesinin üzerine marilyn baskısı koyma fikrine bayıldım - birincisi daha güzel buarada - ama zebra desenli aksesurları, o pembe pufu, bir de perdeleri beğenmedim, duruş açısından ucuz geldiler bana, bir de mutfakta işlevleri ne olacak bilemedim, uyduramadım kafamda ama siz biraraya getirince güzel şeyler çıkar belki ortaya. Bazen son haline gelmeden nasıl duracağı anlaşılmıyor. Bir de karolar, mutfak dolapları, mermer filan nasıl olacak?

bunların hepsi mutfak için mi ,ben birbirine uyduramadım hepsi ayrı birer parça ,perde salon gibi sanki ,puf ve paspas yatak odası gibi ,saat oturma odası :26:çözemedim ben..
ayrıca evde kim olduğu belirsiz büst heykel gibi şeyleri bende sevmiyorum ,bana bakıyor gibi gelir korkarım ben..:18:

ayrıca bir renk uyumuda göremedim ,dore perde ,pembe avize ve bank ,zebralı aksesuarlar saat bambaşka bişey ,masa ağaç,sandalye beyaz ,siyah raf ,yani birbirine kombinleyemedim hiçbirini..

Son düzenleme:
sanırım pop art bir ev döşemeyi düşünüyorsun ama bence çok abartma hele de o büst çok itici geldi bana ben de merlyn i severim ama filmde öyle bulaşık makinesinden bana ve kocama bakmasından ve gülmesinden hiç hoşlanmazdım sanırım yine de sen bilirsin canım keyfine göre döşe ve güle güle huzurla otur :27:

ortaya henüüüzz tam olarak bir sey cıkınca yorum yapıcam ama seni yansıtan bisey olcagından eminim...

Saate ve bulaşık makinesinin üzerine marilyn baskısı koyma fikrine bayıldım - birincisi daha güzel buarada - ama zebra desenli aksesurları, o pembe pufu, bir de perdeleri beğenmedim, duruş açısından ucuz geldiler bana, bir de mutfakta işlevleri ne olacak bilemedim, uyduramadım kafamda ama siz biraraya getirince güzel şeyler çıkar belki ortaya. Bazen son haline gelmeden nasıl duracağı anlaşılmıyor. Bir de karolar, mutfak dolapları, mermer filan nasıl olacak?

saol canımmm tam haliyle evimle eklediğimde de fikrini alırım o zmn :) mutfak dolaplarım fln kendi evim olmadıgı için bir fikrim yok baktıgımız görüştüğümüz bir kaç ev var esyalarımı standart ölçülere göre sectimmm tahmini diyelim.Evi tutup döşediğimdede eklicem inş

bunların hepsi mutfak için mi ,ben birbirine uyduramadım hepsi ayrı birer parça ,perde salon gibi sanki ,puf ve paspas yatak odası gibi ,saat oturma odası :26:çözemedim ben..
ayrıca evde kim olduğu belirsiz büst heykel gibi şeyleri bende sevmiyorum ,bana bakıyor gibi gelir korkarım ben..:18:

ayrıca bir renk uyumuda göremedim ,dore perde ,pembe avize ve bank ,zebralı aksesuarlar saat bambaşka bişey ,masa ağaç,sandalye beyaz ,siyah raf ,yani birbirine kombinleyemedim hiçbirini..

kombin yapmayı sevmiyorum eylülümmm sen ozmnnn kesinlikle salonumu görme :D onlarıda eklicem derlediklerim arşivimdee sırayla yükleyip fikirlerinizi alıorum kuzum.Mutfakta beni mutlu edicek renkleri sectim pembe ile siyah uyumunu seviyorum.Ahşap renkli masa beyaza boyancak eksitme olacak pufu yemek masasına koymayı düşünüyordum ama kullanışlı olup olmayacagı mechul o yüzden mutfakta yemek masasıyla olmasında kararlıyım içine masa örtülerimi ıvır zıvırlarımı koyup yerden kazanmam gerek.Siyah merdiven tarzı oda süpriz olsun aksesuarlarla bütünleşecek.Kiracıyım diye standart bir dekor yapmak istemiyorum.Sonuçta o evde ben yasayacagım yasama alanımı güzelleştirmem lazım.Dore perde konusunda kararsızım henüz istediğim tonda bir perde bulamadım.Onu değiştirme ihtimalim var diger arkadasta begenmemiş ama tarzı yine aynı olacak katlamalı öptüm kocaman :54:

sanırım pop art bir ev döşemeyi düşünüyorsun ama bence çok abartma hele de o büst çok itici geldi bana ben de merlyn i severim ama filmde öyle bulaşık makinesinden bana ve kocama bakmasından ve gülmesinden hiç hoşlanmazdım sanırım yine de sen bilirsin canım keyfine göre döşe ve güle güle huzurla otur :27:

pop art çok karısık geliyor bana tam anlamıyla pop art değilde pop art la country tarzı ile birleştirmek istiyorum.Bakalım aksesuarlarla birleşince ortaya ne cıkcak :D heykelleri seviyorum ben yah sanatın her dalına hayranımmm beethovenın yeride ayrı bende mutfagımda olmalı beethovenın yeri bende ayrı yasadığı seler azmi ondan ilham alıyorum marilynnnn çok seviyorummmm yah askımdan kıskanmayacagım tek hatun yeryüzüne gelmiş geçmiş heheheheh ben bile hayranken onaaaa :D yorumunaaaa bittimmmmm sesli güldümmm elektriğin iyi geldi saol bitanemm rabbim isteyen herkesin kalbine göre versin yuvamızda huzur mutluluk bir de bebek olsun :D:54:

ortaya henüüüzz tam olarak bir sey cıkınca yorum yapıcam ama seni yansıtan bisey olcagından eminim...
tienennnn ortaya çıkma asamalarında yanımda olacagım için :D sorunnn yokkkk beraber düzeriz zevkine güveniyorummm kuzummmmm <3

Beethoven ile Marilyn'i mutfakta düşünemedim :)
Marilyn oturma veya çalışma odasına
Beethoven ise tv ünitesi,kitaplık veya müzik setinin üzerine daha çok yakışır bence.

Pembe beyaz düşünüyorsan,cupcake temalı bir mutfak çok şirin olabilir.

Pembeye siyah ve zebra desen katınca,öyle bir hava veriyor ki...
Evsahibesi saten sabahlık ve tüylü terlikle geziyormuş izlenimi veriyor :)

İkea'nın yeni bir masası çıkmış.Seçtiğin sandalyelerle çok uyumlu olur diye düşünüyorum :

$PE305745.webp

Bunların hepsi mutfakta tuhaf bir kombinasyon oluşturur bence, o baza ve perdeler salona daha uygun, kitaplık desen mutfakta yer bulamadım açıkçası , saati ve marilyn resimlerini sevdimm :)

Beethoven ile Marilyn'i mutfakta düşünemedim :)
Marilyn oturma veya çalışma odasına
Beethoven ise tv ünitesi,kitaplık veya müzik setinin üzerine daha çok yakışır bence.

Pembe beyaz düşünüyorsan,cupcake temalı bir mutfak çok şirin olabilir.

Pembeye siyah ve zebra desen katınca,öyle bir hava veriyor ki...
Evsahibesi saten sabahlık ve tüylü terlikle geziyormuş izlenimi veriyor :)

İkea'nın yeni bir masası çıkmış.Seçtiğin sandalyelerle çok uyumlu olur diye düşünüyorum :

Eki Görüntüle 603103

zevklsiinnnn belli arkadasımmm <3 anlatamadımmmm siyah pembe beyaz ve zebre ahenkiniii:36::36::16::16::16: masayı görmemeşimmm hemen ona da göz atıcammm tesekkür ederimmm

Back
X