Evi terk ediyordum..

Karnı doyunca :))

Genelde olmasa da düşünmeden böyle patavatsızca kırıcı oluyor.

zaten bunda boşanılacak bir olay yok. ne boşanması.
sadece eşe hayatın müşterek olduuğu,uyuyan insanı uyandırıp kalk bana sandviç yap demenin egoistlik olduğunu anlatıp,yanlışını göstermek. ve özür dilemesini istemek.
şurada olan ,adamın,hem suçlu hem güçlü olması. ve hala yanlışını anlamaması.

Allah yalvartmasın ya .. O duruma düşürmesin kimseyi
insan karsi tarafin rezilliklerinden korkup alttan alabiliyor.. bkz. eski ben..
ama ortada bsy yokken lafi hemen bosanmaya getiren, bana normal biri gibi gelmiyor.. ne demek ya 'bosanmak', kolay mi?? hele de yok yere..
baska sorunlariniz var mi? ne kadarlik evlisiniz?

2 yıllık evliyiz. Hiç ciddi sorunumuz olmadı şükürler olsun ki..
Birbirimize sabretmeye çalışıyoruz

Evet. Hala yanlışını anlamaması. Özür dilerken bile beni suçlu görmesi tee allahım yaa bu adamla ömür geçiricem

Kapıya kadar gittim duvar gibi dikildi önümde hiç müsade etmedi ki. Yoksa benim niyetim kalmak değildi o anki sinirimle

Anlatma tarzınızdan sanki aranızda hiç sorun yokmuş bir tek bu olaydan dolayı boşanmak istemiş gibi anlaşılıyor. Böyle olmayacağına göre. Belli ki sorunlarınız var ama siz farkında değilsiniz.

Hayır sorunlarımız yok çok şükür. Sadece eşim dengesizdir. çabuk sinirlenir

="Bujjurolli, post: 41854861, member: 669377"]Algısı çok açıktır işine gelince... Hep itiraz ediyormuşum ona o yüzden bıkmış[/QUOTE]
Esinin yaptığı her turlu kötü.. Ama senin de ilk cümlen olmamış..

Evet. Hala yanlışını anlamaması. Özür dilerken bile beni suçlu görmesi tee allahım yaa bu adamla ömür geçiricem

kızım bunlar paşa mantığıyla büyütülüyor... Haliyle hizmet bekliyor... Bu yaştan sonra adamın huyu değişmez... Ne desen tıss.... Yalnızlık daha zor idare et valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…