Evi terk ediyordum..

Esinizde seker ya da insulin direnci var mi?
Hipoglisemiye girdigimizde gozumuz dunyayi gormuyor.

Eger boyle bir durum varsa uzatmayin.
yoksa biraz surundurun.
Evet benimde ilk dikkatimi çeken Eşinizin şeker insülin direncinin düşük olması Hipoglisemi hastaları tahammülsüz oluyor muhtemelen bunun getirmiş olduğu sinir harbi bence anlayışla karşılayın. .

NE İSTİYORSUN ARKADAŞIM BOŞANALIM
MUTSUZUM ODA MUTSUZ MU?
NASIL BİR ALGINIZ VAR YA
Sen o zaman ağlayıp burada konu açmaya devam et. Akıl almıyorsun çünkü. Elbette mutsuzsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz. İnsan tost yapmadı diye karısını baba evine göndermeye kalkmaz.

neden. hayatımız dengesizleri,öfkeli insanları idare etmeklemi geçecek. onlar neden kendilerini düzeltmiyorlar
Ben de onu diyorum. Kocasının kendini düzeltmesi için önce bu kişinin sorunu görmesi lazım. Ama o eşim dengesiz, öfkeli demiş yani yapar normaldir demek bu. O zaman idare etmekten başka çare var mı? Çözüm için önce sorunu kabul etmek lazım ama sorun var deyince bana bağırıyor. Demek ki yapacak birşey yok.

sende hatalar olabilirmi acaba.erkekler ilgi sevgi ve şefkata açlar doğaları gereği.biriktirip hırs yapmışdır sinirlede patlamıştır.hep sölüyorum akıllı kadın olabilsek başımıza hiç böle şeyler gelmez.benim görümce var bitane, kocayı öle idare ederki hep örnek alırım ondan.yani sizdede bişiler var kabul edin hepimizin başında durup dururken bu adamlar böle olmuyor kabul etmek lazım.bizim damarımıza basınca neler sölüyoruz.

suçlu yine kadın oldu. demek adama neler yapmışki bu hale getirmişe döndü.
şaka gibi

Şiddete HAKLI gerekçeler bulmaya çalışıyorlar, hem de hemcinslerimiz
Çok şaşırıyorum buraları okuyunca.

Şiddeti sadece fiziksel olarak görüyoruz. Psikolojik şiddet, ekonomik şiddet gördüğümüzü kabul etmek istemiyoruz. Kabul edince de haklı gerekçe arıyoruz. Suçu gene kendimizde arıyoruz. Çok yazık...

Amacınız eğer üzüm yemekse bağcıyı dövmekten vazgeçin bence. Size anlatak istediğim yaşadıklarınız güzel şeyler değil. Eğer eşiniz her seferinde bu derece ileri gidiyorsa siz de bu duruma alıştıysanız ve burada dertleşmek istediğseniz sorun yok. Ama eğer çözüm arıyorsanız bu böyle olmaz en küçük şeyde bunlar söylenmez diyorsanız. Kendinizi gözden geçirin neden bu kadar tepki alıyorsunuz. Bunu siz suçlu olduğunuz için yapmıyorsunuz, insan önce kendinden başlamalı.

Şiddeti sadece fiziksel olarak görüyoruz. Psikolojik şiddet, ekonomik şiddet gördüğümüzü kabul etmek istemiyoruz. Kabul edince de haklı gerekçe arıyoruz. Suçu gene kendimizde arıyoruz. Çok yazık...

Hem yetmezmiş gibi sadece anlattığım tek olayda eşimin mutsuz olduğunu
başka sorunlarımızın olduğunu ve bununda benden kaynaklı olduğunu söyleyenler oldu.
KK arkadaşlarımız inanaılmaz psikolog havasındalar.
Tanımadan tek konudan çözüm üretiyorlar:KK53:

erkek evlat yetiştirmek kız evlattan çok daha zor.
Annelere çok iş Düşüyor.
Suyunu ayağına getirten, buzdolabının kapağını bile açmayı bilmeyen, sürekli oğluşum modunda büyütülen çocukların yaptığı evlilik de bu kadar oluyor işte.
Evliliği evcilik zannediyorlar sonra da her istedikleri olmadığında 'küstüm oynamıyorum ' moduna giriyorlar.

Amacınız eğer üzüm yemekse bağcıyı dövmekten vazgeçin bence. Size anlatak istediğim yaşadıklarınız güzel şeyler değil. eğer eşiniz her seferinde bu derece ileri gidiyorsa siz de bu duruma aliştıysanız ama burada dertleşmek istediğseniz sorun yok. Ama eğer çözüm istiyorsanız bu böyle olmaz en küçük şeyde bunlar söylenmez diyorsanız. Kendinizi gözden geçirin neden bu kadar tepki alıyorsunuz. Bunu siz suçlu olduğunuz için yapmıyorsunuz, insan önce kendinden başlamalı.

tamam diyorum niçin uzatıyorsunuz?

Yorumlarin hepsini okumadim. Insulin direnci varsa bana da normal geldi. Sanirim esiniz sofra hazirlamayi kadinin gorevi olarak görüyor. "Haksizsin"demesinden belli. Normalde size yardim eder mi?

Deli oluyorum böyle hizmet bekleyenlere..
Hele o haksızsın kabul et kısmını okuyunca çok sinirlendim, ben olsam hiç yumuşayacağımı sanmıyorum..
Eşiniz düzelir umarım...:KK51: Belki gerçekten insülin direnci vardır...

Yorumlarin hepsini okumadim. Insulin direnci varsa bana da normal geldi. Sanirim esiniz sofra hazirlamayi kadinin gorevi olarak görüyor. "Haksizsin"demesinden belli. Normalde size yardim eder mi?

ben işteyken koltukları kaldırıp süpürür siler. Benim temizliğimi falan eleştirir. Öyle konularda yardımı vardır ama mutfağa kırk yılın başı girer. Yaptığı tek şey çay koymakdır diyebilirm

eşiniz hep mi böyle ota şeye parlar ?
uyuyan insan uyandırılıpta kalk bana tost hazırlamı denir ayol oldu olacak yatsın kucağınıza emzirin.
genel anlamda boyle değil ise süründürün, bidahaki boşanma lafında boşanacağınızı bilsin.
Kırdığının anasının porselen takımı değil kalp olduğunu hissettirin.

İki taraf da kırıcı olmuş bence.. Erkekler zaten asabi yapıda insanlar onlardan normal bir tepki beklememiz de ne kadar normal olabilir ki.. :) Hem eş'siniz ömür arkadaşınız olur böyle şeyler.. Eşiniz al kapı buda sapı deyip önünüze de geçmeyebilirdi. Bence hiç uzatmayın.. Bu sefer aldığınız tavır da karşı tarafı yorabilir. Sadece üzüldüğünüzü belirtmeniz dile getirmeniz yeterlidir. Yada bunun bedelini ona masrafa sokarak da ödeyebilirsiniz keyifli olur. :KK59:

Hayır böyle değil. Şiddete haklı gerekçe aramıyoruz. İletişimde iki kişi varsa sorunu anlamak için her ikisi de kendine dönüp bakmalı değil mi? Benim hatam var mı diye. Burada konu açan kimse bizde ona bu soruyu soruyoruz. Eğer eşi sorsaydı ona da aynısını söylerdik, bu kadar neden sinirleniyorsun bu normal değil derdik. Şiddeti sadece kınayarak önleyemeyiz. Şiddete sebep olan ne ise onu bulmalıyız. Şiddet gösteren gerekirse tedavi olmalı.

X