-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Evet benimde ilk dikkatimi çeken Eşinizin şeker insülin direncinin düşük olması Hipoglisemi hastaları tahammülsüz oluyor muhtemelen bunun getirmiş olduğu sinir harbi bence anlayışla karşılayın. .Esinizde seker ya da insulin direnci var mi?
Hipoglisemiye girdigimizde gozumuz dunyayi gormuyor.
Eger boyle bir durum varsa uzatmayin.
yoksa biraz surundurun.
Sen o zaman ağlayıp burada konu açmaya devam et. Akıl almıyorsun çünkü. Elbette mutsuzsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz. İnsan tost yapmadı diye karısını baba evine göndermeye kalkmaz.NE İSTİYORSUN ARKADAŞIM BOŞANALIM
MUTSUZUM ODA MUTSUZ MU?
NASIL BİR ALGINIZ VAR YA
Ben de onu diyorum. Kocasının kendini düzeltmesi için önce bu kişinin sorunu görmesi lazım. Ama o eşim dengesiz, öfkeli demiş yani yapar normaldir demek bu. O zaman idare etmekten başka çare var mı? Çözüm için önce sorunu kabul etmek lazım ama sorun var deyince bana bağırıyor. Demek ki yapacak birşey yok.neden. hayatımız dengesizleri,öfkeli insanları idare etmeklemi geçecek. onlar neden kendilerini düzeltmiyorlar
suçlu yine kadın oldu. demek adama neler yapmışki bu hale getirmişe döndü.
şaka gibi
Sen o zaman ağlayıp burada konu açmaya devam et. Akıl almıyorsun çünkü. Elbette mutsuzsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz. İnsan tost yapmadı diye karısını baba evine göndermeye kalkmaz.
suçlu yine kadın oldu. demek adama neler yapmışki bu hale getirmişe döndü.
şaka gibi
Amacınız eğer üzüm yemekse bağcıyı dövmekten vazgeçin bence. Size anlatak istediğim yaşadıklarınız güzel şeyler değil. Eğer eşiniz her seferinde bu derece ileri gidiyorsa siz de bu duruma alıştıysanız ve burada dertleşmek istediğseniz sorun yok. Ama eğer çözüm arıyorsanız bu böyle olmaz en küçük şeyde bunlar söylenmez diyorsanız. Kendinizi gözden geçirin neden bu kadar tepki alıyorsunuz. Bunu siz suçlu olduğunuz için yapmıyorsunuz, insan önce kendinden başlamalı.tmm cnm öyl
Şiddete HAKLI gerekçeler bulmaya çalışıyorlar, hem de hemcinslerimiz
Çok şaşırıyorum buraları okuyunca.
Şiddeti sadece fiziksel olarak görüyoruz. Psikolojik şiddet, ekonomik şiddet gördüğümüzü kabul etmek istemiyoruz. Kabul edince de haklı gerekçe arıyoruz. Suçu gene kendimizde arıyoruz. Çok yazık...
Amacınız eğer üzüm yemekse bağcıyı dövmekten vazgeçin bence. Size anlatak istediğim yaşadıklarınız güzel şeyler değil. eğer eşiniz her seferinde bu derece ileri gidiyorsa siz de bu duruma aliştıysanız ama burada dertleşmek istediğseniz sorun yok. Ama eğer çözüm istiyorsanız bu böyle olmaz en küçük şeyde bunlar söylenmez diyorsanız. Kendinizi gözden geçirin neden bu kadar tepki alıyorsunuz. Bunu siz suçlu olduğunuz için yapmıyorsunuz, insan önce kendinden başlamalı.
Evet boşa gittiğini ben de anladım. Neyse söylemedim sayın...tamam diyorum niçin uzatıyorsunuz?
Yorumlarin hepsini okumadim. Insulin direnci varsa bana da normal geldi. Sanirim esiniz sofra hazirlamayi kadinin gorevi olarak görüyor. "Haksizsin"demesinden belli. Normalde size yardim eder mi?
Hayır böyle değil. Şiddete haklı gerekçe aramıyoruz. İletişimde iki kişi varsa sorunu anlamak için her ikisi de kendine dönüp bakmalı değil mi? Benim hatam var mı diye. Burada konu açan kimse bizde ona bu soruyu soruyoruz. Eğer eşi sorsaydı ona da aynısını söylerdik, bu kadar neden sinirleniyorsun bu normal değil derdik. Şiddeti sadece kınayarak önleyemeyiz. Şiddete sebep olan ne ise onu bulmalıyız. Şiddet gösteren gerekirse tedavi olmalı.Şiddete HAKLI gerekçeler bulmaya çalışıyorlar, hem de hemcinslerimiz
Çok şaşırıyorum buraları okuyunca.
Şiddeti sadece fiziksel olarak görüyoruz. Psikolojik şiddet, ekonomik şiddet gördüğümüzü kabul etmek istemiyoruz. Kabul edince de haklı gerekçe arıyoruz. Suçu gene kendimizde arıyoruz. Çok yazık...