R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.221 678 17 Temmuz 2017 Konu Sahibi Rline #1 Günün tatlış haberini veriyorum evidea.com geçen kış yaptığı indirimin aynısını yapmış daha fazla üründe daha uygun fiyatlardan satıyorlar arzumdu taçtı derken ben şu ütüye denk geldim %50 indirimle çok uyguna geliyor; Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2017
Günün tatlış haberini veriyorum evidea.com geçen kış yaptığı indirimin aynısını yapmış daha fazla üründe daha uygun fiyatlardan satıyorlar arzumdu taçtı derken ben şu ütüye denk geldim %50 indirimle çok uyguna geliyor;
derinalya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2017 676 362 31 Ağustos 2017 Konu Sahibi Rline #2 Evidea igrenc bir site
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.369 5.556 8 Eylül 2017 Konu Sahibi Rline #3 derinalya .!.: Evidea igrenc bir site Genişletmek için tıkla... Neden böyle dediniz? Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız?
derinalya .!.: Evidea igrenc bir site Genişletmek için tıkla... Neden böyle dediniz? Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız?
derinalya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2017 676 362 13 Eylül 2017 Konu Sahibi Rline #4 papatyabuketi .!.: Neden böyle dediniz? Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Ürün bekledigim gibi cikmadi üstüne bide iade icin yüklü bisi ödemiştim cogu sitede iadeler ücretsizdir müşteri hizmetleri sıfır
papatyabuketi .!.: Neden böyle dediniz? Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Ürün bekledigim gibi cikmadi üstüne bide iade icin yüklü bisi ödemiştim cogu sitede iadeler ücretsizdir müşteri hizmetleri sıfır
C CerenOzsoy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 16 Eylül 2017 3 0 38 16 Eylül 2017 Konu Sahibi Rline #5 Sitesinde sorun yaşamadım önceki alışverişimde ancak maltepe de bir mağazası var sanırım orada da kampanya geçerli midir acaba ?
Sitesinde sorun yaşamadım önceki alışverişimde ancak maltepe de bir mağazası var sanırım orada da kampanya geçerli midir acaba ?