- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
yani tek mesele bu mu?
inşaAllah tekrarlanmaz ama yine yaparsa kalkip bagir cagir kavga da etme, gercekten bosanmayacaksan cantani hazirlayip yola da dusme.. ama asla yalvarma da..Geri adım atmayınca evet o bu sefer vitesi geriye aldı ama benim kırılan gururum.. Onu düşünmedi
bence büyütme.. açken bende saçmalıyorum :) karnım doyunca uleyn noldu bana tazmanya canavarına döndüm deyip pişman oluyorum :) şimdi burda aa boşan git haddini bilsin diyenlerde olur ama deyecek bir mevzu değil. Her şeyi böyle gündeme açarsan tez zamanda gaza gelir boşanırsın.... söyledikleri tabiki kalp kırıcı ama bunun içinde baba evine gidilmez kaleyi terketme.... hem pişman olmuş (karnı doyunca)....
inşaAllah tekrarlanmaz ama yine yaparsa kalkip bagir cagir kavga da etme, gercekten bosanmayacaksan cantani hazirlayip yola da dusme.. ama asla yalvarma da..
Uyuyan insanı dürtükleyerek uyandırıp, bana ekmek arası hazırla demek nedir yav? Çocuk gibi... Eli ayağı mı tutmuyor, çok mu şımarık büyütülmüş? Bu meseleyi boşanmaya getirebilmesi de ayrı beceri. Ben olsam şunu yapardım, bunu yapardım demeyeceğim, zira hiç o kadar sabırlı, anlayışlı, alttan alan bir yapım yok. Şimdiye bütün mutfağı geçirmiştim kafasına. Siz öyle yapmayın tabi. =) Genelde böyle midir eşiniz? Eğer böyleyse, onun bu tavırlarının ne kadar kırıcı olduğunu kendisiyle konuştunuz mu?
insan karsi tarafin rezilliklerinden korkup alttan alabiliyor.. bkz. eski ben..Allah yalvartmasın ya .. O duruma düşürmesin kimseyi
sinirlede olsa söylenmez öyle şey,
ama canım diğer konularından biliyorum sanırım fazla halsizsin kanına falan baktırdın mı?
insan karsi tarafin rezilliklerinden korkup alttan alabiliyor.. bkz. ben
ama ortada bsy yokken lafi hemen bosanmaya getiren, bana normal biri gibi gelmiyor.. ne demek ya 'bosanmak', kolay mi?? hele de yok yere..
baska sorunlariniz var mi? ne kadarlik evlisiniz?
zaten bunda boşanılacak bir olay yok. ne boşanması.
sadece eşe hayatın müşterek olduuğu,uyuyan insanı uyandırıp kalk bana sandviç yap demenin egoistlik olduğunu anlatıp,yanlışını göstermek. ve özür dilemesini istemek.
şurada olan ,adamın,hem suçlu hem güçlü olması. ve hala yanlışını anlamaması.
Neyse en azından gerı adım atmıs
esınız ısten gelmıstı de yemek mı yoktu buarada?
biktim artik vs demesi ilginc geldi.. tek sorun ekmek arasi olamaz.. ne varki bunda.. esinde algi problemi olabilir mi?2 yıllık evliyiz. Hiç ciddi sorunumuz olmadı şükürler olsun ki..
Birbirimize sabretmeye çalışıyoruz
Konuyla ilgili genel bir bilgi vermek isterim.evi ilk terk edip giden es (dayak,cana kast vb.haric...onda da polisin gelip evden almasını tercih edin kanıt bakimindan) boşanma davalarında 1-0 yenik başlar. Evi terk etmeyin karşı taraf gitsin.
Tuvalet için kalktım kendine hazırlamış yiyor. "Bak zor değilmiş yani sen de yapabiliyormuşsun" dedim.
Kısmında hafif bir tahrik sezdim gerek yoktu bence. Tabi verilen cevaplar çok kırıcı üzücü.abartmis yani.
O cantayi aldın ayakkabı giydin ...çıkacaksin o zaman o evden.en azından eşiği aşacaksin yani.yoldan döndürse daha iyi olurmuş. Dondurecek adam gelirdi zaten peşinden.
biktim artik vs demesi ilginc geldi.. tek sorun ekmek arasi olamaz.. ne varki bunda.. esinde algi problemi olabilir mi?
Zaten ona dedim ki ayrılma nedeni nedir EKMEK. millet ne konulardan boşanıyor sen ekmek yüzünden boşanacağım diyorsun..ekmek arasından ayrılanlar dünyası ..gerçek cahiliye devri bu dönem olsa gerek.
Adam yapış tostunu yıyormus ne dıye mutfaga gıdıp laf sokuyorsun??
Anlatma tarzınızdan sanki aranızda hiç sorun yokmuş bir tek bu olaydan dolayı boşanmak istemiş gibi anlaşılıyor. Böyle olmayacağına göre. Belli ki sorunlarınız var ama siz farkında değilsiniz.
Evet. Hala yanlışını anlamaması. Özür dilerken bile beni suçlu görmesi tee allahım yaa bu adamla ömür geçiricem