Evim evim, 9 aylık yeni evim

1-Yatak odasında kanat gereksiz
2-Kedili sticker sevimli ancak fazla yukarı yapıştırılmış, havada uçuyorlar gibi görünüyor
3-Puzzle tablo şahane..
4-Banyodaki hasır sepetler şık..
5-Vestiyer ve mutfak dolapları klasik ve iç karartıcı. Kendi eviniz ise fırsatınız olunca daha açık renklerle değiştirin
6-Banyoda herşey masmavi..daha tezat aksesuar ve renkler kullanılmalı.

1-Yatak odasında kanat gereksiz
2-Kedili sticker sevimli ancak fazla yukarı yapıştırılmış, havada uçuyorlar gibi görünüyor
3-Puzzle tablo şahane..
4-Banyodaki hasır sepetler şık..
5-Vestiyer ve mutfak dolapları klasik ve iç karartıcı. Kendi eviniz ise fırsatınız olunca daha açık renklerle değiştirin
6-Banyoda herşey masmavi..daha tezat aksesuar ve renkler kullanılmalı.

1-kanat size gereksiz gelebilir ama bence çok güzel duruyor.
2-kedilerimin yeri gayet güsel bu benim zevkim sonuçta.
3-puzzle için teşekkür ederim.
4-hasır sepet içinde teşekkür ederim.
5-malesef kendi evim değil kira evinde bunları böle sağlam bulmak bence çok büyük şans her evde malesef olmuyor.
6-banyom zaten küçük mavi olmasıda tamamen tesadüf istesem bu kadar mavi yapamazdım:)))))))))

yorumların için teşekküe ederim canım.:nazar:

merhaba,

güzel bir evin var, yani güzel dösenmis... güle güle otur...

1-kanat size gereksiz gelebilir ama bence çok güzel duruyor.
2-kedilerimin yeri gayet güsel bu benim zevkim sonuçta.
3-puzzle için teşekkür ederim.
4-hasır sepet içinde teşekkür ederim.
5-malesef kendi evim değil kira evinde bunları böle sağlam bulmak bence çok büyük şans her evde malesef olmuyor.
6-banyom zaten küçük mavi olmasıda tamamen tesadüf istesem bu kadar mavi yapamazdım:)))))))))

yorumların için teşekküe ederim canım.:nazar:

Eleştiri yaparken sizin zevkinize hakaret yada aşağılama gibi bir amaçla yapmadım. Sanırım Yanlış anladınız. Elbette sizin zevkiniz saygı duyuyorum. Ben sadece bir iç mimar gözü ile bakarak yorum yapıyorum. Güle güle oturun. Sevgiler..

Back
X