Evi terk ediyordum..

Ya bu anneler yapıyor bu çocukları böyle bi ekmek arası hazırlmaktan acizler. Ne demek uykudan uyandırmak Allahım bu nasıl birşey. Kadınların boynunun borcu mu erkeğe hizmet etmek? Zaten çalışıyoruz üstüne eve git çamaşır, yemek, temizlik, ütü, çocuğunla ilgilen. Hiçbirine elini sürmezler bari yemeklerini kendileri yesin ya.

Hz. Muhammed Efendimiz eşine yardım edermiş, eşine yardım etmek sünnet ya sünnet. 4 karı almak sünnette ; iyilik, eşine hizmet, eşini hoş tutmak değil mi?? İşine geldiği gibi dini yaşayan erkeklerden böööğ geldi. Diyorum ya anaları yapıyor, siz siz olun oğlan çocuklarını kız çocuklarından ayırmadan iş yaptırın hazıra alıştırmayın...

Ben erkek yada Kadın kim olursa olsun yerli yersiZ git,boşa ozaman,ayrıl madem,boşanalim gibi sözlere çok kızıyorum sinir oluyorum. En ufak bişeyden Be Kardeşim evlilik bu ya çocuk oyuncağımi gevşek dön lastiği gibi git yok yok tamam gitme ee ne yanii..
neyse kardeşim birazda sen fazla cikismissin ama be adam kadın uyuyo yaptın yedin boşan ne demek senin yaptığın ve söylediğin yanlış bile olsa kırılsa dahi esin bu şekilde demek.yerine başka bi şekilde sitem edebilirdi. Bunun için bu tarafta sen haklısın baktı is sağlam gidiyorsun hoppp geri vites
Ama söylemiş gönlünü almaya çalışmış bunu daha fazla uzatma bence ama akşam bekle otur güzelce anlat ben seni belki kırdım ama kendi dediğine bak ben yerime koy kendini die bi daha en ufak bişeyde bunları ağzına almamasini söyle bunun sakasinin bile güzel olmadığını belirt. O sana babana söyle demiş sen ona git annene söyle yapsın demedinki allah allah yafuu
Sonra ciddice konuş yaptiginin yanlis oldugunu anlasin güzelce ve sende kirdin adami gönlünü al uzatmadan ama hallederek bitsin sorun.
Ay mutlu olursunuz bidaha üzülmessin canm insiallah

herseye aglayan kadından nefret ediyorum bu kadar olmayın yaa

Amin canımcım inşallah..
Eşimi ciddi şekilde çok seviyorum. Brbirimize tahammül ediyoruz sonuçta farklı karakterde 2 kişi aynı evin içinde.
Ama sevgiyle, saygıyla.
Şimdiye kadar boşanalım dediğimiz ciddi bir sorun yaşamadık şükürler olsun.
Durduk yere bana bunu demesi kırdı.
Uzatmayacağım kırgınlığımı bilsin istiyorum yinede

tebrıkler konu sahıbı bı cocugunuz olmus
ömür boyu buyutecegın sabır gosterecegın adam
allah kolaylık versın

bak gördün mü yapabiliyomuşsun demekte bişey yok bence bu mu tahrik sebebi yani eşiniz gereksiz çıkış yapmış sonuçta uyuyorsunuz yani. Hem bi de yumuşamış güzel özür dilemiş filan diyenler olmuş ama özür dilerken bile hatalısın kabul et diyo bence bu özür değil gidiceğinden korktuğu için ortamı yumuşatmaya çalışmış

Evet ben de öyle olduğunu düşünüyorum

Hayır sorunlarımız yok çok şükür. Sadece eşim dengesizdir. çabuk sinirlenir
Ama o zaman sizin onu böyle kabul edip, yaptı yine bir dengesizlik deyip konuyu uzatmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ağlamanız, kendinizi üzmeniz çare değil maalesef.

Ama o zaman sizin onu böyle kabul edip, yaptı gene bir dengeszlik deyip konuyu uzatmamanız gerekirdi diye düşünüyorum. Ağlamanız, kendinizi üzmeniz çare değil maalesef.

Sinirden üzüntüden tabi ki o an ağladım. Kendimi parçalamadım feryat etmedim sonuçta. Kalp kırgınlığı, eşimden öyle şeyler duymak..

Eşin özür dilemesini bilip, isteyerek demediğini iletmiş bu güzel bir davranış.
Biraz süründür derim bir daha böyle şeyler konuşamasın fakat içine de atıp üzülme sonuçta bir anlık sinirle söylenmiş.

Sinirden üzüntüden tabi ki o an ağladım. Kendimi parçalamadım feryat etmedim sonuçta. Kalp kırgınlığı, eşimden öyle şeyler duymak..
Size söylemek istediğim eğer eşinizin dengesiz ve öfkeli olduğunu kabul ettiyseniz onu sinirlendirip boşanma lafını ağzına almasına neden olmamalısınız. Bir tost yüzünden boşanalım diyen erkeğin evliliğinde mutlu olduğunu düşünmek zor. Yani sadece sinirli olması ile açıklanabilir gibi gelmedi bana. Sizde o zaman "bak kendinde yapabilirmişsin" demeseydiniz durumu idare etmiş olacaktınız, çünkü dengesiz ve öfkeli insanlar idare edilmeliler.

NE İSTİYORSUN ARKADAŞIM BOŞANALIM
MUTSUZUM ODA MUTSUZ MU?
NASIL BİR ALGINIZ VAR YA

neden. hayatımız dengesizleri,öfkeli insanları idare etmeklemi geçecek. onlar neden kendilerini düzeltmiyorlar

evliklikte bir taraf hatalıysa,onu söyleyeceksiniz ki bir daha olmasın.
böyle düzeltilir yanlışlar. herşeyi içine atmak yok saymak idare etmek,bir gün gelir öyle patlama yaparki insana hiroşima yanında sönük kalır

Zaten ona dedim ki ayrılma nedeni nedir EKMEK. millet ne konulardan boşanıyor sen ekmek yüzünden boşanacağım diyorsun..

Neden ekmek değil ki

O sadece buz dağının suyun üstünde görünen kısmı

Onun altında gerçek neden var. O da bana göre eşinizin merhametsizliği. Ama boşanmak için de yeterli neden değil. Ne yazık ki iletişimsizlik en büyük problem toplumumuzda. Eşiniz direkt boşanma lafını ağzına almamalı idi. Bu kadar ucuzladı mı bu kelimeler? Siz kendinizi ifade ederseniz çözülür gibi geliyor bana.

Siz de eşinizi karşınıza alıp onu ne kadar sevdiğinizi, ne kadar değer verdiğinizi, kendisini gelecek çocuklarınız için baba olarak seçtiğinizi, çok kıymetli olduğunu ama sizin de onun için böyle olmak istediğinizi, bu dünyada birbiriniz için hayat arkadaşı olduğunuzu, siz birbirinize merhamet etmez, sevmezseniz kimsenin zaten yapmayacağını, birbirinizle yaşlanınca huzurlu bir evliliği devam ettirme niyetinizi olduğunu ama bunun için de birbirinize saygı göstermeniz gerektiğini, YUMUŞAK bir dille anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…