- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
herseye aglayan kadından nefret ediyorum bu kadar olmayın yaaGünaydın
Dün akşam anlamsız bir tartışma yaşadık eşimle.
Ben gene yorgunluk hali koltukta uyukluyordum, dürtükledi "ekmek arası hazırlar mısın" dedi. Gözümü açamıyorum ve mahmurlukla "sen hazırlasan kolumu kaldıracak halim yok" dedim trip attı,surat astı. Uyumaya devam ettim.
Tuvalet için kalktım kendine hazırlamış yiyor. "Bak zor değilmiş yani sen de yapabiliyormuşsun" dedim.
"Git başımdan, gözüm görmesin senden bir şey istedik bin laf işittik. Sana artık katlanamıyorum, boşanacağım git bu lafları da babana söyle" dedi.
Şok içerisinde gözümden yaşlar istemsizce akarak dinledim. "Yazıklar olsun" çıktı sadece dudaklarımdan.
Odaya gittim üstüme giyindim, çantamı aldım baktım bu geldi nereye dedi "Babama iletmeye gidiyorum istediklerini" diyince sabah gidersin şimdi gitme vs şeyler söyledi.
"ne fark eder ha şimdi ha sabah madem bana katlanamıyorsun gece de gözün görmez"
"Tamam hayatım geç içeri otur" dedi ama yaptığı çok zoruma gitti. Bütün gece ağlattı ben. Sonra yatağa geldi "haksızsın kabul et, ben de çok üzdün özür dilerim. Senden boşanmak, seni görmemek bu dünyada en son isteyebileceğim şey bile değil, sinirle söyledim" diyip bana sarıldı ama ben bütün gece put gibi yattım.
Şimdi ben bu adama ne yapayım kızlar nasıl bir tavır alayım? Ortada sebep yokken bu kadar tepki vermesi beni çok kırdı.. Tavsiyelerini bekliyorum..
Ben erkek yada Kadın kim olursa olsun yerli yersiZ git,boşa ozaman,ayrıl madem,boşanalim gibi sözlere çok kızıyorum sinir oluyorum. En ufak bişeyden Be Kardeşim evlilik bu ya çocuk oyuncağımi gevşek dön lastiği gibigit yok yok tamam gitme ee ne yanii..
neyse kardeşim birazda sen fazla cikismissin ama be adam kadın uyuyo yaptın yedin boşan ne demek senin yaptığın ve söylediğin yanlış bile olsa kırılsa dahi esin bu şekilde demek.yerine başka bi şekilde sitem edebilirdi. Bunun için bu tarafta sen haklısın baktı is sağlam gidiyorsun hoppp geri vites
Ama söylemiş gönlünü almaya çalışmış bunu daha fazla uzatma bence ama akşam bekle otur güzelce anlat ben seni belki kırdım ama kendi dediğine bak ben yerime koy kendini die bi daha en ufak bişeyde bunları ağzına almamasini söylebunun sakasinin bile güzel olmadığını belirt. O sana babana söyle demiş sen ona git annene söyle yapsın demedinki allah allah yafuu
Sonra ciddice konuş yaptiginin yanlis oldugunu anlasin güzelce ve sende kirdin adami gönlünü aluzatmadan ama hallederek bitsin sorun.
Ay mutlu olursunuz bidaha üzülmessin canm insiallah
herseye aglayan kadından nefret ediyorum bu kadar olmayın yaa
tebrıkler konu sahıbı bı cocugunuz olmus
ömür boyu buyutecegın sabır gosterecegın adam
allah kolaylık versın
bak gördün mü yapabiliyomuşsun demekte bişey yok bence bu mu tahrik sebebi yani eşiniz gereksiz çıkış yapmış sonuçta uyuyorsunuz yani. Hem bi de yumuşamış güzel özür dilemiş filan diyenler olmuş ama özür dilerken bile hatalısın kabul et diyo bence bu özür değil gidiceğinden korktuğu için ortamı yumuşatmaya çalışmış
Ama o zaman sizin onu böyle kabul edip, yaptı yine bir dengesizlik deyip konuyu uzatmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ağlamanız, kendinizi üzmeniz çare değil maalesef.Hayır sorunlarımız yok çok şükür. Sadece eşim dengesizdir. çabuk sinirlenir
Ama o zaman sizin onu böyle kabul edip, yaptı gene bir dengeszlik deyip konuyu uzatmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ağlamanız, kendinizi üzmeniz çare değil maalesef.
ağlaman doğal ,adam senden boşanacağım git babana demiş. kim olsa o sözleri duyunca gözü dolarSinirden üzüntüden tabi ki o an ağladım. Kendimi parçalamadım feryat etmedim sonuçta. Kalp kırgınlığı, eşimden öyle şeyler duymak..
Size söylemek istediğim eğer eşinizin dengesiz ve öfkeli olduğunu kabul ettiyseniz onu sinirlendirip boşanma lafını ağzına almasına neden olmamalısınız. Bir tost yüzünden boşanalım diyen erkeğin evliliğinde mutlu olduğunu düşünmek zor. Yani sadece sinirli olması ile açıklanabilir gibi gelmedi bana. Sizde o zaman "bak kendinde yapabilirmişsin" demeseydiniz durumu idare etmiş olacaktınız, çünkü dengesiz ve öfkeli insanlar idare edilmeliler.Sinirden üzüntüden tabi ki o an ağladım. Kendimi parçalamadım feryat etmedim sonuçta. Kalp kırgınlığı, eşimden öyle şeyler duymak..
Size söylemek istediğim eğer eşinizin dengesiz ve öfkeli olduğunu kabul ettiyseniz onu sinirlendirip boşanma lafını ağzına almasına neden olmamalısınız. Bir tost yüzünden boşanalım diyen erkeğin evliliğinde mutlu olduğunu düşünmek zor. Yani sadece sinirli olması ile açıklanabilir gibi gelmedi bana. Sizde o zaman "bak kendinde yapabilirmişsin" demeseydiniz durumu idare etmiş olacaktınız, çünkü dengesiz ve öfkeli insanlar idare edilmeliler.
neden. hayatımız dengesizleri,öfkeli insanları idare etmeklemi geçecek. onlar neden kendilerini düzeltmiyorlarSize söylemek istediğim eğer eşinizin dengesiz ve öfkeli olduğunu kabul ettiyseniz onu sinirlendirip boşanma lafını ağzına almasına neden olmamalısınız. Bir tost yüzünden boşanalım diyen erkeğin evliliğinde mutlu olduğunu düşünmek zor. Yani sadece sinirli olması ile açıklanabilir gibi gelmedi bana. Sizde o zaman "bak kendinde yapabilirmişsin" demeseydiniz durumu idare etmiş olacaktınız, çünkü dengesiz ve öfkeli insanlar idare edilmeliler.
Zaten ona dedim ki ayrılma nedeni nedir EKMEK. millet ne konulardan boşanıyor sen ekmek yüzünden boşanacağım diyorsun..