Evi terk ediyordum..

bence birşeye kafasını takmış ve bu basit konuda sana patlamış..
tamam yaptığı hiç hoş deil ama bazen bizde gereksiz yere bağırabiliyoruz..
pişman olmuş 1-2 gün üzgün olduğunu belli et yeter bence...

ya hic anlamiyorum ben insanlari.
sandvic yapilmadi ----> bosaniyoruz.
donlarim yikanmadi ----> bosaniyoruz.
dismacunu k*c tarafindan itmemek suretiyle ortadan sikildi ----> o zaman kesin bosaniyoruz.

neden evleniyorsunuz? evlenmeden daha kolay ayrilmak?

Bir anlık sinirle boşanmak evi terk etmek nedir

eşinde sende aşırı abartmışsınız

Eşim de bana git diyordu en ufak kavgada. İş yerinde sorunları vardı ve başka problemler vardı. Bana patlıyordu yani. Bir anlık söylenen şeyler, olmasa kalp kırılmasa daha güzel ama, evi terk etmeye gerek yok.
Eşim bana bir kaç kez dedi git diye, ben de babama anlattım. Anlatamaz sanıyordu, sabrım da kalmadı artık. Babamdan çekinir korkar, anlatacağımı tahmin etmiyordu. Şimdi asla yapamıyor.

Sen tahrik etmissin bence. Laf sokmussun.
Ama hemende bosaniyoruz demek ne?
Ikinizde hatalisiniz.

Anlatma tarzınızdan sanki aranızda hiç sorun yokmuş bir tek bu olaydan dolayı boşanmak istemiş gibi anlaşılıyor. Böyle olmayacağına göre. Belli ki sorunlarınız var ama siz farkında değilsiniz.

Burada şahitsin işte ne büyük sorunları dertleri olan kişiler var. Eşinin sinirli haline denk gelmişsin o an ama canım sende adam ne güzel hazırlamış ne diye laf sokuyorsun ki daha sevgi ile yaklaş mesala canım kocacım kıyamazmış bana kaldırmadı gibilerinden. yani sanırım karşılıklı biraz.

eli armutmu devşiriyor.uyuklayan insanı uyandırıp sandviç yaptırmakta ne demek.
eli ayağı tutmuyormu bunun. hem suçlu hem güçlü. onlar prens kadınlar cariye sanki

Bak zor değilmiş demekte ne var ? Belki ortamı yumuşatmak için demiştir olamaz mı ? Gülümseyerek söylemediği ne malum ?
Öyle dediyse bile surat assın, tavır yapsın boşanmayı dile getirmek terbiyesizlik ..

Bowanmayacaksaniz evinizi asla terk etmeyin

Esinizin cildirmasi sizin yuzunuzden olmus. Bak gorsun mu kensin yapabiliyomussun demenize gerek yoktu. Nasil da esek gibi kendin yaptin dermis gibi...

Konuyu hic acmayip,o acarsa hayatim cok yorgundum,biliyosun yorgun olmasam tabiki yapardim demeniz ywterliydi.

eli armutmu devşiriyor.uyuklayan insanı uyandırıp sandviç yaptırmakta ne demek.
eli ayağı tutmuyormu bunun. hem suçlu hem güçlü. onlar prens kadınlar cariye sanki

Sizin soylediginiz durum bazi erkekler icin gecerli maalesef,bu tarz erkeklerin -bosanmayacaksaniz- huzurunuzun kacmamasi icin huyuna gitmeniz lazim.

Sizin soylediginiz durum bazi erkekler icin gecerli maalesef,bu tarz erkeklerin -bosanmayacaksaniz- huzurunuzun kacmamasi icin huyuna gitmeniz lazim.
olay ne biliyormusunuz anneler. erkek çocuklarını böyle yetiştirmişler. kız çocuklar ,ablalar hizmet eder, anneler hizmet eder erkeklere
,yaşş ne olursa olsun.
onlar hizmet bekler diye..
bunu evliliklerinde de istiyorlar. sofrayı kız mı kaldırır erkek çocuk mu evlerde annemi baba mı... adam ne gördüyse onu istiyıor işte

'bosanma' lafi agza 'gercekten' bosanilacaksa alinmali.. cunku o laf agza sakiz olduktan sonra, ne kadar suruyo gibi dursa da o evlilikte bsyler ölüyor.. eski esimin bosanma lafi daha balayinda basladi (anne, abla, anacı kisiliksiz erkek kombinasyonuyla).. sabretsem de, sussam da, cabalasam da evliligin iyi olmasi icin, biseyler koptu gitti icimden.. guvenim kirildi bi kere.. en sonunda da o soyleyip durdugu halde davayi ben actim ama onun gibi ucuzluk yapmak icin degil; gercekten bosanmak istedigim icin.. ondan sonra aglamalar, yalvarmalar, sozde pismanliklar, yeminler vs vs.. ama icimi oylesine kirdi ki, bitti her sey bende..
yani diyecegim şu, esine bunu anlat.. o 'bosanma' lafi belki hemen mahkemede sonlanmiyor ama kalben cok seyi alip goturuyor.. guven, saygi kalmiyor; sevgi de tukeniyor yavas yavas.. o nedenle aklini basina alsin ve cok pisman olacagi hareketler yapmasin..
ve hataliysan elbette ki alttan almalisin.. ama sana durduk yere bu bosanma lafini eden adama sakın yalvarma korkup, kavga da etme.. birak napiyosa yapsin.. cunku bi kez yalvardin mi, is bitmistir..

Aynen öyle canım amin

bence büyütme.. açken bende saçmalıyorum :) karnım doyunca uleyn noldu bana tazmanya canavarına döndüm deyip pişman oluyorum :) şimdi burda aa boşan git haddini bilsin diyenlerde olur ama deyecek bir mevzu değil. Her şeyi böyle gündeme açarsan tez zamanda gaza gelir boşanırsın.... söyledikleri tabiki kalp kırıcı ama bunun içinde baba evine gidilmez kaleyi terketme.... hem pişman olmuş (karnı doyunca)....

Geri adım atmayınca evet o bu sefer vitesi geriye aldı ama benim kırılan gururum.. Onu düşünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…