tesekkürler canımmm :) :) bana da o yakın geldiilk resimdeki gülüşü daha hoş çıkmış ilk resmi tercih edin derim.
cnm düşündüklerin çok güzel ama o büstü beğenmedim yani ben evimde öyle cansız taştan bişeyin bana bakmasını istemezdim tabi benim kendi düşüncem bunlar
Saate ve bulaşık makinesinin üzerine marilyn baskısı koyma fikrine bayıldım - birincisi daha güzel buarada - ama zebra desenli aksesurları, o pembe pufu, bir de perdeleri beğenmedim, duruş açısından ucuz geldiler bana, bir de mutfakta işlevleri ne olacak bilemedim, uyduramadım kafamda ama siz biraraya getirince güzel şeyler çıkar belki ortaya. Bazen son haline gelmeden nasıl duracağı anlaşılmıyor. Bir de karolar, mutfak dolapları, mermer filan nasıl olacak?
bunların hepsi mutfak için mi ,ben birbirine uyduramadım hepsi ayrı birer parça ,perde salon gibi sanki ,puf ve paspas yatak odası gibi ,saat oturma odası :26:çözemedim ben..
ayrıca evde kim olduğu belirsiz büst heykel gibi şeyleri bende sevmiyorum ,bana bakıyor gibi gelir korkarım ben..:18:
ayrıca bir renk uyumuda göremedim ,dore perde ,pembe avize ve bank ,zebralı aksesuarlar saat bambaşka bişey ,masa ağaç,sandalye beyaz ,siyah raf ,yani birbirine kombinleyemedim hiçbirini..
sanırım pop art bir ev döşemeyi düşünüyorsun ama bence çok abartma hele de o büst çok itici geldi bana ben de merlyn i severim ama filmde öyle bulaşık makinesinden bana ve kocama bakmasından ve gülmesinden hiç hoşlanmazdım sanırım yine de sen bilirsin canım keyfine göre döşe ve güle güle huzurla otur
tienennnn ortaya çıkma asamalarında yanımda olacagım içinortaya henüüüzz tam olarak bir sey cıkınca yorum yapıcam ama seni yansıtan bisey olcagından eminim...
Beethoven ile Marilyn'i mutfakta düşünemedim :)
Marilyn oturma veya çalışma odasına
Beethoven ise tv ünitesi,kitaplık veya müzik setinin üzerine daha çok yakışır bence.
Pembe beyaz düşünüyorsan,cupcake temalı bir mutfak çok şirin olabilir.
Pembeye siyah ve zebra desen katınca,öyle bir hava veriyor ki...
Evsahibesi saten sabahlık ve tüylü terlikle geziyormuş izlenimi veriyor :)
İkea'nın yeni bir masası çıkmış.Seçtiğin sandalyelerle çok uyumlu olur diye düşünüyorum :
Eki Görüntüle 603103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?