evim evim evim

Evini genel olarak çok beğendim. Herşey uyumlu görünüyor :)
Evliliğinin ilk gün tadında devam etmesini ve gönlünüze düştüğü anda bir bebekle şenlenmesini diliyorum.

En çok ta TV üniteni beğendim diyebilirim.
Evi küçük olanlar cam vitrini, ahşap kapak yaptırıp, tüm kalabalıklarını toplayabilir.

Sevgiler...

Evini genel olarak çok beğendim. Herşey uyumlu görünüyor :)
Evliliğinin ilk gün tadında devam etmesini ve gönlünüze düştüğü anda bir bebekle şenlenmesini diliyorum.

En çok ta TV üniteni beğendim diyebilirim.
Evi küçük olanlar cam vitrini, ahşap kapak yaptırıp, tüm kalabalıklarını toplayabilir.

Sevgiler...

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

teşekkür ederim şampanya rengi

Ben de yeni evime taşınacağım da duvar renklerine karar veremiyorum. Şampanya renginin modası geçmiş demişlerdi ama senin bu evi görünce çok hoş durduğunu farkettim. Yine de şampanya rengi mi boyatsam duvarları diye düşünüyorum şimdi.
Çünkü mobilyalarla çok hoş durmuş. Belki açık şampanya boyatılabilir.

Ben de yeni evime taşınacağım da duvar renklerine karar veremiyorum. Şampanya renginin modası geçmiş demişlerdi ama senin bu evi görünce çok hoş durduğunu farkettim. Yine de şampanya rengi mi boyatsam duvarları diye düşünüyorum şimdi.
Çünkü mobilyalarla çok hoş durmuş. Belki açık şampanya boyatılabilir.

ben şampanya ve beyazın saten yağlı boya olduktan sonra modasının gecıcegını hıc dusunmuyorum tatlım

evin çok ferah.salon halılarını çok beğendim ne marka?sadece mutfaktaki örtüleri sevmedim .genel anlamda sade ve şık ..bebek sesleriyle dolsun içi inşallah:nazar::nazar:

Back
X