Evim için lambader bakalım mı :)

pinkyworld

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
24
9
36
Herkese merhaba arkadaşlar evim için lambader bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. internette bir sitede çok güzel ve uygun fiyata buldum ama renkler konusunda kararsızım. Bana yardım etmek ister misiniz , haydi :KK66:
koltuk takımım budur ,
lambader renkeri ise ;

lamba üst rekler ve alt tahta renk seçenekleri bunlar. hangisi uygun olur? ya da sizinönerebileceğiniz var mıdır?? :KK3:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son alttaki seçenek güzel olur sade renkler seçersen her mobilya ya uyum sağlar ayrıca bogmaz ve duvar rengini düşünerek seçebilirsin

duvar rengim krem rengi ,perdem krem tül perde kenarlarında mor fon var ,mobilyalar da beyaz olunca çok mu beyaz olur ev bilemedim o yüzden emin olamadım.
aklımda şu vardı aslında hem renk katar hem de değişik ve tarz olur diye :)

duvar rengi kremse olabilir ama ben pembenın bu tonunu sevemedim.tabi karar senin ama biraz daha araştır bence

1.model en uygunu sanki takım gibi olacaktır koltukların ayakları ve yastık içindeki renkleri düşünürsek duvarlarda kremmiş tam takım olurHoppa

Ablacım once güle güle oturun inşallah evinizde ben izmirde oturuyorum carsidaki bir elektrikciye siparis verdim aynisini yapti 5 kollu tül sapkali tülü kırık beyaz iskeleti de kırık beyaz biraz da süslü bişeyler düşünebilirsin biraz pırıltı evi çok değiştiriyor inan bana:KK3:

evet eve biraz süslü parıltılı bişeyler girse güzel olabilir aslında , ben daha çok modern tarz dursun eve koydugumda da sırıtmasın istiyorum. bir türli elim sepete at butonuna gitmiyor ama
en kötü kadar kararsızlıktan iyidir diye boşuna dememişler.
ben denizlide yaşıyorum . buralarda elektrikçi fln bulmak için çook uzun yol gitmen gerekio , netten almak daha kolay olcak benim için daha önce ikeadan eşim almış. siyah renk lambader onu hiç yakıştıramadım . bu tahta ayaklılardan birini alcam ama bakalım hangisi
bir de renk farkı olarak şu var
bu ya da 1. arasından seçimimi yapıp butona basıcam artık :mad:

Ben sonuncuyu beğendim hem mobilyaya uyar hemde ileride koltuk takımını değiştirirsen her mobilyaya uyabilecek bir renk kombinine sahip :)

üst pembe alt koyu kahve olunca olmadı sanki dimi , bu daha bi hoş.
çok teşekkür ederim yardımlarınız için kızlar..
seviyorum bu siteyi yaa :KK68:

X