- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.285
- 40
-
- Konu Sahibi Laviniiaaa
Ne yargılaması yahu.TOKİ sosyal konut projesinden çıktı 4 sene önce, ve ödemeler o yüzden uygun. Yargılamak adet olmuş ülkede
Sevmek mi alışkanlık mı bilmiyorum. Teşekkür ederim ayrıca diğerlerini gibi de yargılamadiginiz içinNe olur bunu kendinize yapmayın. Böyle bencil adamları sevmeyin. Her şey ortada, giden yıllarınıza sonrasında üzülmemek için gerekirse şimdiden üzülün. Aaa ben çok seviyorum diyorsanızda katlanacaksınız kendiniz haricinde birde onun ailesine bakacaksınız kendinizi ve isteklerinizi ikinci plana atıp bu bayatı böyle sürdüreceksiniz
Belki kayin aliyor ama konu sahibinden aslinda esi mal kaciriyor belli mi olur. Bunca borc icinde cocuk plani da enteresan.
Çevre baskı vs birde kimsem yok benim baba vs vefat etti. Bana ait canımdan kanından biri olsun istiyorum hayattaAsla kötü niyetle söylemiyorum, sadece bu süreci yaşayan biri olarak merak ediyorum, televizyon ışığında otururken nasıl bebek düşünüyorsunuz, çok ağır masrafı olan bir şey bebek, size de bebeğe de yazık olmayacak mı ?
Ben zaten kendime kızdığımı söylüyorum, bı anda kesip atılmiyor duygular. Sizde haklısınızSizin ta en basta yapmaniz gerekeni o yapmis. Sizin icin yalan bu kadar basitse neden sorun cikardiniz? Hala bu kadar basitmiymis diyorsunuz. Adam size en basindan beri yalanlar soylemis, yetmemis kendine hayri yokken yardim yapacakmis. Ne diyim umarim doner. Mutluluklar.
Bu adamdan bir çocugunun olmasının sana katkısı ne ?Çevre baskı vs birde kimsem yok benim baba vs vefat etti. Bana ait canımdan kanından biri olsun istiyorum hayatta
Arabanın bı tanesi kayınbaba ya aldı. Diğer soyledikleriniz için de hepsi doğru, malda kaçırıyor olabilir. Zor olacak ama, kendime saygımı yitiricem yoksa29 yaşında ve 5 yıllık evlisiniz. Eşiniz, geçim sıkıntısı çeken ana baba veya kardeşine erzak almak için para göndermemiş; maddi durumu sizden daha iyi olan bekar erkek kardeşine para göndermiş.
Bu 5 yılda eşinizin sonradan ortaya çıkan bekarlık borçlarını ödemek için düğün takılarınız kullanılmış. Siz ev aldık diye herşeyden kısarken; eşiniz sizden para saklamış.
Ve sonunda bir mucize olmuş. Eşinize hesap sormuşsunuz; adam da evden gitmiş.
Lütfen silin gözünüzün yaşını. Bekar kaynınız 2 arabayı ne yapacak, eşiniz bu şartlar altında hala kardeşine neden para göndersin, bir düşünün. Eşiniz gerçekte daha fazla maaş alıyor ve erkek kardeşiyle ortak mal ediniyor olabilir mi ?
Bu evliliği sürdürüp, eşiniz ve ailesi tarafından hergün maddi manevi sömürülmeye devam etmek istediğinize emin misiniz ?
Sizinlr bir aile olamamış, çocuk olmadan boşanmanız lazım, umut yok gibi adamdan.Ben bunu ailesinden koparmışsım, taşın koğuğundan çıkmamış, neler söyledi ablası. Dayanamayıp aradım ilk gün gittiğinde, kapat telefonu konuşturma şunu diyor benim için ablasına.
Ben size zaten şuan ne söylesem bana ön yargılısınız, ve ben zaten iyi değilim, o yüzden yinede teşekkür ederim yorum yaptığınız için ama birileriyle münakaşa ya girecek gerçekten durumda degilimBu adamdan bir çocugunun olmasının sana katkısı ne ?
Anlıyorum sizi inanın, yürekten hem de. Ben de anne olamazsam korkusuyla yanıp tutuşan biriydim, bu yüzden berbat bir evliliği bitirme gücünü bile bulamıyordum kendimde. Ama boşandım ve çok kısa süre içinde çok mutlu bir evlilik yaptım, şimdi bebek bekliyorum. Kendinizi bu mutsuz döngüye daha da hapsetmek yerine radikal bir kararla çıkarsanız bu adamı hayatınızdan. Emin olun anne olma isteği havada kalmıyor, doğru kişi çıkacaktır karşınıza. Mutlu bir ailede mutlu bir insan yetiştirmek de var, böyle bir adamı baba yapmaktansa..Çevre baskı vs birde kimsem yok benim baba vs vefat etti. Bana ait canımdan kanından biri olsun istiyorum hayatta
Ay yok o kadar Yüksek değil tokilerin hepsi. Annemin evi minik ama bize yetiyor 600 lira oldu taksidi yeni.Eşiniz yüksek ihtimal size maaşını yalan söylüyor. Tokiden dahi olsa asgari ücretin azcık üstü bir parayla o kadar borcun harcın içinde bir de kardeşine para yollayarak ev alınmaz. Tokinin taksit bedelleri banka kredisi gibi sabit değil sürekli artıyor. Muhtemelen az söylüyor size maaşını